כתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי
-
הנה הכתבה
חומר הסבר לנטפרי (נעט פרי) באידיש...0_1531900262382_בלק מוגה 77.pdf -
@elisuf אני הראיתי את נטפרי לאמריקאי, והוא מאוד התלהב מהטכנלוגיה של נטפרי , וגם מהממשק הקל מאוד לעבוד אתו ומובן מאוד.
אבל הבעיה של מליוני אתרים שעדיין לא נבדקו זה עדיין עומדת בעינה. -
נרענן נא את זכרונינו, כאן בארץ לקח זמן עד למצב הטוב הקיים כיום, שבו כמעט אין צורך לשלוח אתרים לפתיחה. ושמרבית התמונות באתרים השימושיים כבר נבדקו והוכשרו או לחילופין נפסלו.
בדיוק כך גם שם ייקח זמן - שנה שנתיים, ולבסוף המצב שם יהיה דומה למצב כאן כיום.
מה לעשות, אלו הם חבלי הלידה, אנחנו עברנו את זה, הם שם גם כן יעברו את זה.
צריך רק להתאזר בסבלנות.
בסופו של דבר, גם בארה"ב יהיה אינטרנט נקי אמיתי לאלו שאינם צריכים את האינטרנט הלא-נקי.
ברוך שמסר עולמו לשומרים. -
@מצפה-לישועה ב"ה שאתה אדם סבלני.
אני מקווה שבנוגע לישועה שאתה מצפה לה (הגאולה השלימה, והזמ"ג) אתה לא סבלני אלא חושב כל הזמן מה אפשר לעזות כדי לזרז ביאת המשיח.
ואיני מתכוון בציניות -
@מ.-פינחסי הוא טוען שאין ברירה ואותו תהליך שנטפרי עברה בארץ יצטרכו לעבור בארצות הברית
-
@מצפה-לישועה
ההבדל הוא, שאנחנו (לפחות, רובנו) הגענו מסינונים אחרים שגם שם היינו צריכים להמתין לפתיחת אתרים, משא"כ בני חו"ל שאינם מורגלים למצב הזה כלל. -
רשימת האתרים מתחלקת ל 3:
- אתרים שכבר נבדקו בנטפרי ואושרו, עליהם אין ספק כלל.
- אתרים שנבדקו ע"י נטפרי ולא אושרו גם עליהם אין כל ספק שהם צריכים להיות סגורים.
- אתרים שעדיין לא נבדקו, ולפי הנטען כאן מחמתם בני חו"ל מתעכבים מלעבור לנטפרי.
עצת הקטן: לפתוח את כל האתרים שעדיין לא נבדקו (ומסתמא אין בהם הרבה שהם גרועים, כמובן לאחר סינון תמונות ומלל), ולאחר חודש לבדוק את תעבורת המשתמשים ולראות מה הם האתרים השימושיים ביותר, וכך לעבור אתר אחרי אתר (כאשר השימושיים ביותר הם הקודמים) ולבדוק האם הוא יכול להישאר פתוח או לא, ולאחר שרוב האתרים השימושיים נבדקו, שוב לסגור את כל האתרים שעדיין לא נבדקו ולפותחם שוב רק על ידי שליחת פניה וכמו שהיה מקדמת דנא בארצינו הקדושה.
דעתכם... -
@גדול-קטן אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
עצת הקטן: לפתוח את כל האתרים שעדיין לא נבדקו (ומסתמא אין בהם הרבה שהם גרועים, כמובן לאחר סינון תמונות ומלל), ולאחר חודש לבדוק את תעבורת המשתמשים ולראות מה הם האתרים השימושיים ביותר, וכך לעבור אתר אחרי אתר (כאשר השימושיים ביותר הם הקודמים) ולבדוק האם הוא יכול להישאר פתוח או לא, ולאחר שרוב האתרים השימושיים נבדקו, שוב לסגור את כל האתרים שעדיין לא נבדקו ולפותחם שוב רק על ידי שליחת פניה וכמו שהיה מקדמת דנא בארצינו הקדושה.
נטפרי לא יאשרו את הרעיון שלך בחיים
-
@מ.-פינחסי
אתה יכול להסביר מה הבעיה, או שככה זה וזהו זה? -
@גדול-קטן
מבלי ליכנס לבעיה ה'עקרונית', זה גם לא עניני.
המשתמשים של החודש הראשון יתרשמו מנטפרי לטב או למוטב, וימליצו - או לא ימליצו - על נטפרי בעקבות ההתרשמות הזאת שתהיה לא נכונה בהחלט. -
@ליכט
בעיה עקרונית אני לא רואה פה, אולי תסביר.
ועל המלצות המשתמשים, אני לא מבין למה ההמלצה שלהם לא תהיה נכונה, כי מאחר וכל האתרים השימושים יפתחו, כמעט לא ירגישו הבדל בין החודש חודשיים הראשונים, לאלו שאחריהם. -
@מ.-פינחסי
אתה יכול להסביר מה הבעיה, או שככה זה וזהו זה?הסיבה פשוטה מאוד:
בהצעה שלך טמונה פשרה כלשהי של אחוזים בודדים (לכל הפחות) של תקלות - שרק בדיעבד ניתן יהיה לתקן אותן.
ונטפרי הרגילו אותנו כבר שזה לא בא בחשבון. -
ומסתמא אין בהם הרבה שהם גרועים, כמובן לאחר סינון תמונות ומלל
זו הנחה לא נכונה לדעתי. אם כי הרעיון כן נכון. ובשביל זה אפשר כעת לקחת כלי שיתעד את הגלישה האופיינית של כמה אנשים חרדים בארה"ב אפילו לא בנטפרי ולמצוא מימון ולבדוק אותם.
-
@נטפריס אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
אם כי הרעיון כן נכון. ובשביל זה אפשר כעת לקחת כלי שיתעד את הגלישה האופיינית של כמה אנשים חרדים בארה"ב אפילו לא בנטפרי ולמצוא מימון ולבדוק אותם.
זה אולי הפיתרון.
-
אני אמריקאי אמנם אני נמצא כאן בארץ הקודש אבל רוב מוחלט מהאתרים שאני משתמש הם אתרים אמריקאיים ****בלי שום בעיות כלל **** האתרים הבסיסיים בנקים, חברות אשראי, קניות, ועוד, כולם פתוחים.
בגלל מה שאני עושה אני צריך כל הזמן אתרים חדשים שאני שולח לבדיקה (בד"כ עם נקודה אחד בלבד) ואני מאוד מרוצה מנטפרי! על פי רוב, הם נפתחים מאוד מהר.
אני מציע לכווללםם לעבור ולהינצל מאלפי עבירות -
גם לי יש במשפחה אמריקאים שמסתדרים מעולה.
אבל בעלי מקצועות מסויימים כמו דוגמת הרו"ח האמור, כנראה יש הרבה שלא פתוחים (כמו רו"ח ישראלי שהצטרף לנטפרי לפני שנתיים או יותר). -
מה שכן הוא שחסימת תווים מסויימות לדוגמא 'חדשות' לא חוסם כל האתרי חדשות אמריקאיים (לא פלא כי באמת יש הרבה)
-
-
@מענדל
אם אתה נתקל באתר כזה תשלח פניה לגבי זה למערכת הפניות (לא צריך נקודות) ותהיה בכלל מזכי הרבים... -
@מענדל אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
אני אמריקאי אמנם אני נמצא כאן בארץ הקודש אבל רוב מוחלט מהאתרים שאני משתמש הם אתרים אמריקאיים ****בלי שום בעיות כלל **** האתרים הבסיסיים בנקים, חברות אשראי, קניות, ועוד, כולם פתוחים.
אויב אזוי איז דאך גוט !!!
בעברית: אם כך הרי זה טוב !!!