איטיות בשעות האחרונות.
-
סידרו לי את הבעיה ב"ה
נטפרי אתם מס' בשירות ובחסימה
אני ממש מרוצה. -
@אסתי אמר באיטיות בשעות האחרונות.:
סידרו לי את הבעיה ב"ה
נטפרי אתם מס' בשירות ובחסימה
אני ממש מרוצה.הבעיה היתה קשורה לנטפרי?
אולי תעדכני את @YP זה נראה שהיה לו בלאגן שלם... -
אני סובל מאוד לאחרונה בהורדת קבצים. זה מוריד לי על 72KB. הספק שלי הוא 019.
אני צריך להתקשר לשירות לברר את הסיפור. אנסה אולי מחר. אשמח לדעת האם עוד אנשים בספק 019 סובלים מכך. -
@park איזה צבע הכרטיס סים שלך? אפור או לבן
-
@יעקב-ק אני בגלישה בנייח, מראוטר, לא בסלולרי.
-
@park אמר באיטיות בשעות האחרונות.:
אני צריך להתקשר לשירות לברר את הסיפור. אנסה אולי מחר. אשמח לדעת האם עוד אנשים בספק 019 סובלים מכך.גם אני, לא נראה לי שעד כדי כך אבל בהורדת קבצים גדולים זה לקח המון זמן (אם אני זוכר זה היה באיזור ה 150 KB/S).
אבל גם כך הגלישה שלי כרגיל באיזור ה15-25MB בזמנו נכתב לי פה שזה ככל הנראה הזדקנות של הראוטר. -
@ayys613 אמר באיטיות בשעות האחרונות.:
@park אמר באיטיות בשעות האחרונות.:
אני צריך להתקשר לשירות לברר את הסיפור. אנסה אולי מחר. אשמח לדעת האם עוד אנשים בספק 019 סובלים מכך.גם אני, לא נראה לי שעד כדי כך אבל בהורדת קבצים גדולים זה לקח המון זמן (אם אני זוכר זה היה באיזור ה 150 KB/S).
אבל גם כך הגלישה שלי כרגיל באיזור ה15-25MB בזמנו נכתב לי פה שזה ככל הנראה הזדקנות של הראוטר.אם זה היה הזדקנות הראוטר, הוא לא היה מצליח לגלוש במהירות גבוהה יותר, וגם לא לעבור בדיקת מהירות. הבעיה שזה רק בהורדת קבצים . וזה משגע. להוריד קובץ של 400 מגה מעל שעה. אני חוזר 15 שנה אחורה.
-
@park
אצלי אותו סיפור עם RL.
כשהתקשרתי אליהם לפני כמה ימים הם אמרו שאני אשנה את החבילה שלי אצל בזק(התשתית) מ100 מ"ב ל40 מ"ב
עדיין לא שיניתי אני מעדיף פתרון אחר אשמח מאוד אם יהי פעם אחת ולתמיד פתרון כי אני כבר זמן רק מתלונן על זה (ואנשים חושבים שאני סתם ממציא) אז אם יש למישהו שיכתוב.
תודה. -
-
@משרדי לאחרונה אתה מראה בקיאות בהיסטוריית הפורום..
:clap_tone2: -
@מיסטר-מ
תנסה מה ש RL אמרו לך אם זה הבעיה זה ממש משתפר פלאים. -
בדקתי עכשיו שוב, חזר לעבוד תקין, מקווה שהבעיה אכן נפתרה, ולא תתחיל לחזור על עצמה.
-
@park מהניסיון שלי אם הבעיה ממשיכה, הבעיה זה כמו שאמרו לך בRL
-
@park
התחיל לך שוב?