הכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.
-
רציתי לעורר עוד דבר מאוד חשוב, והוא שהנה לפעמים יש מצב שאני ואתה זקוקים דחוף לסינון תמונות כמה שיותר מהר ברמה של קריאה אחד אחרי השני, לדוגמא באתר קניות, ארכיאולוגיה, וזה יכול לקחת זמן,
ולפעמים יש מצב שאינני זקוק כלל לתמונות, או שאפילו נפתח הדף רק במצב אקראי, ואני רואה שכל התמונות נבדקות מיד אחרי השני.
רצוי מאוד שתהיה אפשרות להקדמת תמונות, לדוגמא: סמן תמונה זו או התמונות בדף זה כדרגה ראשונה.
אפשר לנסות אם זה יצליח. -
@בר-בי-רב אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
רציתי לעורר עוד דבר מאוד חשוב, והוא שהנה לפעמים יש מצב שאני ואתה זקוקים דחוף לסינון תמונות כמה שיותר מהר ברמה של קריאה אחד אחרי השני, לדוגמא באתר קניות, ארכיאולוגיה, וזה יכול לקחת זמן,
ולפעמים יש מצב שאינני זקוק כלל לתמונות, או שאפילו נפתח הדף רק במצב אקראי, ואני רואה שכל התמונות נבדקות מיד אחרי השני.
רצוי מאוד שתהיה אפשרות להקדמת תמונות, לדוגמא: סמן תמונה זו או התמונות בדף זה כדרגה ראשונה.
אפשר לנסות אם זה יצליח.וכן "אל תסנן תמונות באתר זה" (למקרה שיש צורך רק בטקסט) ואולי אפילו הגדרת זמן, למקרה שזה רק בפתיחת האתר הנוכחית ולא תמיד.
-
@דרור אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@בר-בי-רב אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
אפשר לנסות אם זה יצליח.וכן "אל תסנן תמונות באתר זה" (למקרה שיש צורך רק בטקסט) ואולי אפילו הגדרת זמן, למקרה שזה רק בפתיחת האתר הנוכחית ולא תמיד.
לזה דווקא כבר יש פתרון, תוסף של נטפרי לדפדפן כרום, יש אופציה לא לשלוח תמונות לבדיקה, http://softwares.center/move-netfree-panel/
-
-
-
@GolanArt יש צפי מתי זה אמור לקרות..??
-
@מוגן שאלה טובה... עוד לא גובש מבנה סופי, מקווה בקרוב.
-
@GolanArt התחדש משהו ?
-
זה גם בתוכנית של השיפורים הנוכחית ?
-
נראה לי כדי להוסיף את זה לרשימת ההצבעות.