חיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד
-
יש לי נסטיק של חברת ZTE דגם MF833V דוד 4. למחשב הוא מתחבר בקלות ועובד מצויין. אבל אני לא מצליח לחבר את הנסטיק למולטימדיה (אנדרואיד) ברכב, פשוט לא מזהה אותו.
אני לא יודע אם הבעיה בנסטיק או בסינון של נט פרי.. אשמח אם משהו יעזור או ימצא פתרון. אולי זה בעיה בהגדרות של הנסטיק. תודה רבה. -
-
הם כתבו על זה פעם???
-
יש דגמים מסויימים שרק הם תןמכים במולטימדיה
-
@zeevgros
ונשמע לי מוזר, כי אם יש דגמים שכן מתחברים למולטימדיה, אז למה הדגם שלי שהוא יחסית חדש, דור 4 הדגם הכי מתקדם, למה הוא לא מתחבר.
תוכל לומר איזה דגמים כן מתחברים???. -
@דונגל
אני יודע שדגמים יותר ישנים עושים פחות בעיות באנרואיד -
@דונגל אמר בחיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד:
@zeevgros
ונשמע לי מוזר, כי אם יש דגמים שכן מתחברים למולטימדיה, אז למה הדגם שלי שהוא יחסית חדש, דור 4 הדגם הכי מתקדם, למה הוא לא מתחבר.
תוכל לומר איזה דגמים כן מתחברים???.אין כאן מקום לסברות, צריך למצוא את הזיווג הנכון לכל מערכת, מהנסיון נטסטיקים שעובדים במערכות מסוימות לא עובדות באחרות וכן להיפך וכבר ראיתי הרבה ועוד אין לי כלל ברור מתי עובד ומתי לא, לכן מה שעושים הרבה פשוט קונים נטסטיק אלחוטי +סים נטפרי והמערכת קולטת את השידור וייפיי במרחק 0. כמובן שיש צורך לעשות חסימה שלא יוכלו להתחבר לרשתות זרות כי אז תהיה אפשרות להגיע להכל...
במערכות מסוימות ישנה אפשרות לחסום את המכשיר ברמה חזקה מאד שגם אם הסים פרוץ לגמרי לא תהיה אפשרות להגיע לדפדפן וכדו' רק שלא מומלץ להחזיק כזה דבר כי היום הנטסטיק במערכת ומחר היא במחשב ... -
לקנות נסטיק שמשדר WIFI זה סיפור קצת יקר, וחבל, כי רק לפני חודש קניתי את הנסטיק הזה ב330 ש"ח.
לכן העלתי את הנושא בפורום שמשהו ינסה לעזור ולמצא פיתרון.
אולי יש איזה דרייבר, או אפליקציה, שתעזור לנסטיק להתחבר לאנדרואיד??? (כמו שלמחשב הוא מתחבר ע"י תוכנה, יתכן שרק צריך למצוא תוכנה או דרייבר לאנדרואיד, וזה יעבוד).
תודה. -
@דונגל אמר בחיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד:
לקנות נסטיק שמשדר WIFI זה סיפור קצת יקר, וחבל, כי רק לפני חודש קניתי את הנסטיק הזה ב330 ש"ח.
לכן העלתי את הנושא בפורום שמשהו ינסה לעזור ולמצא פיתרון.
אולי יש איזה דרייבר, או אפליקציה, שתעזור לנסטיק להתחבר לאנדרואיד??? (כמו שלמחשב הוא מתחבר ע"י תוכנה, יתכן שרק צריך למצוא תוכנה או דרייבר לאנדרואיד, וזה יעבוד).
תודה.אז אגלה לך סוד, יש רכיב שמתחבר לכל נטסטיק רגיל והוא נמצא בין ה USB לנטסטיק - והוא משדר את הנטסטיק ל WIFI ובעצם זה להפוך כל נטסטיק לאלחוטי
עולה באיזור ה 10 $ -
@מנתק
או יש"כ גדול.......
איפה עושים זאת
איך הוא נקרא?? -
לא לוקח אחריות שזה באמת עובד או שזה מתאים לנטסטיק שלך וכו'
-
@מנתק
יש שם ברור את רשימת הדגמים הנתמכים,יש לך אחד כזה אצלך?
החיבור RJ45 רק מכניס או יכול גם להוציא ? -
@957 אמר בחיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד:
@מנתק
יש שם ברור את רשימת הדגמים הנתמכים,יש לך אחד כזה אצלך?
החיבור RJ45 רק מכניס או יכול גם להוציא ?יש שתי כניסות אחת לנטסטיק והשני לכבל רשת כלומר שהוא יכול להפוך נטסטיק לאלחוטי או מודם רגיל לאלחוטי. יש עוד כניסה קטנה של מיקרו USB שמשם יוצא כבל לכניסת USB לחיבור לחשמל
אין לי כזה רק לחבר -
@מנתק
את זה אני יודע
השאלה שלי האם הוא יכול לקבל מנטסטיק ולהוציא כRJ45 -
@957 אמר בחיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד:
@מנתק
את זה אני יודע
השאלה שלי האם הוא יכול לקבל מנטסטיק ולהוציא כRJ45לא יודע
-
תודה רבה
אין עליכם -
-
-
@שלום-על-ישראל אמר בחיבור נסטיק למולטימדיה אנדרואיד:
תקנה מפה ב150
הדגם הזה ספציפית לא תומך בתדר 850 של X2ONE אבל אם זה לרכב לכאורה יותר טוב סטיק בלי בטריה שיכבה לבד כשהרכב נכבה כמו הסטיק המצויין הזה.
-
אכן קניתי את הנסטיק HUAWEI E8372, דור 4, ואמנם הוא משדר WIFI, אך אין צורך להשתמש בWIFI הנסטיק פשוט מתחבר למולטימדיה ויש אינטרנט בלי שום תוכנה.
לכן מי שיש לו מולטימדיה ורוצה לקנות נסטיק בשביל המולטימדיה שלא יקנה נסטיק של חברת ZTE אלא של חברת HUAWEI.
כי הנסטיק של חברת ZTE הוא מתחבר ע"י תוכנה, והתוכנה מתאימה רק לווינדוס, ולא לאנדרואיד ולכן האנדרואיד לא מזהה את הנסטיק. משא"כ הנסטיק של חברת HUAWEI הוא מתחבר בלי תוכנה אלא הוא מזהה אותו ע"י אתר האינטרנט ולכן גם במולטימדיה האנדרואיד מזהה ע"י הדפדפן אינטרנט..
וכנראה כך גם בשאר הנסטיקים שלא עובדים ע"י תוכנה..
תודה רבה לכל המסייעים.