תוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה:
-
היי לכולם!
אני התקנתי בעבודה ששם יש לנו רשת עם אינטרנט פתוח סינון דרך תוכנת NetFreeAnywhere
עכשיו מאוד מפריע לי שאפשר לכבות ולהדליק,
השאלה שלי היא -
האם יש לי אפשרות שהיא תהיה דלוקה תמיד או שהאפשרות היחידה זה עי' תוכנת וייפריי
ואם זה תוכנת ווייפרי אז השאלה שלי היא אם זה לא יהרוס לי תוכנות או כל דבר אחר במחשב בעבודה (זה עבודה במשרד חילוני אני לא רוצה לעשות בעיות)
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי!!
תודה:) -
@רבקי-W
הדרך היחידה זאת וויפרי [איך שידוע לי...]
התוכנה לא אמורה לגרום שום נזק לכל תוכנה שתהיה. [אמנם נטפרי לא מתחייבים על כך אבל כל חברה כותבת בתנאים שלה שהיא לא מתחייבת...]
רק צריך לקחת בחשבון שאחרי שהתקנת את לא תוכלי להוריד בלי תשלום של 100 ש"ח. לא שאני מתכוון שזאת סיבה שלא להתקין אלא תבקשי רשות קודם מהבוס ולהסביר לו את העניין כי ייתכן שפתאום הוא יחליט שצריך להכנס לאתר מסויים והוא יהיה חסום בנטפרי והתעקש לפתוח אותו וכו' וכו' דבר שעלול לגרום לבעיות
לכן צריך לדעת שאפשר לעשות הכל אבל בחכמה ובהדברות -
@רבקי-W
זה לא אמור להרוס כלום ,
במקרה הכי הכי גרוע אפשר להסיר את זה תמורת תשלום של 100 שח , -
מה שכן,
זה מוחק נקודות שחזור
כך שאם יש תקלה שאינה קשורה לתוכנה הנ''ל
לא תוכל לשחזר לנקודה שלפני ההתקנהבהצלחה
-
@עילום אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה::
מה שכן,
זה מוחק נקודות שחזור
כך שאם יש תקלה שאינה קשורה לתוכנה הנ''ל
לא תוכל לשחזר לנקודה שלפני ההתקנהבהצלחה
זה לא לגמרי נכון, כלומר ישנה אפשרות נוספת לעשותה לפני ההתקנה פרטים באישי (כל טכנאי מכיר את זה)
-
בגלל שמצאת דרך לעקוף את זה אז זה לגמרי לא נכון?
-
@magicode אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה::
בגלל שמצאת דרך לעקוף את זה אז זה לגמרי לא נכון?
אני לא האקר ...
-
אבל למה זה לגמרי לא נכון.
זה נכון שהתוכנה מוחקת נקודות שחזור. וזה נכון שאפשר להתגבר על זה. -
@magicode אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה::
אבל למה זה לגמרי לא נכון.
זה נכון שהתוכנה מוחקת נקודות שחזור. וזה נכון שאפשר להתגבר על זה.אה"נ כבודו צודק ולא דייקתי רק באתי להביא פתרון לכל החוששים מפני התקנת וייפרי ואני בא להביא פתרון בשביל לאפשר להתקין את זה ולתת רשת בטחון במקרה שתהיה איזשהו בעיה
-
@מנתק ידידי היקר!!! לכאו' יל"ד שזה ממש מכשול לכתוב כאן את הדרך לעקוף את ווייפרי.
-
@האברך אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה::
@מנתק ידידי היקר!!! לכאו' יל"ד שזה ממש מכשול לכתוב כאן את הדרך לעקוף את ווייפרי.
לא רואה שכתובים פה דרכי עקיפה
-
@הקטן אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה::
@האברך אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה::
לא רואה שכתובים פה דרכי עקיפה
עריכה: עכשיו ראיתי שידידי הרב @מנתק ערך את ההודעה שלו ומחק את הרמז שכתב לדרך לעקיפת ווייפרי...