אווסט - החינמי
-
אני צריכה לשאול משהו בפורום של אווסט
ובשביל אימות אני צריכה להקליד אותיות שנמצאות בתמונה אבל התמונה חסומה
יש מה לעשות?
אולי משהו יודע לענות על השאלה:
באווסט החינמי. מה אני אמורה לעשות בכל מה שנמצא בתיבת הווירוסים? -
@תמר בדרך כלל יש אפשרות- כפתור קטן בצד להחליף תמונה או לשמוע את המספר.
בעיקרון תיבת הוירוסים זה רק שומר עד שתחליט מה לעשות, אם זה וירוס פשוט כדאי למחוק, אם זה קובץ שאתה יודע בוודאות להוא לא ווירוס אתה יכול להכניס אותו לרשימת המורשים. -
@תמר
זה נקרא תמונת קאפצ'ה, וכבר נכתב עליו בויקי של נטפרי
להלן ציטוט:תמונת קאפצ'ה (CAPTCHA) לא חוזרת מבדיקה
תיאור: ישנם אתרים שונים אשר במטרה להבטיח שהתשובה אינה מופקת באמצעות מחשב הם משתמשים עם תמונת קאפצ'ה הכוללת אותיות או מספרים המופיעים בצורה מעוותת על המסך והמשתמש צריך לזהות אותם ולהקליד אותם. תמונות אלו מתחלפות בד"כ עם כל ריענון של התמונות בדף, ולכן בנטפרי באם התמונה מוגדרת להישלח לבדיקה אזי תמיד היא תופיע מפוקסלת עקב מנגנון ריענון התמונות.
פתרון: יש לשלוח פניה דרך מערכת הפניות עם הלינק של התמונה המשתנה. עדיף לשלוח גם את הכתובת של הדף עצמו. -
תודה
בקשר לתיבת הווירוסים @לחיל
איך אני אמורה לדעת אם זה אם או בלי ווירוסים? יש לי שם גם קבצי מערכת
תודה!! -
@תמר רוב הוירוסים שהאנטי וירוס מוצא הם באמת וירוס- בדרך כלל כתוב מה רמת הסיכון,בגדול כדאי למחוק הכל גם מה שנראה קבצי מערכת- על פי רוב אין בזה בעיה.
נ.ב. בשביל לקרוא למישהו צריך לכתוב את השם המלא ולא מספיק רק "לחיל". -
@לחיל-אומר לא הייתי ממליץ למשתמש הביתי למחוק משהו שנראה כמו קובץ מערכת בלי להבין מה הוא מוחק, בשביל זה יש תחומים\מקצועות וכו'
-
@אלי-TZA אמר באווסט - החינמי:
@לחיל-אומר לא הייתי ממליץ למשתמש הביתי למחוק משהו שנראה כמו קובץ מערכת בלי להבין מה הוא מוחק, בשביל זה יש תחומים\מקצועות וכו'
א. זה לא המשתמש זה האנטי וירוס.
ב. בקבצי מערכת חשובים המערכת לא נותנת למחוק (מבקשת אישור ולפעמי גם אח"כ אין הרשאה)
בכ"מ צודק במאה אחוז.