בעיות בנטפרי anywhere / vpn
-
שלום וברכה
יש לי כבר כמה ימים בעיה בגלישה על רשת שאינה של נטפרי דרך anywhere / vpn
תיאור הבעיה:
אם אני מתחבר דרך vpn (בכל המדינות), הגלישה נפתחת ל-2 שניות ושוב נסגרת ("הגישה לאינטרנט חסומה"), וכשאני נכנס ל-vpn חזרה כתוב לי מחדש "התחבר", כלומר שיש משהו שמנתק אותו.
אם אני מתחבר דרך anywhere (כנ"ל בכל המדינות), זה מראה כאילו זה מחובר והכל תקין, אבל זה לא באמת פותח את הגלישה ("הגישה לאינטרנט חסומה") , גם ה-ip שכתוב ב-anywhere זה לא ה-ip שאליו המחשב מחובר.
נטפרי כתבו לי: אז משהו מנתק אותך בוודאות. אם אתה רציני תלך לטכנאי שיטפל בזה, ויבדוק לעומק. אנחנו מאד עמוסים, ומודיעים מראש שאין לנו אפשרות לבדוק כאלו דברים.
יש כאן מישהו שיכול לעזור לי???? -
@יותר זה על רשת מסוימת או בכל מקום בו אתה גולש עם זה?
-
זה קורה ברשתות מסוננות/מאובטחות. שיש שם ציוד שחוסם לפי ניתור.
הוא פותח את החיבור ולוקח לו זמן לזהות שזה VPN כשהוא מזהה אז הוא מנתק.
בתוכנת אניוואר אם היא מתנתקת היא לא מראה שהיא מתנתקת. -
@magicode אם כבר מדברים על VPN , אני רוצה להצביע על בעיה נוספת.
יש הרבה מקומות כמו בשדות תעופה או בתי מלון וכדומה, שכדי להתחיל לגלוש על הרשת שלהם צריכים להיכנס קודם לדף מקדים של הבית מלון וכדו', וכאן מתחיל הבעיה בVPN, שכיון שאין לו אפשרות להיכנס לדף המקדים, אין לו אפשרות להתחבר לאינטרנט, וכיון שאינו יכול להתחבר לאינטרנט אינו יכול להתחבר לVPN.
נודה למנהלים אם ימציאו פיתרון לבעיה. -
@סופר
לדעתי הבעיה היותר רצינית. זה שהרשתות שמה די מסוננות.
אני הייתי במקום. שלא היה דף הרשמה.
אבל לא היה ניתן להתחבר בשום דרך. פשוט היה חסום לגמרי. -
@סופר
בדרך כלל כניסה לדף netfree.link תנווט אותך לדף הנחיתה המקדים,
אגב זה מופיע בויקי של נטפרי, ככלל אם נתקלים בבעיה מומלץ להציץ שם,
עם זאת שימו לב שהרבה פעמים בבתי מלון וכדו יש מגבלה על הרשת שלא יוכלו להתחבר לVPN, -
@magicode אמר בבעיות בנטפרי anywhere / vpn:
@סופר
לדעתי הבעיה היותר רצינית. זה שהרשתות שמה די מסוננות.
אני הייתי במקום. שלא היה דף הרשמה.
אבל לא היה ניתן להתחבר בשום דרך. פשוט היה חסום לגמרי.אני לא יודע מה היה כי לא הצלחתי להתחבר כלל. אבל זה אכן תלוי לפי מקומות, כי כאן בארץ ברכבת ישראל וכן בנתב"ג זה עובד, ובמקומות אחרים בחו"ל זה לא עבד לי.
-
@957 אמר בבעיות בנטפרי anywhere / vpn:
@סופר
עם זאת שימו לב שהרבה פעמים בבתי מלון וכדו יש מגבלה על הרשת שלא יוכלו להתחבר לVPN,גם לזה לא הצלחתי להתחבר, כי הVPN לא התחבר בכלל ולא היה לי גישה לאינטרנט.
-
@סופר
זה נותן לגשת לדף הזה גם ללא חיבור לVPN , -
@סופר
זה נותן לגשת לדף הזה גם ללא חיבור לVPN ,לי זה לא נתן, וגם כך כתוב בויקי שלא תמיד העצה מועילה.
אני משאיר לצוות נטפרי לבדוק האם הבעיה זה הדף המקדים, או שפשוט נתקלתי לכמה מקומות שאינם מאפשרים חיבור בVPN, או שבכלל אותם מקומות לא נותנים גישה לאתרים חוץ מהאתר שלהם. -
@סופר אמר בבעיות בנטפרי anywhere / vpn:
גם לזה לא הצלחתי להתחבר, כי הVPN לא התחבר בכלל ולא היה לי גישה לאינטרנט.
תוכנת החסימה של wifree לא חוסמת גישה לדף הזה,
@סופר
זה נותן לגשת לדף הזה גם ללא חיבור לVPN , -
@סופר אמר בבעיות בנטפרי anywhere / vpn:
גם לזה לא הצלחתי להתחבר, כי הVPN לא התחבר בכלל ולא היה לי גישה לאינטרנט.
תוכנת החסימה של wifree לא חוסמת גישה לדף הזה,
נכון, אבל החברה לא נותן לגשת לדף הזה מבלי להיכנס לדף המקדים שלהם, ואת הדף הזה wifree כן חוסם.
-
@shraga אמר בבעיות בנטפרי anywhere / vpn:
@יותר זה על רשת מסוימת או בכל מקום בו אתה גולש עם זה?
לא ברשת מסוימת, זה גם על רשת סלולרית וגם על רשת קוית, שתיהן רשתות שגלשתי עליהן הרבה (כשאני מחוץ לבית) בשנה האחרונה ע"י vpn או anywhere, ובימים האחרונים אני פשוט משתגע...
זה קורה ברשתות מסוננות/מאובטחות. שיש שם ציוד שחוסם לפי ניתור.
הוא פותח את החיבור ולוקח לו זמן לזהות שזה VPN כשהוא מזהה אז הוא מנתק.
בתוכנת אניוואר אם היא מתנתקת היא לא מראה שהיא מתנתקת.על רשת אחת אני יודע בוודאות שאין לה סינון/אבטחה כלשהן, וכמו שכתבתי, אני כבר שנה גולש עליהן, רק בימים האחרונים התחילו בעיות, ואני יודע שלא בוצעו שום שינויים ברשתות הללו.
-
פוסט זה נמחק! -
@יותר
אז כנראה זה אנטי וירוס או משהו בסגנון שנמצא על המחשב שלך. -
@סופר
עם זאת שימו לב שהרבה פעמים בבתי מלון וכדו יש מגבלה על הרשת שלא יוכלו להתחבר לVPN,בעבר היה עוד תוספת בויקי כדלהלן:
דף ה Login הינה בדר"כ דף לוקאלי ברשת מקומת וע"כ היא אינה נחסמת ע"י נטפרי, אך ישנם מקומות שזה לא מקומי ואז יתכן שזה יהיה חסום, - במידה ויש כזה דבר, יש לשלוח פניה עם הקישור של הדף שנוצר לך, - בכדי ליעל את הפניה, מומלץ לשמור את ה html של דף האינטרנט, זה יכול לעזור בטיפול – רק יש לשים לב שפניה כזאת יכול ליקח יותר זמן לטיפול.
אישית היה לי מקרים בשדות תעופה וכדו' ברחבי העולם שכן נפתחו לי או מיד או אחרי שליחת פניה, והיו מקרים שזה לא עזר, בכל מקרה מומלץ לנסות במקומות אלו עם האניוואר שמצליח יותר במקומות כאלו. -
@שלו'
אף פעם לא טיפלנו בבעיה כזאת. לכן השורה הזאת נמחקה. -
@יותר
אז כנראה זה אנטי וירוס או משהו בסגנון שנמצא על המחשב שלך.אנטי וירוס ניסיתי, כלומר ביטלתי את הגנת האינטרנט וזה לא עזר
מה זה "משהו בסגנון" - אילו עוד דברים יכולים לגרום לזה? -
@יותר
תחפש משהו בסגנון.
אני פעם ראיתי אצל אנשים 3 אנטי וירוס ביחד.
יש עוד כל מיני תוכנות בעולם. תבדוק אצלך מה יכול להיות הבעיה. -
@שלו'
אף פעם לא טיפלנו בבעיה כזאת. לכן השורה הזאת נמחקה.העתקתי את הדברים מילה במילה משתשובה שקיבלתי פעם מנציג נטפרי , וגם אישית בעבר טיפלו לי בבעיה כזאת, בכל מקרה נכון להיום זה אכן לא כ"כ רלוונטי.