מחיר חבילות סלולר
-
שמתי לב לפער גדול שיש בחבילות נטפרי בחברות לבין חבילות רגילות ,למשל 019 מציעים 100 גיגה ב29 שח בעוד שחבילת נטפרי זה 50 שח ל40 גיגה .אין לי בעיה אם הם מקדישים ציוד מיוחד לנטפרי וזה התוצאה .אבל אם נטפרי עושים את כל הסינון בלי קשר לספק, אז מדוע יש ניצול כזה של החברות?
ההצעה שלי ,שאם נטפרי יהיו ברמת הספק, כלומר כמו שיש חברות כמו סים כשר ועוד שהם לא חברות רשמיות ,אלא יש להם חבילות ענקיות מהספק.אז שגם נטפרי יעשו את זה .בשיטת הכל כלול ויהיה תשלום רק לנטפרי והתוצאה שיהיה להם יותר ריווח=תרומה לנטפרי.וגם הציבור יהנה מכמה שקלים פחות.! -
כל חברה מקצה שרתים לנט-פרי,
שנקראים "מכונות סינון".ועל הפורצדורה הזו -
הם כנראה מעלים מחירים. -
קחו בחשבון נתון נוסף
המשתמשים של החבילות האלו בסלולר בציבור הכללי משתמשים עם זה בסמארטפון
בפועל אחוז הניצול נמוך מאד ביחס לחבילה,
לדוגמא אם כל הלקוחות יגלשו 100 גיגה בפועל בחבילת ה29 שח, חברת הסלולר תפסיד הרבה כסף, הם מתבססים על העובדה שבפועל רובם לא ישתמשו ביותר מ2 גיגה
לעומת זאת בנטפרי משתמשים עם זה במחשב ואחוז הניצול גבוה בהרבה, -
@957 מצד שני האפשרות של משתמשי נטפרי מאד מוגבלת לצרוך נפחים גבוהים משא"כ בציבור הכללי אפילו בסמראטפון אפשר לצרוך הרבה סרטים משחקים בינלאומים וכו' כך שבפועל אני מאמין שבנטפרי צורכים הרבה הרבה פחות [אולי חוץ מפעמיים בשנה שיש עדכוני חלונות...]
-
@aiib
בפועל ממוצע השימוש של משתמשי נטפרי גבוה בהרבה -
@aiib אמר במחיר חבילות סלולר:
@957 מצד שני האפשרות של משתמשי נטפרי מאד מוגבלת לצרוך נפחים גבוהים משא"כ בציבור הכללי אפילו בסמראטפון אפשר לצרוך הרבה סרטים משחקים בינלאומים וכו' כך שבפועל אני מאמין שבנטפרי צורכים הרבה הרבה פחות [אולי חוץ מפעמיים בשנה שיש עדכוני חלונות...]
שוב: הציבור הכלל משתמש ב סמארט פחות מאשר משתמשי נטפרי עם אותו סים ב מחשב
-
@957 אני מאמין שאם אתה חוזר על זה אז אתה מתבסס על נתונים למרות שזה נשמע ממש מוזר תסתכל באוטובוס תראה שהם כל היום עסוקים בצפייה ללא הפסקה ולכאורה צפייה צורכת הכי הרבה נפח. אבל אם אתה אומר לכאורה אתה יודע
-
אמנם מדובר בנייח אבל כמו שאני בטוח שבנטפרי אף בנייח לא מתקרבים למספרים האלו אף בנייד אני מאמין שזה לא כך.
"הגולש הממוצע מוריד כיום קבצים בנפח של כ-5.7 גיגה בממוצע ביום, עליה של 36% בתוך שנה. גולשים "כבדים" יותר שמשתמשים באינטרנט לתעבורת וידיאו וטלוויזיה עומדים על ממוצע של 20 גיגה ביום"- דו"ח בזק -
@aiib אמר במחיר חבילות סלולר:
למרות שזה נשמע ממש מוזר תסתכל באוטובוס תראה שהם כל היום עסוקים בצפייה ללא הפסקה ולכאורה צפייה צורכת הכי הרבה נפח.
באוטובוס יש להם וויפיי (ובד"כ גם בבית).
-
@ליכט ניסית פעם להשתמש בוויפי של אוטובוס? אמרו לי שבאגד בד"כ זה איטי נורא והם כבר מעדיפים להשתמש בחבילה הסלולרית שלהם
-
@957 ואפה השיחות וסמס שהם חוסכים על הדרך?
-
במילים אחרות אם באמת אין להם סיבה אמיתית לשינוי במחירים מלבד 'ניצול' אז אפשר במקום עצומה להוסיף את רמי לוי , להתאגד כאן כל משתמשי 019 ולומר להם מספיק שאין לכם שירות וקליטה מי יודע מה ,יש כאן x אנשים שרוצים לעזוב אם תורידו למחירים שפויים נשאר ,
וגם בטח יצטרפו עוד מחברות אחרות.
''די לניצול''