019 - מחשב מסלול מחדש
-
@מרוצה אני עם כמה קווים של 019 והשירות שם מצויןן!!! מענה אנושי מהיר יותר משאר החברות!!
נ.ב אין לי אחוזים בחברה -
@aiib אמר ב019 - מחשב מסלול מחדש:
@מרוצה אני עם כמה קווים של 019 והשירות שם מצויןן!!! מענה אנושי מהיר יותר משאר החברות!!
נ.ב אין לי אחוזים בחברהמר אמר חדא ומר אמר חדא ולא פליגי?
-
@יעקב.ק ממש פליגי!!
כל המתלוננים גולשים בנייד ובמקרה באיזור שלהם אין קליטה טובה ולכן הם מרגישים לא טוב עם הגלישה ופתאום זה נהפך גם לשירות לקוי...
אני התקשרתי כמה וכמה פעמים וכל פעם השירות היה מצויין -
-
@מרוצה X2ONE עובד חלק אבל שירות לא מי יודע מה
אבל לא כ"כ צריך לדבר איתם הרבה -
@מרוצה אני לא יודע עם זה מתאים ל ZTE MF90
-
הייתי גם אני ב 019 ואני מכיר בדיוק את מה שתיארת, כמוך ועוד רבים גם אני עברתי אותו,
עד שעברתי ל X2ONE, בהתחלה היה קצת בעיות מהירות (עקב אי רישום נכון של ה-APN) ומאז כמעט חצי שנה שיש לי אינטרנט במהירות שיא ו - 0 בעיות, ממליץ מאוד, -
@מרוצה אני חושב שהייתי הראשון שהתלונן על כך שהשירות שלהם חובבני ממש שטיבלאך
-
@יעקב.ק סלח לי על מה שאומר כעת,
תדע לך שאתה ודומים לך יורים לעצמם ברגלים, הפורום הזה חשוף לעין כל ויכול לגרום נזק ממשי לנטפרי וממילא לך ולכולנו. מילא אם כולם היו מסכימים על מה שאתה אומר אבל אני ורבים כמוני לא סוברים כמוך ולדעתי השירות שלהם מהיר ומקצועי לי לדוגמא הייתה תקלה שבזק ונטוויזון ו019 היו מעורבים בה ורק 019 הצליחו לעלות על הבעיה.
בקיצור אני לא מסכים איתך ורבים כמוני לא מסכימים ואתה רק גורם נזק, אם יש בעיות תפנה למנהלי נטפרי ואל תקים כאן בפורום קמפיין לעין כל. וד"ל
ובבקשה אל תקח זאת אישי. גם בגלל שלכולנו יש מטרה אחת וגם בגלל שמיענתי זאת אליך כי אתה היית אחרון בשרשור... -
@aiib ובכן אינני חושב שזה יגרום נזק לנטפרי הפוך,
אני בטוח שאנשי 019 רואים מה שחושבים הלקוחות ותפקידם לפתור בעיות.
אני אישית הקלטתי כמה שיחות שהיו לי עם 019 בו הם מפילים את האשמה על נטפרי שלא בצדק.
אנחנו כח קנייה גדול ואל תתן שיזלזלו בנו.
ואם למישהו כואב אל תסתום לו את הפה.
תבין אותו יש שאלה אבל יש גם שואל.
אני חיכיתי המון פעמים על הקו של 019 וברגע שהגיע תורי הם ניתקו. -
@יעקב.ק המקרה שלך קרה לי גם בסלקום כמה פעמים וזה אחרי המתנה של יותר משעה ב019 לפחות זה קורה אחרי כמה דקות...
-
@aiib אני מסכים ש019 היא לא החברה היחידה...:
אגב החוק החדש של זמן ההמתנה אמור לחייב אותם לא?:cop_tone1: -
-
@יעקב.ק כן, אבל זה עוד כמה חודשים טובים
-
@מרוצה אמר ב019 - מחשב מסלול מחדש:
אני גולש בנטסטיק עם 019
בעקבות תקלות חוזרות ונשנות
שירות לקוחות ירוד
המתנה של שעות ארוכות על הקו במצטבר
לא חוזרים גם אם מקישים על האפשרות הזאת במקום להמתין על הקואני מחשב מסלול מחדש
ואחרי קרוב לשנתיים של שירות לא מקצועי אני מחפש לי בית אחר.
אשמח להמלצות.כמו"כ אבקש לדעת אם יש חברות שלא יתאימו לי על נטסטיק ZTE MF90?
-
@aiib אני לא מסכים איתך
מי שרוצה להצטרף יפתח את הפורום ויראה שכדאי לו לקחת הכל חוץ מ019 סלולר
מה הנזק שיש לנטפרי ? -
@יעקב-ישראל דבר ראשון גלשתם ל019 כולל ולא רק לסלולר
דבר שני 019 היא עם מחירם טובים [האמת היא שבסלולר אני לא מעודכן] ואנשים אוהבים מחירים זולים ומחשבנים זאת לפי מעבר ואם את החברה הזולה כולם מקללים אז לעבור לנטפרי זה כבר לא זול -
@aiib דיברו פה ונראה לי תמיד רק על סלולר
-
@יעקב-ישראל כשמדברים על שירות א"א לחלק בין סלולר לבין קווי כי השירות הוא מאותה חברה.
אגב אם אתה מדבר רק על סלולר באמת שאין לך תביעה על 019 אלא על המיקום שאתה נמצא שאין בו קליטה. -
קראתי במהירות ההודעות כאן. רק שני עובדות אני יכול לספר בכדי שיבינו מה קורה
א. לפני חצי שנה קיבלתי טלפון מיהודי שברצונו סים. רק הזכרתי לו 019, והוא התחיל לומר לי בצעקות שאני יעביר לראשי נטפרי ש019 לא עובד בעיר שהוא גר כלל וכלל ושלא יציע לאנשים משם את החברה הזאת.
ב. אני בעצמי גר היום באותו מקום שהוא דיבר, כנראה רחוק ממנו, ואני משתמש היום עם נטסטיק (עד כמעט חודש היה לי חיבור נייח) והחיבור עם 019 הוא יותר ממצויןן, חיבור יציב ומהיר, כמעט בכל בדיקה נותן באוזר 20 מגה. ובסים של x2one בקושי יש קליטה דור4, רק במקומות מסויימים בבית, והגלישה היא ממש איטית.
כוונתי בזה לומר דרך אחד פשוט: תלוי מאוד איפה בידיוק אתם ממוקמים. א'א להכליל ולומר שחברה פלונית לא שווה כלום ולא עובד.
כמובן שיש תקלות בכל חברה, וא''א לדון אותם באותו זמן (אלא א''כ התדירות היא כ''כ גבוהה............ )
כללו של דבר, מי שרוצה להתחבר עם נטסטיק שיבדוק קודם כל איזה קליטה הכי טובה בבית!! (וזה השאלה ראשונה שאני שואל את הלקוחות.....)