נטפרי בארה"ב - הזעקה השקטה!
-
@WWW אמר בנטפרי בארה"ב - הזעקה השקטה!:
@magicode תערוך שם...
למה אני צריך לערוך? זה סותר את דברי עכשיו?
אני לא אמרתי שהפרסומות שהיו זה רק לידע את הציבור אני בהחלט חושש שיש בזה יותר מזה ולכן כתבתי את זה.
אבל עדיין נשארת השאלה למה אנחנו לא מידעים את הציבור בארה"ב. -
@magicode א"כ לא הבנתי את המדיניות
-
אגב, אם כבר מדברים על ארה"ב, כרגע כאן בישראל נטפרי חוששים לתמוך באנדואיד בגלל שזה יכניס את הסמרטפונים לציבור, הייתי ממליץ להקים צוות תמיכה אמריקאית וביחד עם מפתחים עם מנטאליות אמריקאית, להתחיל לתמוך בסמרטפונים בארה"ב בלבד, כך שנהיה מוכנים אם יום יבוא ונצטרך את זה גם בישראל, אבל בשר תותחים 'לצערינו' יש לנו כבר (המון) בארה"ב
-
@magicode אמר בנטפרי בארה"ב - הזעקה השקטה!:
אבל עדיין נשראת השאלה למה אנחנו לא מידעים את הציבור בארה"ב.
לא ידעתי שאתה מדבר על ארה"ב דווקא...
אם כך, זה באמת לא סתירה.
אבל זה לא היה מובן מעצמו. -
@shraga אמר בנטפרי בארה"ב - הזעקה השקטה!:
@velvi מה הכוונה "לקדם"? כבר קיים שרת VPN בUSA. מה לדעתך השלב הבא שצריך לעשות? פרסומות? זה כבר עניין של העסקונה המקומית
בחודשים האחרונים אני רואה רק VPN ישראלי באניוואר, כך שאני לא יודע מה קרה לשרתים האחרים. יש לי גם קרוב משפחה בחו"ל שמשתמש בנטפרי ע"י VPN ועד כמה שידוע לי כרגע יש לו רק של ישראל.
אדרבה @administrators תקנו אותי אם אני טועה, ואיך אני יכול להחזיר את שאר השרתים שנעלמו לי מהאניוואר. -
@יוד
הקמנו שמה שרת חזק מאוד. וזה רשימה שונה של משתמשים. אפשר לבקש להתחבר לזה דרך מערכת הפניות. או בטלפון.
אז ממילא סגרנו את השרתים הקטנים שהיו לנו שמה. -
@magicode
ז"א שירדו מהרעיון שאניוואר יכלול את כל חיבורי ה VPN של נטפרי הקיימים, בכל העולם, או שזה רק עניין זמני?
האם ניתן להיות רשום ביותר מרשימה אחת? -
כמו"כ המחיר הוא שונה: 30 ש"ח לחודש, לכן זה גם לא מופיע באותו ליסט
-
@חים באמת כל מי שמדבר על הנטפרי לאנדרואיד צריך לקחת בחשבון שפה בארץ זה עובד לחייב אנשים לקנות מכשירים מוגנים, אבל בארה"ב זה פחות נפוץ ואני לא יודע אם יש בכלל דבר כזה כמו נתיב/הדרן (אני מאמין שהרוב שמה שמסננים משתמשים בנטפארק או משהו דומה, שזה לא אותה רמה בכלל).
@administrators -
אם אני רוצה להצביע לפה- כדאי לי לשמור את זכות ההצבעה?
-
@hila תוכל תמיד לבטל את הצבעתך הקודמת ולהצביע הצבעה אחרת.