מנוע החיפוש של גוגל נטפרי
-
אני חדש בנטפרי, ורציתי לדעת מדוע כשאני מתחיל לרשום במנוע החיפוש זה לא נותן רעיונות ופתיחות לעוד חיפושים? הרי זה עוזר מאד וגם לא צריך להקליד את כל המשפט.
תודה. -
-
לא הבנתי
-
נכנסתי לקישור שלך ועדיין לא הבנתי מישהו העלה קישור לסרטון הסבר וזה כבר לא קיים.
-
@0549476148 הביאו מקור לתשובה לשאלה שלך שכתבו שמחמת צרכי סינון נאלצו לחסום את האפשרות הזאת
-
@aiib אוקיי הבנתי עכשיו לאחר כל הקריאה במקור.
-
@0549476148 אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי:
אני חדש בנטפרי, ורציתי לדעת מדוע כשאני מתחיל לרשום במנוע החיפוש זה לא נותן רעיונות ופתיחות לעוד חיפושים? הרי זה עוזר מאד וגם לא צריך להקליד את כל המשפט.
תודה.מעניין שאצלי זה כן עובד:
0_1529342731145_צילום מסך חיפוש בגוגל.docx
@האברך זה בן נותן השלמות גם מדברים שלא עשיתי עליהם חיפוש מעולם,@957 @מעלה-ומוריד אבקש תשומת ליבכם לזה שאני לא מצליח לעשות הדבקה ישירות בתוך התגובה אלא אני צריך קודם להדביק על קובץ וורד ואח''כ להעלות אותו כקובץ,
-
@Bestik אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי:
@957 @מעלה-ומוריד אבקש תשומת ליבכם לזה שאני לא מצליח לעשות הדבקה ישירות בתוך התגובה אלא אני צריך קודם להדביק על קובץ וורד ואח''כ להעלות אותו כקובץ,
אתה צריך להדביק בוורד או בצייר ואז קליק ימני על התמונה > שמור כתמונה > להעלות את התמונה שנשמרה.
זה אכן מעט לא נוח שבשביל להבין על מה אתה מדבר צריך להוריד קובץ WORD.
לגופו של ענין: כשכותבים בשורת הכתובת למעלה, הוא נותן השלמה אוטומטית אבל בדף של גוגל, לא. -
@גדול-קטן אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי:
לגופו של ענין: כשכותבים בשורת הכתובת למעלה, הוא נותן השלמה אוטומטית אבל בדף של גוגל, לא.
ועל זה דובר פה כל הזמן,
רק @האברך אמר שרק אם עשו כבר חיפוש זה יעשה השלמות אמרתי שאצלי יש השלמות גם על דברים שמעולם לא עשיתי עליהם חיפוש,
ובכל מקרה תודה על ההסבר על הדבקת צילום מסך, -
@Bestik אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי:
רק @האברך אמר שרק אם עשו כבר חיפוש זה יעשה השלמות אמרתי שאצלי יש השלמות גם על דברים שמעולם לא עשיתי עליהם חיפוש
לא לזה התכוונתי, אלא כמו שכתב @גדול-קטן
@גדול-קטן אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי:
לגופו של ענין: כשכותבים בשורת הכתובת למעלה, הוא נותן השלמה אוטומטית אבל בדף של גוגל, לא.
-
אם יש לנטפרי מנוע חיפוש אפשר להגדיר אותו כמנוע חיפוש בדפדפן במחשב בלי נטפרי?
-
@מתמחה-במחשבים אין לנטפרי מנוע חיפוש
-
אציין שבעבודה אצלי משתמשים בסינון אחר ושם אכן פתוחות התוצאות של החיפוש בגוגל
כמו השלמות אוטומטיות וכו' מה שמדברים כאן
ואציין שהדבר מזעזע, ועוד שהוא נחשב לסינון מוקפד
איי.... -
@שמשון אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי:
אציין שבעבודה אצלי משתמשים בסינון אחר ושם אכן פתוחות התוצאות של החיפוש בגוגל
כמו השלמות אוטומטיות וכו' מה שמדברים כאן
ואציין שהדבר מזעזע, ועוד שהוא נחשב לסינון מוקפד
איי....אני יודע שככה באתרוג