חבילות גדולות יותר עבור סים 019
-
היי.
כידוע, 10GB עולה 49 ש"ח.
תוספת של כל 1GB עולה 10 ש"ח.כך שלמעשה, אם אני צריך 20GB [בעלי מקצוע שעובדים הרבה עם שליחת חומר ללקוחות, לא מספיק להם 10GB] , יש לי 2 אפשרויות: 1. אני נשאר עם סים אחד ומשלם 149 ש"ח, 2. לוקח 2 סימים ומשלם 98 ש"ח.
שני האופציות לא רלוונטיות. אני לא ישלם 149 ש"ח, ואני גם לא יסחב עם 2 סימים, ויעקוב מתי נגמרת לי החבילה...
יהיה מאוד לעזר אם תהיה אופצייה של חבילות נוספות של 15GB ו-20GB,
זה יהיה גם נוח יותר שזה בכרטיס סים בודד, וגם יוזיל עלויות עוד מתחת ל-98 ש"ח, כי תמיד חבילה כפולה לא כפולה גם במחיר,
אלא נניח 20GB ב-80 ש"ח, וכדו'.אשמח מאוד מאוד למענה בעניין.
יישר כוחכם!
-
@רמה-פלוס כבר פניתי למנהלי 019 בענין. נקווה בימים הבאים לתשובה.
-
@רמה-פלוס
למה הלכת ל-80 ש"ח ??ל-019 יש מסלול של 20 GB ב- 59 ש"ח
גם אם נוסיף לזה 15 ש"ח של נטפרי, זה 74 ש"ח.@administrators מה באמת הסיבה שנטפרי עשו אתם רק מסלול א' בלבד ??
-
-
@ליכט לפי הבנתי זה לא קשור לנטפרי. ב. לגבי המחיר, ודאי שלא אמרתי להם כמה לקחת, נקווה הכי פחות שאפשר
-
בואו נקווה שיפתחו להם העיניים ויעשו גם אינטרנט נייח
-
המיתוס שנייח עדיף מנייד נשבר כבר מזמן.
כיום שיש דור4, עם פריסה טובה, עדיף נייד. זה הרבה יותר מהיר והרבה יותר זול.סתם לשם הדוגמא:
תשתית [בזק] + ספק [נטפרי וכדו'] במהירות של רק 15mb, עולה בערך 115 ש"ח. נפח ללא הגבלה.
סים של 019 עם נטפרי, במהירות של דור4, נניח 40mb, נפח 10GB [לרוב האנשים זה דיי והותר], עולה 49 ש"ח....
זה מהיר יותר. זה נייד איתך לכל מקום. זה נוח יותר. וגם זול יותר משמעותית. -
@רמה-פלוס
10GB זה כלום. ממש ככה (בשביל מחשב). תשאל את הוט מובייל כמה מצטרפים חדשים יש להם בשבוע האחרון. -
@5566NEWbrs לאחר המחילה, 10GB זה ממש לא "כלום"... אין לי מושג מה אתה מתכווין.
בדקת פעם בדיקה אמיתית כמה בדיוק אתה צורך בחודש?
אני בכלל לא בטוח שאתה מגיע לאזור הזה, וגם אם כן, אתה לא עובר אותו בהרבה.נפחי גלישה שכאלו מיועדים עבור משתמשים שמשתמשים עם אינטרנט שאיננו מסונן, קרי: סרטים, יוטיוב וכדו'. ולאלו באמת אין סוף לנפח שהם צריכים.
או לבעלי מקצוע ששולחים/מקבלים הרבה חומר של עבודות של לקוחות, ויש להם אתרים שהם מזינים להם תכנים באופן קבוע על בסיס יום-יומי.. -
@רמה-פלוס
בעבר היתה לי חבילת 10GB והייתי משדרג אותה דרך קבע ל20GB (עד שזה היה נגמר...)
אתה צודק, בציבור הכללי צריכת הנפח היא בגלל וידאו ושאר ענייני 'קידמה'. אבל הסוג השני של המשתמשים שהזכרת הם נפוצים פה. לי אישית זה להורדה של תוכנות, מערכות, עדכונים ועבודות. -
סבבה..
אז כמו שכתב @ליכט 20GB ב-74 שקל, זה יותר ממצוין.
מהירות טובה. נפח מספק. נייד לכל מקום. מחיר מוזל יותר.מחכים בקוצר רוח לתגובתו של @administrators בעניין.
יישר כוח!
-
@רמה-פלוס אמר בחבילות גדולות יותר עבור סים 019:
@5566NEWbrs לאחר המחילה, 10GB זה ממש לא "כלום"... אין לי מושג מה אתה מתכווין.
בדקת פעם בדיקה אמיתית כמה בדיוק אתה צורך בחודש?
אני בכלל לא בטוח שאתה מגיע לאזור הזה, וגם אם כן, אתה לא עובר אותו בהרבה.נפחי גלישה שכאלו מיועדים עבור משתמשים שמשתמשים עם אינטרנט שאיננו מסונן, קרי: סרטים, יוטיוב וכדו'. ולאלו באמת אין סוף לנפח שהם צריכים.
או לבעלי מקצוע ששולחים/מקבלים הרבה חומר של עבודות של לקוחות, ויש להם אתרים שהם מזינים להם תכנים באופן קבוע על בסיס יום-יומי..מי שרוצה לדעת כמה השתמש עם המחשב ב30 ימים אחרונים
הכנסו לפי הסדר הבא:
הגדרות
רשת ואינטרנט
שימוש בנתונים
קרדיט ל @derid מכאן
http://forum.netfree.link/post/3131
בהצלחה -
@עילום נראה לי שזה רק בוינדוס 10
-
@5566NEWbrs מסתמן שהוא צדק. ועוד הרבה מעבר.
ב-30 ימים האחרונים השתמשתי 19.5GB, בהתחשב בעובדה שלפחות שבוע שלם מאותם הימים, לא הייתי בבית...בקיצור, אני חייב חבילה של 25GB לפחות....
למעשה, זה לא נראה משהו שכרוך בביוקרטיה מסובכת, היות שלנטפרי יש כבר קשר עם 019,
רק שצריך לומר ל019 שיכניסו את נטפרי גם בחבילות גדולות יותר...
לא משהו שצריך ליצור יש מאין..@administrators פליזזזזז, זה דחוף...
יישר כוח גדול!