איך אפשר לשנות את העולם (הזה והבא) באמצעות נקודת הצבעה?
-
כל מי שמצביע, נמצא בנטפרי. והוא מצביע על מה שמעצבן אותו.
כל המצביעים, זה בעיקר לרעיונות שבהחלט חשובים עבורם עד מאוד.
כמו לקנות בקלות בגדי נשים בנקסט. או חנות התוספים של כרום.
וזה חשוב באמת להקל את השימוש באינטרנט המסונן שהוא יהיה כמה שיותר יעיל ושימושי.ועדיין, למשל תוכנת וייפרי ללינוקס / מיקינטוש, דחוף פי כמה מחנות התוספים של כרום, וכדו'.
לא משום שאני מזלזל בחשיבות של פתיחת החנות התוספים של כרום
אלא משום שזה פתרון עבור הרבה כאלו שנאלצים להשתמש בלי סינון (או סינון לא ראוי) ואין להם פתרון אחר.
הם לא משתמשים בנטפרי, והם גם לא יכולים להשתמש בה עד שההצעה תתקבל. ולכן קולם לא נשמע.
(בשונה מאנדרואיד שברוב רובם של המקרים, היא לא מערכת הפעלה עיקרית, אלא משנית. ולכן הם כאן בכדי להצביע)אז אם אתם רוצים לדעת איך אפשר לשנות דברים באמצעות נקודת הצבעה?! זה פשוט מאוד.
בכך שתחשבו קצת מעבר למה שאתם צריכים באופן נקודתי פתרון לבעיה כזו או אחרת.
תחשבו מעט על אלו שהיו רוצים לחיות חיים טובים כמו שלנו (עם נטפרי), והם פשוט לא יכולים.
על מאות עובדות בתחום המולטימדיה והתוכנה שמשתמשות במערכות ההפעלה הללו, ומשוועות לפתרון.
וכן כל הצעה אחרת שלדעתכם יכולה לתת פתרון לאנשים שיש להם סיבות אמיתיות שלא יכולים להתחבר לסינון.
אם תורידו נקודות מנקודת נוחיות שלכם, ותשימו אותם בשביל לתת פתרון לאילו שאין להם, בוודאי שיהיה לכם איזה שהוא חלק בפתרון עתידי בע"ה.
ועל כל אחד כזה, בוודאי ששכרו יהיה רב שאין לתארו.כתבתי רק קצת מהגיגי ליבי.
ותחשבו על כך -
@baruch אני מקפיץ שוב
בזכותך הצבעתי לזה -
@baruch אמר באיך אפשר לשנות את העולם (הזה והבא) באמצעות נקודת הצבעה?:
אלא משום שזה פתרון עבור הרבה כאלו שנאלצים להשתמש בלי סינון (או סינון לא ראוי) ואין להם פתרון אחר.
הם לא משתמשים בנטפרי, והם גם לא יכולים להשתמש בה עד שההצעה תתקבל. ולכן קולם לא נשמע.
(בשונה מאנדרואיד שברוב רובם של המקרים, היא לא מערכת הפעלה עיקרית, אלא משנית. ולכן הם כאן בכדי להצביע)מדובר באנשים שאין להם אפשרות להשתשמש בווינדוס ?
-
@baruch אולי כדאי לעשות סקר פתוח לכלל הציבור (עם אימות מספר טלפון למשל בשביל שלא יהיו מידיי הרבה הצבעות כפולות) שיפורסם במגוון פלטפורמות (פרוג, אתרי חדשות חרדיים וכדו')
-
-
@baruch אני חושב שזה קצת נוגד את אמיתות ההצבעה.
ההצבעה לא אמורה להיות כלי להפעלת לחץ על המפתחים.
אלא המפתחים רוצים לקבל תמונת מצב מה המשתמשים כיום בנטפרי רוצים.
כעת אם המפתחים / ההנהלה חושבים שיותר דחוף לפתוח את נטפרי לקהל יעד אחר שאינו יכול להצביע,
זכותם לעשות זאת.אם הם רוצים תמונת מצב מהקהל יעד שאינו בנטפרי, אפשר לעשות את הפתרון של @shraga - סקר פתוח.
אבל מה יעזור אם עוד כמה מאות אנישם מנטפרי יצביעו לזה, כשאתה יודע שזה רק בגלל פוסט שהועלה בפורום, זה לא נותן תמונת מצב נכונה.
כך לעניות דעתי.
אני מבין שאפשר לחלוק על זה. -
@WWW אמר באיך אפשר לשנות את העולם (הזה והבא) באמצעות נקודת הצבעה?:
אלא המפתחים רוצים לקבל תמונת מצב מה המשתמשים כיום בנטפרי רוצים.
לדעתך משעמם להם? מה זה משנה מה המשתמשים כרגע רוצים? בעוד רגע יהיו משתמשים אחרים, יש עוזבים ויש חדשים שמצטרפים.
לענ"ד, כלל לא הבנת את מטרת ההצבעה.
להצבעה יש בעצם שתי מטרות (טוב, אולי שלש).- כדי להכריע מה יהיה הפיתוח הבא. יש רשימה כמעט אין סופית, איכשהו צריך להחליט מה הבא בתור.
- כדי לעודד את המפתחים להמשיך בעבודה המונוטונית ולהמציא את עצמם מחדש כל יום. עבודת הפיתוח, היא עבודה מייגעת הכוללת בין השאר מחקרים ארוכים ומשמימים ודפיקת הראש בקיר מעת לעת. העבודה לעולם לא נגמרת, אין בזה לא כסף ולא הערכה (עכ"פ לא ביטוי להערכה), ומהר מאוד נוצר מצב שהמפתחים מתייבשים. ההצבעה מראה להם שיש מי שמחשיב את עבודתם ובזה הם מקבלים כוחות להמשך.
- כדי לתת תחושה למשתמשים שהוא שותפים ולא רק משתמשים. זה לא ממש מטרת ההצבעות אבל למעשה זה אחד מהרווחים.
-
@MacroShadow אמר באיך אפשר לשנות את העולם (הזה והבא) באמצעות נקודת הצבעה?:
כדי להכריע מה יהיה הפיתוח הבא. יש רשימה כמעט אין סופית, איכשהו צריך להחליט מה הבא בתור.
אבל עדיין יש עניין שיהיה אמיתי, אם לא אפשר לכתוב קוד רנדומלי, שיחליט מה הבא בתור....
אז שוב הגענו לנקודה, אם רצון המנהלים לדעת מה כלל ישראל רוצה, יש פתרון פשוט, סקר פתוח, שיפורסם בפרוג למשל.
מה יעזור פה עוד 200 קולות 'מזויפים'?כדי לעודד את המפתחים להמשיך בעבודה המונוטונית ולהמציא את עצמם מחדש כל יום. עבודת הפיתוח, היא עבודה מייגעת הכוללת בין השאר מחקרים ארוכים ומשמימים ודפיקת הראש בקיר מעת לעת.
ברור שזה מגולם במטרה, אבל זה עדיין לא המטרה.
כדי לתת תחושה למשתמשים שהוא שותפים ולא רק משתמשים. זה לא ממש מטרת ההצבעות אבל למעשה זה אחד מהרווחים.
זה כבר לא קשור בכלל לנידון.
אני רק מדגיש שוב: אני מבין היטב, שיש פה צד שני למטבע. רק שאני מאיר את הצד הזה...
-
יש בית תוכנה (של עובדות חרדיות) שאחת העובודות שלחה בקשה שכל העודות יפתחו חשבון בנטפרי וייצביעו בעד וויפרי ללינוקס,
ובמקרה הזה מדובר בעובדות שעובדות על לינוקס וזקוקות לזה, מכיון שהם לא רוצים להיות עם VPN בלבד או מחשב נייד עם WiFi.ולכן גם בקשה של אנשים חיצוניים שעדיין אינם לקוחות היא לגיטימית ויותר דחופה מאשר נוחות של לקוחות קיימים.