מחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות
-
@magicode אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
@פורים-רב
אנחנו לא דואגים לעצמנו שיהיה לנו כמה שיותר פניות.
אם הקטע לא חשוב לך. ברמה שקשה לך לפתוח את מערכת הפניות ולשלוח פניה. למה שאנחנו נטרח פי כמה ממך לבדוק למה זה נחסם?תרשה לי להעיר, אם המטרה היא להגיע למקסימום שלימות בסינון, ומקסימים נוחות בגלישה, הן מהפן של איכות המוצר "נטפרי" והן בכדי לגרום לכמה שיותר גולשים להצטרף ולא ח"ו ההיפך, אני חושב שכן יש מקום לשפר את האפשרויות של שליחת פניות, בפרט פניות נפוצות כפי שכתבתי פוסט נפרד כאן אך ייתכן שבשלב זה נטפרי לא יכולים להרשות לעצמם ריבוי פניות שאינם ברמת חשיבות מסויימת ללקוח, כפי שכתבת.
תקן אותי אם אתה חולק ע"ז.
תודה. -
@יוד
אתה צודק. אבל אם תראה במה מדובר ובמה זה כרוך לתקן את זה אתה תבין אותי. -
@magicode אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
@פורים-רב
אנחנו לא דואגים לעצמנו שיהיה לנו כמה שיותר פניות.
אם הקטע לא חשוב לך. ברמה שקשה לך לפתוח את מערכת הפניות ולשלוח פניה. למה שאנחנו נטרח פי כמה ממך לבדוק למה זה נחסם?סורי,
אני חשבתי להועיל לך ולי ולכולם, שכולנו תחת המטריה של משתמשי נט פרי.
אני יכול לשלוח מייל ואין שום בעיה .
אפשר להכניס גם בקשות כאלה בתוך הנקודות.בהצלחה
-
@shraga אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
@פורים-רב תלוי במה מדובר, תוכל לשלוח דרך מערכת הפניות פניה מפורטת עם דוגמא ויבדקו את זה
שלחתי
-
פוסט זה נמחק! -
@רוצה-לדעת אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
@פורים-רב אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
יש סוגים של בשמים שהשמות שלהם לא איי איי איי
אם אתה מתכוון ל212 הוורוד, חובה גמורה למחוק!!
ולגמרי לא משנה כמה מעם ישראל צוכים את זה..למה?
יש גם מקצועות של רופאים שתמחוק?
תמחוק מלל ולא תמונות! -
זה לא המקום לדון אודות תוכן האם או כשר או פסול.
-
@magicode בהחלט אם תהיה אפשרות של שליחה קלה של סינון רובוט זה יהיה פיצ'ר מאוד טוב אני אישית עובד לפרנסתי בטקסטים עתיקים שאיש לא חושב לסננם מלבד הרובוט!
וכל פעם בעבודה צריך להגיש פניה על הטקסטים הללו על מה שהרובוט מוחק מהם.
אני מברך את כל מי שיתן חלקו וידו בפיתוח דבר כזה! -
@בר-בי-רב
מצטרף בהחלט לבקשתך
כל מי שמתעסק בענייני רפואה יכול להיפגש בזה הרבה מאוד
מתי שמתחילים לדבר על איברים פנימיים הרובוט נבהל וסוגר מייד -
אכן זה דבר חשוב מאוד
תחשוב מישהו מקבל מכתב מידיד וחלק הרובוט חוסם לו, אז נניח שבמיילים לא, אבל בכל הוראות הפעלה ובכל מאמר הגות וכדו', וכל פעם צריך לפנות למרכז הפניות ולפתוח פניה ולהמתין למחר אולי וכדו'. הרובוט הוא נצרך, אבל חשוב שלא ימעל בתפקידו למחוק דברים שהוא לא אמור למחוק.
ומוסיף גם איזה נקודה שאם יחשבו יראו שמכל צד ומכל כיוון דבר זה יותר נצרך מבדיקת התמונות (אם גם כי יותר קשה).
אם נטפרי לא יכולים אני מקבל בהבנה את זה, זה עולה הרבה וכבר יש להם הרבה על הראש, רק אני מברך את היוזמה אם מישהו חשב על זה או יחשוב על זה. -
@בר-בי-רב אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
ומוסיף גם איזה נקודה שאם יחשבו יראו שמכל צד ומכל כיוון דבר זה יותר נצרך מבדיקת התמונות (
דעתי שונה משלך, אך לא ברור אם יש טעם לפתוח דיון בנושא... -
אני מציע שיפתחו כלי מסויים שמדווח על סינון רובוטי שגוי, אלא שלא יניחו את הכלי הזה בכל האתרים, שזה לוקח מהם הרבה עבודה המתורגם להוצאות כספיות, כאמור.
אלא יניחו את הכלי הזה רק לאתרים נצרכים, כמו אתר ויקיפדיה, אתר ויקיטקסט, אתר מאגרים של האקדמיה ללשון העברית, אתר מאוחדת, כללית, translate.google, וכל האתרים המובילים בתחום זה של סינון שגוי [כל אחד כאן יכתוב את האתרים שהוא חושב שיש עליהם זכות קדימה בתחום הזה] וכך יתגבש סוג מסויים של אתרים שנטפרי יוכלו לאפשר לעצמם.
כל זה אני אומר רק במידה וזה אפשרי וסביר ולא משתדל להאיץ לחינם את הקידום על מנהלי נטפרי הנכבדים במידה וזה טירחא מדי לעת עתה. -
אני מציע שיפתחו כלי מסויים שמדווח על סינון רובוטי שגוי, אלא שלא יניחו את הכלי הזה בכל האתרים, שזה לוקח מהם הרבה עבודה המתורגם להוצאות כספיות, כאמור.
אלא יניחו את הכלי הזה רק לאתרים נצרכים, כמו אתר ויקיפדיה, אתר ויקיטקסט, אתר מאגרים של האקדמיה ללשון העברית, אתר מאוחדת, כללית, translate.google, וכל האתרים המובילים בתחום זה של סינון שגוי [כל אחד כאן יכתוב את האתרים שהוא חושב שיש עליהם זכות קדימה בתחום הזה] וכך יתגבש סוג מסויים של אתרים שנטפרי יוכלו לאפשר לעצמם.
כל זה אני אומר רק במידה וזה אפשרי וסביר ולא משתדל להאיץ לחינם את הקידום על מנהלי נטפרי הנכבדים במידה וזה טירחא מדי לעת עתה.קודם רוב המקרים קשה לזהות בכלל שיש מקרה שגוי. המשתמש הרבה פעמים לא יודע בכלל למה נחסם והוא יכול להיות סבור שזה בצדק, ובצדק. ופעמים רבות יש משתמש שמשוכנע שבמקרה מסויים אין בעיה והוא טועה! וגם אם עברנו את המשוכות הללו ויש זיהוי שגוי הרי ודאי שלא בהכרח יש אפשרות לחלק בצורה ממוחשבת בין המקרה השגוי למקרה הרע.
אז מה יעשו? עד היום בפניה על מלל והבודקות מחליטות שזה שגוי הם מבצעות החרגה מקומית לגמרי (לאותו דף ולאותו מונח). בשביל שכל פניה של מלל שגוי תהפוך למקרה בו יישבו לבדוק איפה אפשר לשפר את ההגדרה ברובוט באמת יצטרכו המון כסף. והרי כל פניה עומדת לעצמה ומטופלת לעצמה, ומי ישים לב שנקודה חזרה על עצמה בהרבה פניות בתוך רבבות אחרים לטיפולם של כמה וכמה עובדים.מה הפתרון? לא יודע. אתה אומר שהאתר שאתה בו תדיר חף מבעיות אמת? או עכ"פ יש בו דפוס מלל שאפשר להגדירו כנקי בכל מקום (אם מופיע לידו מילה פלונית וכדומה)? זה בודאי יועיל אם תציין בפניה בהרחבה. תוכל לשאול אם הצליחו לפתור באופן רחב או שפתחו לך נקודתית.
-
אני מסתנכרן עם גוגל דרייב
והרובוט פשוט מוחק לי שמות של קבצים במחשב
בגלל שהוא נכנס לגוגל דרייב וגוגל דרייב מחובר לקבצים במחשב... -
@coby
איך זה נראה שהוא מוחק שמות של קבצים במחשב?
משנה אותם ל XXXX ? -
@coby אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
אני מסתנכרן עם גוגל דרייב
והרובוט פשוט מוחק לי שמות של קבצים במחשב
בגלל שהוא נכנס לגוגל דרייב וגוגל דרייב מחובר לקבצים במחשב...נשמע טוב...
-
@magicode כן
-
@coby
תן שמות של קבצים שהוא מחק. -
@נטפריס אמר במחיקת מילים המשמשים לכמה פרשנויות:
כל זה אני אומר רק במידה וזה אפשרי וסביר ולא משתדל להאיץ לחינם את הקידום על מנהלי נטפרי הנכבדים במידה וזה טירחא מדי לעת עתה.קודם רוב המקרים קשה לזהות בכלל שיש מקרה שגוי. המשתמש הרבה פעמים לא יודע בכלל למה נחסם והוא יכול להיות סבור שזה בצדק, ובצדק. ופעמים רבות יש משתמש שמשוכנע שבמקרה מסויים אין בעיה והוא טועה! וגם אם עברנו את המשוכות הללו ויש זיהוי שגוי הרי ודאי שלא בהכרח יש אפשרות לחלק בצורה ממוחשבת בין המקרה השגוי למקרה הרע.
אז מה יעשו? עד היום בפניה על מלל והבודקות מחליטות שזה שגוי הם מבצעות החרגה מקומית לגמרי (לאותו דף ולאותו מונח). בשביל שכל פניה של מלל שגוי תהפוך למקרה בו יישבו לבדוק איפה אפשר לשפר את ההגדרה ברובוט באמת יצטרכו המון כסף. והרי כל פניה עומדת לעצמה ומטופלת לעצמה, ומי ישים לב שנקודה חזרה על עצמה בהרבה פניות בתוך רבבות אחרים לטיפולם של כמה וכמה עובדים.מה הפתרון? לא יודע. אתה אומר שהאתר שאתה בו תדיר חף מבעיות אמת? או עכ"פ יש בו דפוס מלל שאפשר להגדירו כנקי בכל מקום (אם מופיע לידו מילה פלונית וכדומה)? זה בודאי יועיל אם תציין בפניה בהרחבה. תוכל לשאול אם הצליחו לפתור באופן רחב או שפתחו לך נקודתית.
אני מדבר על האתר http://maagarim.hebrew-academy.org.il/
הוא אתר מאוד שימושי ללומדים בספרים עתיקים בצורה מחקרית, או לעורכים תורנים. יש שם אוצר בלום של כתבי יד מוקלדים כצורתם, רק שנטפרי לא מסכימים לפתוח את האתר משום שיש שם: כתבי קראים, כתבי משכילים, כתבי אפיקורסים.
אני אישית הייתי ממליץ לסגור לגמרי את הכתבים האסורים ולפתוח לגמרי את הכתבים המותרים. אין שום הצדקה שהרובוט יחסום קטע במדרש רבה, גם אם נניח שכל אדם אחר שהיה כותב את הקטע הזה היינו חוסמים את זה, ולפתוח כל פעם פנייה ולחכות כמה שעות עד יום (מקוה שלא יותר), רק בשביל לקרוא קטע, ועוד כשאתה באמצע עבודה, זה ממש לא נעים, לכן אני ממליץ לפתח כלי תועלתי כזה. -
פוסט זה נמחק!