הצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.
-
-
@מ.-פינחסי
כן!
תבדוק! -
@אורי העליתי כמה פעמים פוסטים באמצע הלילה, ונכנסתי כמה פעמים לאותו פוסט, וזה נשאר על צפייה אחת/2
-
@מ.-פינחסי אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@WWW @מעלה-ומוריד @magicode למשתמשי האנגלית יש תרגום לאנגלית על ההצבעות וכו'?
השאלה קשורה יותר ל @magicode אבל ראה כאן דיברו על משהו דומה, מה אתה למד מתשובתו של @shraga שם?...
@אורי העליתי כמה פעמים פוסטים באמצע הלילה, ונכנסתי כמה פעמים לאותו פוסט, וזה נשאר על צפייה אחת/2
כשפותח האשכול נכנס זה לא מעלה את הצפיות. בדומה לכניסות לפרופיל...
-
האם דעתך יש מעל 111,000 משתמשים בפורם??
-
@אורי אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
האם דעתך יש מעל 111,000 משתמשים בפורם??
ניצחתני
-
לא נראה לי שזה הרבה מעבר ל250
לפי הנ"ל נראה לי שפחות, כיון שאשכול חשוב כמו זה - אני בטוח שרוב המשתמשים פתחו אותו יותר מפעמיים.
-
@מעלה-ומוריד
כמה משתמשים פתחו את האשכול בשבוע האחרון. מסתמא לא הרבה יותר מזה. (קשה לדעת באמת כיון שכל פעם שפותחים את אותו הדף נחשבת כעוד צפיה אבל לפי כמות האנשים שמגיבים וכו' לא נראה לי שזה לא הרבה מעבר ל-250).אתה מתכוין שכל מי שראה את האשכול כבר הצביע?
הגיוני, אם זה נכון מדובר באחוזי הצבעה גבוהים מאד.@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
אם משתמשי נטפרי לא יהיה מעניין אותם ולא יצביעו הרבה. אז מה איכפת לי שרעיון מסיום יהיה קודם.
@magicode אפשר להיות רגוע. משתמשי נטפרי מגלים התעניינות רבה!
-
בחיפוש גוגל בנטפרי יש גם פרסום על נושא האשכול
-
@957 אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
בחיפוש גוגל בנטפרי יש גם פרסום על נושא האשכול
-
וכמובן קרדיט ענק !!! ל @GolanArt !!!
-
-
@מעלה-ומוריד יפה מאד !
-
-
@magicode
חשבתי שאולי צריך להפריד ולעשות שני הצבעות, 1. לדברים שקשורים לאתר של נטפרי. 2. פיתוחים באתרים אחרים.
וההסבר פשוט, כי שינויים כאלה ואחרים באתר של נטפרי כמו: הוספה של הגדרות אישיות להגדרת קהילה, שיהיה ברור שצריך ללחוץ "שמור" בהגדרות סינון, ועוד.., לא צריכים פיתוחי מיוחדים, אלא צוות נטפרי צריך לתת את הדעת ולעשות את השינויים המתבקשים באתר שלהם.
מאידך פיתוחים כלליים באתרים שונים, זה עבודות פיתוח מקצועיים שדורשים מחשבה רבה והרבה זמן וכנראה גם הרבה כסף.
וע"כ חשבתי שלכל אחד יהיה את האפשרות להצביע שני הצבעות לשיפור האתר והמנגנון של נטפרי, ובנוסף שני הצבעות על פיתוחים. -
@סופר אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@magicode
חשבתי שאולי צריך להפריד ולעשות שני הצבעות, 1. לדברים שקשורים לאתר של נטפרי. 2. פיתוחים באתרים אחרים.
וההסבר פשוט, כי שינויים כאלה ואחרים באתר של נטפרי כמו: הוספה של הגדרות אישיות להגדרת קהילה, שיהיה ברור שצריך ללחוץ "שמור" בהגדרות סינון, ועוד.., לא צריכים פיתוחי מיוחדים, אלא צוות נטפרי צריך לתת את הדעת ולעשות את השינויים המתבקשים באתר שלהם.
מאידך פיתוחים כלליים באתרים שונים, זה עבודות פיתוח מקצועיים שדורשים מחשבה רבה והרבה זמן וכנראה גם הרבה כסף.
וע"כ חשבתי שלכל אחד יהיה את האפשרות להצביע שני הצבעות לשיפור האתר והמנגנון של נטפרי, ובנוסף שני הצבעות על פיתוחים. -
נעשה ריצרץ אחר כך? זה נראה לכם הוגן?
-
@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
נעשה ריצרץ אחר כך? זה נראה לכם הוגן?
וגם - מה לא ראוי בלארוז כמה רעיונות בחבילה?... -
@מעלה-ומוריד הוא מתכווין שאז הוא יצטרך לקפוץ לשם ולכאן כמו הריצ'רץ' שתופרים בבגד
-
@מעלה-ומוריד
משתמשים בזה כדי להסביר שלוקחים אחד מפה אחד מפה. לפי הסדר.
גם פה אם יהיה שני רשימות נצטרך לעשות אחד מפה אחד מפה. ואז יווצר מצב שיכול להיות דברים שקיבלו פחות הצבעות אבל בגלל שהם ברשימה בפני עצמה הם קודמים יותר.