נטפרי לנשים
-
@מעמד
זה לא קשור בכלל לרעיון הזה. -
@magicode אבל זה יכול לעזור לזה !
-
@מעמד
אני חושב שהנושא עלה כבר בעבר,
אין אפשרות להושיב הודים ולומר להם זה צנוע וזה לא,
ואולי אח"כ ירצו שיתמקדו במגזר הד"ל וכו'.כמו שעיתון ממוסד לא חושב להוציא גיליון מיוחד לנשים...
-
@yits אמר בנטפרי לנשים:
אין אפשרות להושיב הודים ולומר להם זה צנוע וזה לא,
לא צריך להושיב הודים, אפשר נשים חרדיות בתשלום - ועל זה @סופר אמר :
מסלול זה יעלה יותר מהמסלול הרגיל, אפשר אפילו מחיר יקר כדי להתריע שלאכל אחד יצטרף אליה.
-
@מעמד אמר בנטפרי לנשים:
לא צריך להושיב הודים, אפשר נשים חרדיות בתשלום
אולי אתה מסכים שאשתך היא זו שתחשף לכל הזבל שבעולם כדי לאפשר לנשים שחושבות שזה כ"כ הכרחי לראות את התמונה של ....
נ.ב. אגב כדאי לבדוק מי באמת מתעניין ומעוניין באפשרות הזאת (ואיני בא לפגוע ח"ו).
-
@yits מה ההבדל בין התמונות באינטרנט לכל המקומות שנשים הולכות שם (ים וכדומה) ?
-
@מעמד
ומה ההבדל בין האינטרנט והעיתון למקומות שאתה הולך?? -
זה באמת קצת מעצבן שאין מסלול לנשים. צריך שהמסלול לנשים יהיה חסום בקוד שיהיה ידוע רק לאותה אישה וככה אנחנו הנשים נוכל לעשות קניות של בגדים באינטרנט (הייתי אומרת רק באתרי קניות ששם זה ממש מפריע, אבל בשאר האינטרנט זה לא מפריעה החסימת תמונות)
-
@avigailtarav אמר בנטפרי לנשים:
זה באמת קצת מעצבן שאין מסלול לנשים. צריך שהמסלול לנשים יהיה חסום בקוד שיהיה ידוע רק לאותה אישה וככה אנחנו הנשים נוכל לעשות קניות של בגדים באינטרנט (הייתי אומרת רק באתרי קניות ששם זה ממש מפריע, אבל בשאר האינטרנט זה לא מפריעה החסימת תמונות)
@אורי אמר בנטפרי לנשים:
זה רעיון מצוין רק לא יודע איך שייך לבצע את זה בפועל.
איזה רב יכול לומר שלעולם המחשב בבית ישמשו רק לנשים ???מילא ההצעה המקורית של @סופר , לפתוח רק תמונות של נשים צנועות [וזה אכן קיים, כמו שכתב @עילום ], אבל לפתוח תמונות בעייתיות - זה פירצה גדולה, לכל אישה יש בעל וילדים...
-
@האברך אמר בנטפרי לנשים:
@avigailtarav אמר בנטפרי לנשים:
@אורי אמר בנטפרי לנשים:
זה רעיון מצוין רק לא יודע איך שייך לבצע את זה בפועל.
איזה רב יכול לומר שלעולם המחשב בבית ישמשו רק לנשים ???מילא ההצעה המקורית של @סופר , לפתוח רק תמונות של נשים צנועות [וזה אכן קיים, כמו שכתב @עילום ], אבל לפתוח תמונות בעייתיות - זה פירצה גדולה, לכל אישה יש בעל וילדים...
סליחה
לא כתבתי שקיים
ולא ידוע לי כזה דברכוונתי היתה
להסביר את ההצעה של הרעיון
שכמו באפליקציות מיחודות
יש פתיחה מיוחדת לנצרכים
גם במקומות עבודה של נשים לדוג'
אולי צריך להיות כזה אפשרותמקווה שעכשיו אני יותר מובן
אני מודע שיש לי קושי בהסברה -
@עילום אמר בנטפרי לנשים:
סליחה
לא כתבתי שקיים
שכמו באפליקציות מיחודות
יש פתיחה מיוחדת לנצרכים
אני מודע שיש לי קושי בהסברהממש לא מדויק, כי לפתוח אתר מסויים זה אפשרי ע"י אישור מיוחד, ולא צריך לפתח או לשנות שוםדבר בההתנהלות הכללית של נטפרי.
אבל כאן צריך להקים צוות בודקות מיוחד שיבדקו איזה תמונה ראויה לנשים, ואיזה צריך לחסום גם הם, והאבחנה הרבה יותר קשה מבאבחנה שבין גבר לאשה. -
@סופר אמר בנטפרי לנשים:
@עילום אמר בנטפרי לנשים:
סליחה
לא כתבתי שקיים
שכמו באפליקציות מיחודות
יש פתיחה מיוחדת לנצרכים
אני מודע שיש לי קושי בהסברהממש לא מדויק, כי לפתוח אתר מסויים זה אפשרי ע"י אישור מיוחד, ולא צריך לפתח או לשנות שוםדבר בההתנהלות הכללית של נטפרי.
אבל כאן צריך להקים צוות בודקות מיוחד שיבדקו איזה תמונה ראויה לנשים, ואיזה צריך לחסום גם הם, והאבחנה הרבה יותר קשה מבאבחנה שבין גבר לאשה.אכן,
ההסבר שלי לא נועדה בשביל איך הרעיון יבוצע
אלא למי זה יבוצע
שהיה על זה הוויכוח אם אפשרי לתת סינון מיוחד לנשים
אז אמרתי את דעתי כנ''לולגבי איך לבצע אותו אמור להיות משהו כמו זה:
בשלב בדיקת התמונות,
עד היום יש כן ולא
אבל מהיום יכול להיות 3 אפשרויות - כן, נשים , ולא . {משהו כמו - וי עיגול איקס }
אני חושב שזה גם ישעמם פחות את הבודקים
זכור לי שכתבו ע''ז פעם שזה מאוד מתיש לבדוק
כי אין כמעט אפשרויות וזה לא מאתגר אותם - כן ולא{עכשיו אני ברור? :nerd: }
-
לדעתי זה מגיע מהפלורליזם של הדרת נשים וכד' כל כבודה בת מלך פנימה ואי אפשר ליצר משהו רק לנשים שהאפשרות של גברים להגיע אליהם הוא בלחיצת כפתור והמעקב אחרי זה הוא קשה עד בלתי אפשרי אי אפשר לתת לאשה קוד ובעלה לא ידע ואם תתנו זה יכניס גברים למקומות לא טובים בבקשה לא לתת לדבר כזה לקרוא
-
@עילום אמר בנטפרי לנשים:
@האברך אמר בנטפרי לנשים:
מילא ההצעה המקורית של @סופר , לפתוח רק תמונות של נשים צנועות [וזה אכן קיים, כמו שכתב @עילום ], אבל לפתוח תמונות בעייתיות - זה פירצה גדולה, לכל אישה יש בעל וילדים...
סליחה
לא כתבתי שקיים
שכמו באפליקציות מיחודות
יש פתיחה מיוחדת לנצרכים
אני מודע שיש לי קושי בהסברהכתבתי מידיעה אישית שלי שזה קיים...