קידום אתר וידאו טוב
-
תגובה: הצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.
אולי העלו את הנושא בעבר, אך נראה לי שכדאי לשדרג, את האתר וידאו טוב, יש אמנם ערכים מגוונים אך חלקם דלים או ריקים, וגם בסדר של ההרצאות, בחלק מן הערכים מתחיל בפרק א' עובר לפרק ל' וכדומה, איני יודע מה מציע העולם המקוון, אך אם אפשר ללמוד דברים משמעותיים, אולי כדאי להוסיף זאת.
חייבים להוסיף את הטענה שבחלק מהמקרים מחוסר מציאת המבוקש פונים לדרכים זרות, ומשם לדרכים תהומיות, והמטרה הייתה להביא את התועלת שבמקוון בהסתפקות בזה ללא צורך ובהגנה מהדוקר שבמקוון.
כמובן גם מה שנעשה עד עכשיו הוא רב מאד, ובכלל נטפרי עשו את הלא יאומן, בכ"ז הם מוכנים לשמוע הצעות.לשיקול הקוראים.
-
רק הערה קטנה
האתר אכן זקוק למעט שיפוץ ותחזוקה,
אך האתר לא פותח על ידי נטפרי עצמה אלא על דעת ובשיתוף ע"י מישהו שכבר לא משתמש באינטרנט, וממילא לא חשוף להודעה הזו, -
@י.ש.ס.
אתר וידאו טוב נכתב ע"י @אברהם-כהן על דעת נטפרי וכמו שציין @957 הוא התנתק לשמחתו מהאינטרנט ולכן לא חשוף להודעתך החשובה.
כיום אני מחזיק את האתר (בינתיים מבחינת תשלומים על השרת ותחזוקה מעת לעת)
יש מחשבה חזקה לעשות שינוי לטובה באתר. (תיוג אוטומטי [שכבר יש היום בצורה חלקית בזכות @zvizvi ] ועוד הרבה דברים מעניינים)
אבל כעת לצערי זה לא מסתדר (בעיקר מחוסר זמן)
תודה בכל אופן על הרעיונות - אקח אותם לתשומת ליבי כשתגיע העת בעז"ה.וכמובן כמובן שא"א לשכוח את המעצב האגדי @GolanArt שעיצב את אתר וידאו טוב ועדיין משקיע בו מדי פעם.
-
-
@clickone רציתי לשאול האם אתר וידאו טוב מכיל את כל קטעי הוידאו שנבדקו בנטפרי?
אני יעשה ברשותך חשבון קצר.
א. בנטפרי כתוב נכון לעכשיו:
87,730 קטעי וידאו נבדקו
ב. מתוכם סביר להניח שמרבית הקטעים הם מאתר יוטיוב.
ג. באתר וידאו טוב אני עשוי לשער שאין 87,730 קטעי וידאו, וגם לא קרוב לזה.
ד. השאלה כל סרטון יוטיוב שנפתח בנטפרי איך אתה מתעדכן בזה?
האם יש איה מערכת אוטומטית ששולחת לך כל סרטון שנפתח בנטפרי?
סביר להניח שכן.
ה. אלא מאי? זה לקוח זמן להשתיל את זה באתר, וכן לוקח זמן לתייג את הסרטונים.
ו. כלומר אם תמצא מישהו חילופי שעושה את זה הכל יסתדר.
הבנתי נכון?
ז. אם הבנתי נכון - אולי צריך להגביר את המודעות כאן בפורום למי שמסכים להתנדב לסיירת התיוג [אני אישית מסכים גם להצטרף להתנדבות], וליצור [אם עדיין אין] מערכת קלה להעלאת הסרטונים למתנדבי סיירת התיוג.
ככה יוכלו האנשים ליהנות ממרחב לא רחוק ממה שמציע המקום הפסול.
תתקן אותי במה שטעיתי.
תודה מראש -
@יהושע-ב.
א. זה המספר שנבדקו. לא שאושרו....
ג. יש כ52 אלף מאושרים. וזה מה שיש גם בוידאו טוב.
ד. המערכת מתעדכנת בפרק זמן סביר (שעה בערך) בצורה אוטומטית.
ה. זה מושתל אוטומטית באתר. רק לא מתוייג.
ו. מה שצריך לסגור זה רק את התיוג.
ואז יש כמה אפשרויות.
או שהמערכת תיוג אוטומטי שכתב הרב @zvizvi תורחב לעוד ערכים.
או שיהיה תיוג אוטומטי בצורה אחרת
או שבאמת תהיה סיירת מתנדבים לעניין.רק שלכל זה צריך גם זמן.... וזה טיפה חסר לי לאחרונה. (אם יש לך אשמח לקבל קצת )
אבל זה נמצא ברשימת המטלות שלי -
@clickone תודה על תשובתך המפורטת והמהירה.
באמת לא ידעתי שיש כל כך הרבה סירטונים באתר שלך.
אני מסכים להתנדב לסיירת התיוג.
וחושבני שכדי להצליח למצוא מתנדבים לזה בכמות מספקת כדאי שזה יהיה כמו אתר וויקי שלא מצריך הרשמה וכל אחד יכול לתייג בלי להירשם במיוחד לסיירת התיוג.
כמובן שאפשר מאוד לעשות שחלק מהתוכן יהיה מוגן מפני מתנדבים, לדוגמה כל מה שהיה עד עכשיו. -
@יהושע-ב.
בשביל זה צריך שינוי יותר עמוק באתר. בגלל שבמצב הנוכחי יש אפשרות טכנית למחוק גם סירטונים באתר.
ואם זה יהיה פתוח לגמרי זה יהיה מתכון לטרולים.
לשנות את זה יקח יותר זמן מלתקן את התיוג האוטומטי
בכל מקרה, מי שרוצה לתייג יכול לפנות אלי (המייל בחתימה) או ל@GolanArt
אני מקווה מאד שבזמן הקרוב אני אמצא זמן לטפל בזה שיהיה יותר אוטומטי בס"ד -
@clickone זה בכוונה שהמנוע חיפוש בוידאו טוב נותן רק 30 תוצאות? או שזה רק אצלי ככה?
-
@ari62 אמר בקידום אתר וידאו טוב:
@clickone זה בכוונה שהמנוע חיפוש בוידאו טוב נותן רק 30 תוצאות? או שזה רק אצלי ככה?
רק בסרטונים מקצועיים ושיעורי תורה זה נותן יותר
דווקה