נטסטיקים של Huawei עבור x2one
-
אני קניתי ממש לאחרונה מהמוכר שהבאתי את הלינק שלו לעיל, וב"ה מרוצה (הנטסטיקים הגיעו גם עם עברית)
-
@shraga קניתי שני מכשירים משני מוכרים כמפורט לעיל ושניהם לא שולחים (ב-X2ONE) ולא מקבלים (ב-019) הודעות SMS, נתקלת בבעיה כזאת?
-
חבר עם סים חופשי, שקנה מהמוכר שהבאתי לעיל (שנגמר),
מדווח שעובד לחלוטין.
רק בX2ONE ההודעות לא מגיעות לכל אחד,
היות והם מגיעות ללא מספר.
יש חברות שחוסמות אותן.
למעשה הצלחתי לשלוח רק לפלאפון (שזו אותה הרשת). -
@מענטש-אמיתי ממכשיר אחר הצלחתי לשלוח לכמה חברות, וכן הסים של 019 במכשיר אחר מקבל בלי בעיה.
-
@אלי-TZA אמר בנטסטיקים של Huawei עבור x2one:
@shraga קניתי שני מכשירים משני מוכרים כמפורט לעיל ושניהם לא שולחים (ב-X2ONE) ולא מקבלים (ב-019) הודעות SMS, נתקלת בבעיה כזאת?
זה הגבלה של נטפרי ידידי לא קשור לנטסטיק
-
@משה-זוכמיר מעניין שההגבלה חלה רק כשהסים בסטיק הזה וכשהוא בכל מכשיר אחר הוא שולח בלי בעיה (אך לא מקבל עקב ההגבלה הנ"ל).
ואגב זה כתוב כבר בהודעה מעליך. -
@shraga אמר בנטסטיקים של Huawei עבור x2one:
האנטנות עוזרות בקליטה לי הגיע בלי אנטנות,
כדאי לקנות אותם? -
@מן-המודיעין האנטנות אמורות לעזור בקליטה אך בפועל לא משנות כלום, מישהו סיפר פעם כאן\בתחומים שהוא שיחק עם האנטנות כדי שאולי זה יעזור משהו וזה שרף לו את הסטיק...
-
אני מחובר ל-019 עם נטסטיק ZTE MF831, וזה עובד לי ממש במהירות שאני לא רגיל אליה
-
@אלי-TZA אמר בנטסטיקים של Huawei עבור x2one:
אתה צריך את Huawei E8372h-608, שני האחרים לא עובדים עם תדר 850 של x2one.
אני קניתי את הדגם הנ"ל ומוזר אין לי את התדר הזה האם מישהו יודע למה? מוזר שגם אין לי אפשרות לעדכון תכנה
כך זה הפיע באיביי -
@יעקב.ק על הסטיק עצמו כתוב E8372h-608? אם כן כנראה התוכנה של מודם אחר בכלל (כנראה E8372h-153). נראה לי כמו עילה לתביעה באיביי.
-
@אלי-TZA
איך בודקים אם זה באמת הדגם שהזמנתי 608 ולא 153 ? -
@אלי-TZA זה מה שהמוכר כתב לי
-
@אלי-TZA הוא מוכן להחליף לי
האם יש דגם אחר מצויין עם כל התדרים? -
@יעקב.ק שמת לב שהוא לא הבין בכלל את העניין, הוא חושב שהסטיק עובד ב850 אך החברה שלך בארץ לא עובדת איתו (כשמה שקורה זה בדיוק הפוך ויש לך הוכחה בדמות תמונת התדרים מההגדרות שהעלת כאן) וממילא אין לך קליטה והוא תמה עליך שהרי ידוע לו שבישראל התדרים העיקריים הם אחרים (וכמובן הוא צודק).
-
@יעקב.ק תפתח את הנטסטיק ותבדוק במדבקה האם באמת זה 608
-
@frize37 אכן 608
-
@יעקב.ק אז כנראה התוכנה/קושחה של 153.
-
@shraga אמר בנטסטיקים של Huawei עבור x2one:
אני קניתי ממש לאחרונה מהמוכר שהבאתי את הלינק שלו לעיל, וב"ה מרוצה (הנטסטיקים הגיעו גם עם עברית)
אתה יכול לשלוח לי עוד פעם את הקישור, לתוך כמה זמן זה הגיע?