האם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?
-
לא יודע אם קשור ישירות לנטפרי אבל זה בטוח שעל סינונים אחרים יש את התגובות וכן בכל מיני כתבות שאין הרבה תגובות אתה יכול למצוא בנטפרי רק כשמתחיל להיות באך ווי של אנשים זה נחסם
-
שכחתי להודות לפני כמה ימים שהתגובות חזרו להופיע. אבל היום נדמה לי ששוב חסמו. @baruch ?
-
אולי אפשר לחסום רק את התגובות הבעייתיות. כמו שהיה עד היום.
-
@administrators אשמח מאד אם תפעלו בנושא. בסה"כ כמדומני שהתגובות הבעייתיות שם הן אפסיות. וחבל למנוע מכולם את אפשרות הצפיה בתגובות בכל הכתבות.
-
על מרכז הפניות בטח שמעת
-
@Chocolate אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
על מרכז הפניות בטח שמעת
ומה יענה לי הנציג/ה? שכרגע המדיניות היא לא לפתוח...
מרכז הפניות מיועד לאתרים/קבצים שעדיין לא נבדקו, ואין לגביהם הנחיה מפורשת מההנהלה, והם נתונים לשיקול דעת הנציגים.
לעומת זאת, דברים שהמדיניות לגביהם נקבעה ע"י ההנהלה - המקום לדון על המדיניות הזו היא מול המנהלים עצמם, ולא במרכז הפניות. -
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
לעומת זאת, דברים שהמדיניות לגביהם נקבעה ע"י ההנהלה - המקום לדון על המדיניות הזו היא מול המנהלים עצמם, ולא במרכז הפניות.
תשלח מייל אל @baruch .
-
על מרכז הפניות בטח שמעת
מרכז הפניות מיועד לאתרים/קבצים שעדיין לא נבדקו, ואין לגביהם הנחיה מפורשת מההנהלה, והם נתונים לשיקול דעת הנציגים.
לעומת זאת, דברים שהמדיניות לגביהם נקבעה ע"י ההנהלה - המקום לדון על המדיניות הזו היא מול המנהלים עצמם, ולא במרכז הפניות.חדשת לי הרבה דברים שלא ידעתי
-
על מרכז הפניות בטח שמעת
לעומת זאת, דברים שהמדיניות לגביהם נקבעה ע"י ההנהלה - המקום לדון על המדיניות הזו היא מול המנהלים עצמם, ולא במרכז הפניות.חדשת לי הרבה דברים שלא ידעתי
כלומר?
-
ודיון ענייני עם המנהלים עצמם ביחס לפתיחת אתרים, לא מתבצע ע"ג הפורום.
רק למי שאין לו בדיוק טענות רלוונטיות, והוא רק מנסה ליצור איזשהו אווירה ודעת קהל וכו' -
א. יישר כח על שפתחתם שוב את התגובות.
ב. לא ניסיתי עדיין לפנות למנהלים דרך המייל, יש לכם זמן לענות ולדון? אם כן - אשמח בל"נ להעביר את הדיונים לשם. וסליחה על אופן הפניה הנוכחי.
ג. לא כ"כ הבנתי למה הטענות שלי נחשבות לא רלוונטיות.@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
כמדומני שהתגובות הבעייתיות שם הן אפסיות. וחבל למנוע מכולם את אפשרות הצפיה בתגובות בכל הכתבות.
בכל אופן, יישר כח גדול הרב @baruch ושאר מנהלי וצוות נטפרי היקרים, על כל עבודת הקודש שאתם עושים, להרבות גבולות הקדושה בעמ"י. ושוב, סליחה על שפניתי באופן לא נכון ולא ראוי.
-
האם התגובות בJDN שוב נחסמו?
-
לא כאן המקום לדון בחסימה או פתיחה של אתרים או תכנים
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@hadarvidal הפורום הוא לא המקום להפעלת אמצעי לחץ על נטפרי
-