מה לעשות? יש לי צורך בוואצפ
-
אני ממש בבעיה
לצערי מבחינת העבודה שלי ועיסוקיי הגעתי למצב שאני חייבת וואצפ.
ומאד קשה לי עם זה.. חשבתי על טאבלט שזה לא נראה טלפון, אלא יותר מחשב
מצד שני, האם זה מתפקד היטב? זה מתאים לשימוש בוואצאפ?
הסיבות שאני לא מעוניינת - אני לא רוצה שהילדים יראו אותי עם סמארטפון, כמו"כ עצם העובדה של להכנס למועדון מחזיקי הסמארטפון - לא בשבילי.האם יש דרך כלשהי להשתמש בוואצפ ללא טלפון? חשוב לי לציין שיש לי SMS שמגיע למייל, אבל בכניסה לווצאפ מהמחשב יש צורך לסרוק קוד ושם נתקעתי..
האפשרויות שלי כרגע, כפי שאני רואה אותן הן: שימוש בווצאפ במחשב, או מכשיר כלשהו כגון טאבלט -
@tweenset
טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד מתאים לשימוש עם וואטסאפ -
@957 תודה
יש המלצה על חברה מסוימת?
אפשר גם לקנות טאבלט ולחבר אליו חסימה? -
יש שני דרכים
או להתקין אמולטור על המחשב
או להתקין על מכשיר אנדרואיד חיצוני ולהכנס עם סריקת הברקודבכל אופן
אם יש לך נטפרי תצטרך לפנות לוועד שיאשרו לך פתיחהנ.ב עדיין לא ידוע לי על וואטאפ מסונן בנטפרי
(אם יש נא להודיעני - אני מחפש משהו כזה)
יתכן ומשתלם לך לרכוש את התוכנה של אחד הסננים המומלצים כמו הדרן ודלתא
שיסננו לך בוואטסאפ עצמובהצלחה רבה
-
@tweenset אמר במה לעשות? יש לי צורך בוואצפ:
ומאד קשה לי עם זה.. חשבתי על טאבלט שזה לא נראה טלפון, אלא יותר מחשב
מצד שני, האם זה מתפקד היטב? זה מתאים לשימוש בוואצאפ?
הסיבות שאני לא מעוניינת - אני לא רוצה שהילדים יראו אותי עם סמארטפון, כמו"כ עצם העובדה של להכנס למועדון מחזיקי הסמארטפון - לא בשבילי.כל הכבוד !!!
חזקי ואמצי !!! -
@tweenset מה לא בסדר בטאבלט מאושר ע"י בד"ץ ב"ב כגון הדרן או נתיב פלוס? יש שם וואטסאפ מוגן ומסונן.
תוכלי לכתוב פניה במייל שבפרופיל ובלנ"ד אשלח מידע בנידון. -
יש טכנאים שעובדים על וואטסאפ כשר שיהיה אפשר להתקין בכל המכשירי אנדרואיד לזיכוי הרבים.
[כמובן שלא הכונה שיש זיכוי הרבים בתוכנה כזו מכל סוג, אלא הכונה לזכות את אותם אלו שכבר משתמשים בתוכנה זו שישתמשו בגירסא מוכשרת].
אם יש מישהו שירצה להשתתף בעלויות התכנות של זה אפשר לפנות אלי. -
אם אני זוכר טוב יש אחד מהמשתמשים כאן שיש לו שירות של וואטצאפ למייל. לא?
-
@מורשת-מרן
לא.
יש סמס למייל אצלי.
וואטסאפ למייל הייתה התחלה של פיתוח. ולא התקדם.
אני יודע שלניק @פרסומון בתחומים מקצועות ופרוג יש פיתרון לואטסאפ על מחשב וניתן לפנות אליו -
@מורשת-מרן
@tweenset
המייל של פרסומון elicomp8@gmail.com
בהצלחה -
@clickone אמר במה לעשות? יש לי צורך בוואצפ:
@מורשת-מרן
לא.
יש סמס למייל אצלי.
אני יודע שלניק @פרסומון בתחומים מקצועות ופרוג יש פיתרון לואטסאפ על מחשב וניתן לפנות אליויש גם גרסה מסוננת ברמה בסיסית בתחומים אאל"ט בלי תמונות
-
האם יש דרך כלשהי להשתמש בוואצפ ללא טלפון? חשוב לי לציין שיש לי SMS שמגיע למייל, אבל בכניסה לווצאפ מהמחשב יש צורך לסרוק קוד ושם נתקעתי. יש אפשרות בטאבלט אנדוראיד כמו שיש לי אבל זה לא נותן למרות שיש לי אפליקצית ווטסאפ על המכשיר
-
-
@dLive אמר במה לעשות? יש לי צורך בוואצפ:
@אייל-הסופר אמר במה לעשות? יש לי צורך בוואצפ:
למה אתה מתייג את עצמך?
טעות
-
ע
מאוד מתחברת לכל מילה שאמרת מרגישה אותו דבר בדיוק בנוגע לצורך בוואטס אפ מחפשת פיתרון -
@clickone אמר במה לעשות? יש לי צורך בוואצפ:
@מורשת-מרן
לא.
יש סמס למייל אצלי.
אני יודע שלניק @פרסומון בתחומים מקצועות ופרוג יש פיתרון לואטסאפ על מחשב וניתן לפנות אליומה הפתרון של פרסומון?
-
@הבוס-הגדול לא בדיוק שלו, נותן לך גישה לווצאפ שלך דרך דפדפן האינטרנט הרגיל שלך.
-
בנושא זה רציתי לציין שהיות ואני משתמש עם וואטסאפ על המחשב ורציתי בכל מאודי להצטרף לשורות לקוחות נטפרי, התקשרתי לסים כשר ומרתי להם שאני רוצה להתחבר דרכם ואני צריך וואטסאפ אז הנציג שאיתו דיברתי אתמול כמדומני שקוראים לו פיני אמר לי שקודם אבדוק מול נטפרי לפני שאני סוגר על חבילה כי הוא לא יכול לקחת אחריות שיפתחו לי.
נכון שאני לא לקוח בנטפרי כי לא אישרו לי וואטסאפ אך אני מאוד מרוצה שאמרו לי את זה קודם סיום העיסקה וממנו ילמדו וכן יעשו כל המשווקים