Waze ב Windows
-
@אלי-TZA הבנתי שה waze יקלוט את זה כ gps אבל אם אין במחשב gps ברור שלא יכול להיות קליטת gps, (אני לא יודע אם יש במחשבים אביזר gps) - אם אתה יודע שיש נשמח אם תשאיר פה.
-
כיון שבלא"ה תוך כדי נסיעה וייז לא יוכל להראות לך איפה אתה כי אין לו גיפיאס. אז במקום כל הסיפור עם הבלוטאקס אפשר לראות מסלול ממקום למקום כאן: https://www.waze.com/he/livemap
-
@מנתק השתמשתי בזה תקופה ואין מה להשוות את זה לאפליקציה, לדוגמה הרבה פעמים זה היה קורס ולא עובד וכן תכנון נסיעה לזמן אחר לכאורה קיים אבל בפועל לא משנה את בחירת המסלול או זמן נסיעה שהיה לא ריאלי בעליל...
שלא לדבר על מועדפים וכתובות קבועות שלא קיים בכלל. (גם החיפוש לא מצא מקומות) -
@לחיל-אומר לא הבנתי, אני הסברתי שאתה קובע מיקום קבוע על המפה שהאנדואיד חושב שהוא קולט אותו בGPS ואין קבלת מיקום בWIFI כמו שטענת. מה קשור רכיב GPS למחשב? קיימת אכן אנטנת GPS ל USB אבל לדעתי אין דרך לחבר אותה לאמולטור . אדרבה אם באמת ימצאו דרך לחבר אותה לוויז באמולטור יש לך וייז לווינדוס.
-
@אלי-TZA חשבתי שאתה מדבר על המיקום דרך המחשב.
בכל מקרה אני אשמח אם תראה לי איך מגדירים מיקום, זה מאד יעזור לי, תודה. -
@לחיל-אומר כשפותחים אפליקציה כלשהיא יש שורה של סמלים בצד ימין למטה, לחץ על השלישי מימין:
תוצג לך מפת גוגל כשהסימן האדום זה המיקום שנקבע למכשיר.
תגיע לכתובת המבוקשת (אפשר להשתמש בחיפוש שסימנתי בצד שמאל למעלה) ותלחץ לחיצה אחת על המפה, יופיע סימן אדום במקום המבוקש ותופיע הודעה באנגלית שהמקום הוגדר כמיקום קבוע. -
עכשיו אני פותח את הוויז בבלוסטאק והמחשב מראה לי שאפליקציה משתמשת במיקום והוויז זיהה איפה אני, בלי שהגדרתי לו כלום. אם מישהו מתי זה עובד ומתי לא יעזור מאד לכלל הציבור, (יש לי צד שזה בכל פעם שהמיקום פועל).
-
@לחיל-אומר אם אכן כדבריך ישנה אפשרות לWaze הריני חוזר ומבקש, אם מישהו יודע איך אפשר להעביר קבצים מnox למחשב.
מBluestacks ואליו מצאתי את הדרך. -
@מעלה-ומוריד אמר בWaze ב Windows:
מBluestacks ואליו מצאתי את הדרך.
הנה המדריך המפורט:
תלחץ על אחד ואז: בשביל להתקין יישום לחץ על שתיים (תגיע למיקום של ה apk תלחץ עליו וזה יתקין), בשביל תמונה על שלש ובשביל כל קובץ ארבע.
בהצלחה! -
@לחיל-אומר היכן אצלי?
-
@אלי-TZA אמר בWaze ב Windows:
@לחיל-אומר קיימת אכן אנטנת GPS ל USB יש לך וייז לווינדוס.
קיימות הרבה
לדעתי אין דרך לחבר אותה לאמולטור . אדרבה אם באמת ימצאו דרך לחבר אותה לוויז באמולטור יש לך וייז לווינדוס.
מה כאן ?
-
@לחיל-אומר היכן אצלי?
בדיוק כמו בתמונה סמל רביעי מלמעלה.
בשביל להעתיק מהnox תלחץ על open noxplayer floder תעתיק לשם את הדברים וזה יהיה ב open pc floder -
@לחיל-אומר זה מה נפתח לי בסמל הרביעי מלמעלה בצד ימין
(באמת לא מדובר באותו סמל כשלך):
-
@מעלה-ומוריד
לא הרביעי למעלה הרביעי מלמעלה- בצד ימין, איפה שהראיתי בתמונה עם קו ל 1.
הסמל נראה כך:
להעתקה מהמחשב אתה יכול גם דרך c:>משתמשים>שם המשתמש>nox_share>אחד התיקיות, כנ"ל אם תעתיק דרך ה nox קבצים לשם (mnt>shared>other)תוכל לראות אותם במחשב.
להתקנת אפליקציות אתה יכול גם ללחוץ על הסמל שכתוב עליו apk או צירוף המקשים ctrl ו + או הכי פשוט לגרור את הקובץ על התוכנה (פתח באמצעות). -
@לחיל-אומר על הסמל הזה, הבאתי לעיל את התוצאה המתקבלת.
ובתיקיה C:\Users\This_user\Nox_share כל התיקיות ריקות, אע"פ שהתקנתי מלבד ה Waze עוד כמה אפליקציות.
תודה על סבלנותכם... -
@לחיל-אומר על הסמל הזה, הבאתי לעיל את התוצאה המתקבלת.
בקשר לסמל אני לא יודע מה להגיד לך כי מה שקיבלת זה הגדרות ומגיעים אליו ממקום אחר.
בקשר לתיקייה יש שם רק קבצים שהעתקת ולא את כל הקבצים בתוכנה, ודאי שלא אפליקציות שאחרי שהם מותקנות הם מופיעות במקום אחר לגמרי.דרך אגב יש לך למעלה סימן קריאה אדום שנראה לי שהמשמעות שלו זה שלא הפעלת איזה ורטואליזציה בביוס (אני לא יודע מה זה אבל ככה זה בבלוסטאקס) בכל אופן כאן יש הוראות איך לתקן את זה https://support.bluestacks.com/hc/en-us/articles/115003174386?utm_campaign=vtEnableSnailPopup&utm_content=vtEnableSnailPopup_content&utm_medium=vtEnableSnailPopup_medium&utm_source=vtEnableSnailPopup_source&utm_term=vtEnableSnailPopup_term
-
@מעלה-ומוריד
האמת שלא קראתי את כל השרשור אבל אני ממש מנסה להבין מה כל כך נחוץ לך ווייז במחשב?
כמי שמתמש תדיר בווייז, אפליקציית ווייז יעילה מאוד, אבל בשימוש בשעת מעשה בעיקר, כלומר תוך כדי ניווט בנהיגה, וזו מטרתה העיקרית, ואכן זו הסיבה שאין אפליקציה רשמית של ווייז למחשב...... לא שהם מתעצלים או משהו..... אלא כי באמת אין קטע לעשות כזה דבר!!!
אם אתה רוצה לתכנן מסלול לפי האינפורמציה הכמעט מדוייקת בד"כ של הווייז, אז אתה פשוט משתמש בקלות ובנוחות במפות גוגל שהיא מסונכרנת עם הווייז, (כידוע שגוגל רכשו את ווייז מזמן...).
ואם אתה ממש מתרפק על הממשק של הווייז ורוצה לראות אותו במחשב אז יש לך את זה באתר הרשמי של ווייז! זה כאן: https://www.waze.com/he/livemapבהצלחה!
-
לדעתי אין דרך לחבר אותה לאמולטור . אדרבה אם באמת ימצאו דרך לחבר אותה לוויז באמולטור יש לך וייז לווינדוס.
מה כאן ?
זה משתמש בוויז לווינדוס מובייל/CE שכבר שנים לא נתמכת או מפותחת.
-
@לוי אמר בWaze ב Windows:
אם אתה רוצה לתכנן מסלול לפי האינפורמציה הכמעט מדוייקת בד"כ של הווייז, אז אתה פשוט משתמש בקלות ובנוחות במפות גוגל שהיא מסונכרנת עם הווייז, (כידוע שגוגל רכשו את ווייז מזמן...).
מקור?
-