מה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!
-
@TCRVOFVI לא יודע מה אתה רוצה!!
אתמול פניתי עם נקודה אחת לפתיחת אתר ותוך כמה דקות משהו כמו עד 10 דקות!!!! כבר נפתח האתר!!! עם נקודה אחת!!!! -
@נטפרנד אמר במה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!:
גם אתם מרגישים שההמתנה לתגובה במערכת הפניות של נטפרי הוארכה משמעותית והיא כמעט בלתי נסבלת?
אנו כל כך נהנים מהשירות ומהסינון החכם ביותר שיש, המלצנו להרבה חברים- הם הצטרפו ומרוצים עד הגג, אבל פתאום--- משהו מוזר. שלחתי פנייה לבדיקת אתר הנחוץ לעבודתי לפני יותר מ-4 שעות, ואין שום תגובה... וזה לא הפעם הראשונה.
זה רק אצלי?איש יקר,
לי קורה יותר מכך. נטפרי עדיין שווים יותר מהסינון הקודם שלי, אבל הערתך במקום, כי אנשים מרגישים מקופחים לעומת האינטרנט הפתוח... -
@חסידיש אמר במה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!:
עדיין מציקה לי הכותרת של אשכול זה ' מה קרה לנטפרי' ?!
הנה התשובה, במענה שהבעיה קיבלה בכזו מומחיות ומהירות.
בכלל, להמתין 4 שעות לתגובה לעומת חברות סינון אחרות (אם התנסית) זה פשוט צחוק !
אלא שהתרגלנו לפינוקים, ולפעמים הם חסרים לנו ....זה לא בהכרח נכון. יש גם וגם. לא יודע איפה היית קודם...
בנטפרי אין טלפון להתקשר במקרים דחופים נכון? (תקנו אותי אם אני טועה - אני חדש ולא רואה פרסום של טלפון של המוקד) -
@coby
יש טלפון דווקא.
תראה באתר למטה.
אבל בטלפון לא יעקפו את התור של הפניות ויפתחו לך אתר.
כי אם יעשו את זה מחר כולם יתקשרו.
בטלפון ידריכו אותך איך לשלוח פניה. וכל מיני דברים בסגנון. -
@magicode אבל לדעתי הזמן הממוצע למענה הוא קצת ארוך, לא?!
-
אם אין מענה תוך 2 דקות. חוזרים אילך
-
@שוקה כן, השאלה היא תוך כמה זמן
-
@magicode אמר במה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!:
@coby
יש טלפון דווקא.
תראה באתר למטה.
אבל בטלפון לא יעקפו את התור של הפניות ויפתחו לך אתר.
כי אם יעשו את זה מחר כולם יתקשרו.
בטלפון ידריכו אותך איך לשלוח פניה. וכל מיני דברים בסגנון.כן. יש טלפון באתר אבל במקומות הרגילים (כמו דרך הפנל) שדרכם בעיקר פונים. אין...
אין תלונות! רק הבהרות. -
@coby
הטלפון של נטפרי מפורסם בדיוק כמו הטלפון של שאר החברות (באתר)....
מערכת הפניות של נטפרי מפורסם גם בפנל (שלא קיים כלל בשאר החברות)..... -
זה לא בהכרח נכון. יש גם וגם. לא יודע איפה היית קודם...
בנטפרי אין טלפון להתקשר במקרים דחופים נכון? (תקנו אותי אם אני טועה - אני חדש ולא רואה פרסום של טלפון של המוקד)אם נוח לך לקבל מענה כמו ב'מוקדים' של החברות האחרות, הייתי מציע לנטפרי להושיב כמה תאילנדים דוברי עברית, שירימו טלפונים וימרחו את הזמן כמו בחברות האחרות, מנסיון, הנציגים שמרימים יודעים להגיד פחות ממה שיעזרו לך כאן בפורום .... וכשצריך עזרה מקצועית ממתינים 3 ימי עסקים (כך כשאני הייתי ב2 חברות הסינון המפורסמות, אולי היום כבר משעמם להם ממיעוט לקוחות אז יש להם זמן...)
-
@שוקה מציע למתלוננים לבדוק בשדות זרים שם עזבתי לפני שנים ועדיין ממתין מהם לתגובות לבעיות אמיתיות
בכלל לא מנסה להציע לבדוק בנושאים האלה, עדיף שנאמין למי שכבר ניסה ולא לנסות לבד!! -
@aiib אמר במה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!:
@שוקה כן, השאלה היא תוך כמה זמן
תוך כמה זמן נראה לך יכולים לענות מספר נציגים מצומצם ?
לפי מספר הנציגים שיש כיום בנטפרי די מהר חוזרים ! אין להם מחלקה שלימה של טלפניות !! -
מנין לך מספר הטלפניות
התמונות של המשרד מסוננות בנטפרי: