סינון PDF - השלמת/שיפור הפיתוח הקיים
-
באמת הרבה קבצי PDF נחסמים שלא כדין (לכל הפחות בעבר לפני כמה חודשים), האם מישהו יכול לדחוף שיסדרו את זה,
-
זה באמת יהיה רעין טוב לבצע הגדרה ששחור לבן לא נחסם או משהו כזה כי בשחור לבן לא יין בעיות
-
אני נתקלתי בעבר בקבצים של מפרט טכני של מוצרי אלקטרוניקה, וכן בדוחות של חברות (שכידוע הכל שם מספרים ומילים, לפעמים ישנם כמה תמונות של גרפים של רווח והפסד של החברה, כמו כן גם במפרט טכני יכול להיות גרפים וכדו'), לא מזמן שלחתי קבצים (של מילים בלבד) לבדיקה והוא חזרו ריקים לחלוטין ללא כל מילים,
קשה להאריך אבל תחום זה דורש שיפור, -
@מישהו-חשוב אמר בסינון PDF - השלמת/שיפור הפיתוח הקיים:
כי בשחור לבן לא יין בעיות
נכתב בעבר, שמשפט זה אינו נכון בעליל.
רק לכאורה ברקוד אפשר לזהות.
-
צריך לעשות, שיהיה אפשרות לשלוח את קובץ הפי די אף, לבדיקה מלאה, ולפתוח אותו לצמיתות.
אני קניתי ספר באינטרנט שמגיע בקובץ פי די אף, ואין לי שום דבר מזה, בגלל שכל התמונות של ההדרכה שבספר, חסומות, על אף שמדובר בתמונות טובות. -
@davd תוכל לנסות להציל את הספר עם גוי של אינטרט.
-
לא זכיתי להבין, הרי בפתיחת קובץ PDF המערכת שואלת האם לפתוח קובץ זה או לשלוח אותו לסינון. אם פותחים בלא לשלוח לסינון התמונות מטושטשות? כי לא זכור לי כזה דבר
-
@aiib לא מטושטשות אלא פשוט נמחקות
-
פוסט זה נמחק! -
@אלי-TZA אמר בסינון PDF - השלמת/שיפור הפיתוח הקיים:
@davd תוכל לנסות להציל את הספר עם גוי של אינטרט.
תודה, אבל תודה שזה מאוד מסובך לעבוד כך, והרבה יותר קל אם היה אפשרות לפתוח את הפי די אף אחרי בדיקה, דבר שעדיין לא קיים, (ומשום מה אני לא מבין בדיוק מה ההבדל בין שני האופציות שמוצעים בפתיחת פי די אף, כי בפועל שניהם מביאים אותו דבר).
-
@aiib אמר בסינון PDF - השלמת/שיפור הפיתוח הקיים:
לא זכיתי להבין, הרי בפתיחת קובץ PDF המערכת שואלת האם לפתוח קובץ זה או לשלוח אותו לסינון. אם פותחים בלא לשלוח לסינון התמונות מטושטשות? כי לא זכור לי כזה דבר
אשמח אם תסביר לי מה ההבדל בין שני ההצעות של פתיחת הפי די אף, כי בפועל לא זכיתי לראות, הבדל בין שני הקבצים, שניהם נפתחו אחרי כמה שניות, ובשניהם קיבלתי קובץ בלי תמונות.
-
@davd
ההבדל נוגע לפעם הבאה בו תפתח את הקובץ (אם יזדמן לך)
אם שלחת התמונות לבדיקה, אזי התמונות יבדקו
אם לא שלחת לבדיקה, שוב יהיה תמונות מטושטשות