האצת מהירות המחשב
-
@Bestik
שמתי קישורים למעלה
השאלות בפורומים המוזכרים לא כרוכים בתשלום. -
@957 אמר בהאצת מהירות המחשב:
@Bestik
שמתי קישורים למעלה
השאלות בפורומים המוזכרים לא כרוכים בתשלום.סליחה!
הטעות היתה שלי שהגבתי לפני שבדקתי וראיתי שבאמת הפנית אותו לפורומים מקצועיים בתחום! -
@מ.-פינחסי אמר בהאצת מהירות המחשב:
ישר כח מראש
כאן זה פורום נטפרי וזה מה שעוסקים כאן ,
ישנם פורומים אחרים לתמיכה טכנית כללית , נסה בפורומים מתאימים
תוכל לנסות:
כאן
או כאן
או כאן
בהצלחההקישור השלישי מוביל לפורום פרוג, ולפי הידוע לי רק מי שיש לו מקצוע יכול להתחבר שמה,
-
@Bestik
מאיפוא ידוע לך כזה דבר
כל אחד יכול להרשם -
-
@Bestik
כל אחד יכול להרשם בפרוג בדיוק כמו פה -
@Bestik
כל אחד יכול להרשם בפרוג בדיוק כמו פהאני ניסיתי להירשם אבל הוא דורש ממנו לכתוב באיזה מקצוע אני עובד ואין לי מקצוע,
ובלי להכניס איזשהו מקצוע אי אפשר להירשם, -
@Bestik
כך או כך כאן זה פורום נטפרי
הבאתי גם 2 פורומים נוספים -
@מ.-פינחסי אמר בהאצת מהירות המחשב:
שלום וברכה.
האם יש מישהו שיודע להגיד לי איך אני מאיץ את פעילות המחשב שלי? הוא לא כזה עמוס, אבל נראה שהוא קצת הזדקן. איזה פעולות אני יכול לעשות ע"מ להאיץ את פעולותיו ומחשבותיו?
ישר כח מראש
אתה צריך לעשות מספר פעולות:
א. לנקות קובצי זבל באמצעות ccleaner או לרוקן את התיקייה temp ללחוץ Windows + R ואאז להקיש %temp% ולמחוק הכל.
ב. לבצע איחוי לדיסק.
ג. יש תוכנה מעולה שפותרת את כל בעיות המחשב היא נקראת Advanced SystemCare, אם אתה צריך אותה או את הccleaner בגרסת פרו חינם תפנה אלי למייל.
ד. הטכנאים ממליצים לאחר כמה שנים לגבות את כל החומר ולבצע איפוס למחשב.מי שצריך מדריך מפורט יותר או את התוכנות לפנות אלי למייל a0548433292@gmail.com
-
-
-
החלטתי לנסות לפעול לפי הסרטון ההוא והתוצאה קטסטרופלית.
הגלישה נותקה, מערכת השע"מ של רשות המיסים הפסיקה לעבוד, התצוגה הפכה למרוטשת.
מחוסר הבנה בסיסית איפה ומה לא היה טוב, פשוט הלכתי צעד אחר צעד ברוורס וביטלתי את השינויים. -
@רוח
ברור, הסרטון הזה לא משהו, מעניין שהוא לא כתב להסיר את הדפדפן וכדו'...חצי מהדברים שמה, עושים רק במחשב שמשמש לעמדה...
-
@רוח אמר בהאצת מהירות המחשב:
החלטתי לנסות לפעול לפי הסרטון ההוא והתוצאה קטסטרופלית.
הגלישה נותקה, מערכת השע"מ של רשות המיסים הפסיקה לעבוד, התצוגה הפכה למרוטשת.
מחוסר הבנה בסיסית איפה ומה לא היה טוב, פשוט הלכתי צעד אחר צעד ברוורס וביטלתי את השינויים.אתה יכול לעשות הכל ורק את התצוגה להשאיר אותו דבר, זה סרטון מעולה עשיתי אותו על כמה מחשבים, הטעות היחידה בו שהוא מבטל את כל התצוגות, אם יש בעיה לדוג' בשמע תחזיר רק את השמע חבל להפסיד את כל השיפור בשביל כמה דברים.
-
@לחיל-אומר , נגרמו לי בעיות הרבה יותר מהותיות מהתצוגה.
- לא היה לי אינטרנט
- משהו בתהליך מחק/נטרל לי את אחת התוכנות של שע"מ ונדרשתי להתקין אותה מחדש, הרבה צדקה הבטחתי כדי שזה יחזור לעצמו בלי בעיות...
-
@לחיל-אומר זה סרטון גרוע מאוד!!!
זה נס אם למישהו זה לא עשה בעיות,
לדוגמה: איזה מן דבר זה לבטל את כל השירותים שלא של מיקרוסופט?
איך אתה רוצה שהתוכנות שמשתמשות בזה יעבדו?
צריך לבטל בפינצטה כשאתה יודע מה אתה עושה ולא בתור הוראה גורפת למשתמש הביתי.
אני דן לכף זכות שיוצר הסרטון לא מבין מה הוא עושה, או שזה רק בתור רעיונות למי שכן מבין מה הוא עושה. -
@אלי-TZA שומעים גם על הקול שלו, בדיוק כמה הוא מבין בזה...
-
@אלי-TZA ניסיתי אותו לפני יומיים,
ועד עכשיו אפס תקלות -
@אלי-TZA יכול להיות שצריך טיפה להבין מה אפשר לבטל, אבל בגדול הכיוון של הסרט לבטל דברים לא חשובים ותוכנות שדוחפות את עצמם, הוא נכון.
-
@לחיל-אומר ודאי שהכיוון נכון.
אבל המימוש לא נכון.