הסבר משוכנע
-
תראה פה איך אינטטרנט רימון מסבירים ענין תעודה אבטחה ואיך הם מצליחים לשדר איך שהם באים לקראת הלקח לעזור לו בזה וכו' וכמעט שלא נותן מחשבה בעיני הקורא לחוש בו. (אני לא אומר שהם לא צודקים אך מותר ללמוד דרך יפה של שכנוע).
-
@אורי
כתבת למישהו ספציפי? זה נראה כאילו התחלת מאמצע שיחה.
במקרה שלא - ניגש לעניין.
זה כתוב טוב.
יש לזכור שאת הנטפרינד'ס כתבו החברים המשתמשים, אבל תמיד נחמד לראות מה שאחרים עשו.
לדעתי הדף הזה נותן לא פחות מידע, ולא נופל בהרבה (אם בכלל) מהקישור שהבאת.
יש פה נקודה מצחיקה שרימון ואתרוג כותבים על כל דבר שזו טכנולוגיה מתקדמת וייחודית להם.
(אגב, ראית בפרוג על הסינכרון בדרייב? מישהו הציע להשתמש בתוכנה של נטפרי לסינכרון בדרייב למשתמשי אתרוג. הוא טוען שזה עובד לפי מה שכתוב בנטפרינדס: "התוכנה של Google Drive משתמשת בתעודות אבטחה משלה (מאוחסנות בקובץ מקומי שמתעדכן כל הפעלה), ללא קשר למה שמותקן במחשב. התוכנה המצורפת פשוט מעתיקה את התעודות המותקנות במחשב (לא דוקא של נטפרי) לקובץ בה התוכנה משתמשת.")
הסיבה שאנשים חוששים היא לא בגלל שקראו את הדף בנטפרינדס אלא בגלל שמישהו (אההם...) מרמה אותם וטוען להם שבנטפרי זה לא מאובטח למרות שזה עובד בדיוק באותה צורה שעובד אותו "מישהו" אלמוני.
יש גם הבדל בעיצוב, לרעת הנטפרינדס - שבינינו העיצוב שלו לא משהו. -
@dLive אז אולי צריך לבקש לעשות משהו דומה לזה... http://netfree.link/wiki/הגדרות_סינון_אישיות
אני לא יודע אם @administrators יתנו אישור לעשות כזה דבר כי יראה שזה רשמי מנטפרי..... אבל שם זה אותו תוכן בידיוק ונראה מאוד יפה -
@dLive אמר בהסבר משוכנע:
לדעתי הדף הזה נותן לא פחות מידע, ולא נופל בהרבה (אם בכלל) מהקישור שהבאת.
מידע הוא אכן נותן אפי' יותר, אך אני חושב שדוקא בגלל זה, זה לא כ"כ משכנע כמו הדף של רימון. לפעמים עדיף הסבר קצר וקולע, מאשר הרבה מידע.
יש פה נקודה מצחיקה שרימון ואתרוג כותבים על כל דבר שזו טכנולוגיה מתקדמת וייחודית להם.
ממש כך, והנה דוגמא נוספת של טכנולוגיה יחודית שהם מפרסמים לאחרונה, ככל הנראה כמענה על ......
@frize37 אמר בהסבר משוכנע:
@dLive אז אולי צריך לבקש לעשות משהו דומה לזה... http://netfree.link/wiki/הגדרות_סינון_אישיות
אני לא יודע אם @administrators יתנו אישור לעשות כזה דבר כי יראה שזה רשמי מנטפרי..... אבל שם זה אותו תוכן בידיוק ונראה מאוד יפהאני לא מבין על מה בדיוק אתה מחכה לאישור, כבר מזמן שיש את כל הויקי ככה: http://netfree.link/wiki
-
@ליכט יפה מאוד... לא ידעתי... אז למה באתר רשמי של נטפרי.... במדריכים שולח לויקי הלא יפה..... @administrators אולי צריך לשנות את זה.... זה נראה הרבה יותר יפה
-
-
@ליכט
גם אני לא ידעתי. אני ממש מיושן...
אבל הסיבה העיקרית לפתיחת האשכול היא - אם הבנתי נכון - יכולת ההסברה יוצאת הדופן שיש לאינטרנט רימון שמצליחה לשכנע שאצלם הכל מאובטח - בניגוד לנטפרי שלא מצליחים לשכנע.
אז זהו - שאין להם שום יכולת הסברה יוצאת דופן. הבעיה היא עם אלו שמרומים ולא מאמינים לשום דבר.
אני אישית כן דוגל במתן מידע מקצועי, אני חושב שזו צורת ההסברה הנבונה והמובנת ביותר. -
ההבדל הוא שהם חברה מסחרית שמשקיעים כסף בפרסומת מקצועית, אולי בין משתמשי נטפרי יש כאלה שיש להם את זה ויהיו מוכנים לתרום כמה ניסוחים ואלי גם עיצובים(לא יפה שאני מנדב אחרים אבל מה אני יעשה אני לא יודע).
-
@dLive
בעצם החלק העיקרי שעליו נציגי ...... מדברים כשמנסים להחזיר אליהם לקוח, היא הסינון בבנקים שנטפרי כן מסננת והם לא, והם גם כותבים א"ז בבירור בקישור הנ"ל:עבור אתרים פינאנסיים, כגון אתרי בנקים, בתי השקעות, תוכנות מסחר, חברות כרטיסי אשראי וכדו' שהסיכוי לחשיפה לתכנים בלתי נאותים בהם קטן (?), אינטרנט רימון כלל לא מתערבת בתכנים ומעבירה את התכנים המוצפנים ללקוחותיה כמו שהם.
הגם שכבר הסבירו כאן ובפורום הישן המון פעמים שעדיין נטפרי מאובטח יותר מהם גם בבנקים.
-
@ליכט אמר בהסבר משוכנע:
@dLive
בעצם החלק העיקרי שעליו נציגי ...... מדברים כשמנסים להחזיר אליהם לקוח, היא הסינון בבנקים שנטפרי כן מסננת והם לא, והם גם כותבים א"ז בבירור בקישור הנ"ל:עבור אתרים פינאנסיים, כגון אתרי בנקים, בתי השקעות, תוכנות מסחר, חברות כרטיסי אשראי וכדו' שהסיכוי לחשיפה לתכנים בלתי נאותים בהם קטן (?), אינטרנט רימון כלל לא מתערבת בתכנים ומעבירה את התכנים המוצפנים ללקוחותיה כמו שהם.
הגם שכבר הסבירו כאן ובפורום הישן המון פעמים שעדיין נטפרי מאובטח יותר מהם גם בבנקים.
יש אתרים פיננסים שבלי נטפרי אדם שרוצה לשמור על עצמו ברמה הכי מינימלית לא יכול להכנס לשם
-
@אאאאאא
אכן מהאי טעמא הוספתי אחרי המילים שלהם: ???