מאז שהתקנתי נטפרי - ההיסטוריה לא נמחקת....
-
שלום חברים.
אני משתמש עם נטפרי כבר כמה חודשים טובים ואני מרוצה עד הגג ב"ה.
לאחרונה גיליתי דבר מעניין: כאשר אני מוחק את ההיסטוריה, אפי' אם אני מוחק את כל ההיסטוריה כולל ההגדרות המתקדמות, כתובות המייל שלי נשארים פתוחים - למרות שיצאתי מהם ולמרות שמחקתי היסטוריה. וזה התחיל לקרות רק לאחר שהתקנתי את תעודת האבטחה של נטפרי. -
@Glantz מחיקת היסטורייה בדפדפן?
-
@Glantz
אני יגלה לך סוד כמוס
זה קורה גם בלי קשר לנטפרי
אתמול התקשר אלי מישהו שאינו חובש כיפה עם בעיה דומה
התשובה לזה
שניקוי היסטוריה מוחק את הסטוריית הגלישה שלא תופיע ברשימות ההסטוריה אבל זה לא מוציא אותך מהחשבון גוגל בדפדפן כי זה נשמר בנפרד
הפתרון הוא לעשות יציאה מהחשבון , או לחלופין לבחור באיפוס הדפדפן בהגדרות -
כאשר כתבתי בהודעה הראשונה "למרות שיצאתי וכו" התכוונתי ל LogOut.
אכתוב לך מה שהיה לי היום לדוגמה:
לפני כמה ימים מחקתי היסטוריה, ויצאתי מכל כתובות המייל שלי ע"י Logout, היום התקנתי תוכנה מסויימת שהייתה צריכה להפעיל מחדש את המחשב, ולאחר ההפעלה מחדש - פתאום הופיעו בחזרה כל, אבל כל כתובות האימייל שפתחתי במחשב הזה, ונכנסתי אליהם ללא שום סיסמא!
וזה לא קרה לי אף פעם. זה משהו שקורה לי מאז שהתקנתי את התעודה. -
איפסתי כרגע את הדפדפן כולו, החזרתי אותו להגדרות היצרן, יצאתי מכתובות האימייל, מחקתי שוב את ההיסטוריה, ועדיין כאשר אני פותח שוב את הדפדפן - כתובות המייל צצות מחדש! זה לא מתיחה!
-
@Glantz
להתקנת התעודה בוודאות אין קשר לפעולה הנ"ל -
תנסה להתקין מחדש דפדפן, ותעדכן.
-
@Glantz תנסה להסיר את התעודה ולראות אם יש שינוי.
-
@אלי-TZA אז זה לא יעבוד...
-
@Glantz
האם כשמחקת היסטוריה, מחקת גם קוקיס ? -
@ליכט ברור. אגב זה לא קורה תמיד, זה משהו שיכול לקרות פתאום, ואז יהיה לי שקט לתקופה, ופתאום אתקל בו שוב.
-
@Glantz נסה להתקין מחדש.
-
@ליכט אני דווקא לפני יומיים מחקתי בטעות קוקיס וזה יצא לי מכל החשבונות... זה היה מעצבן!
-
@משרדי את התעודה או את הדפדפן?
-
@Glantz דפדפן
-
@Glantz אמר במאז שהתקנתי נטפרי - ההיסטוריה לא נמחקת....:
Logout
הכוונה של @957 זה לא לצאת סתם מהמייל אלא לצאת מהחשבון של המייל בדפדפן ( שם שמורים כל הסיסמאות ), כל עוד שאתה עדיין בפנים הכרום ישחזר אוטומטית את הכל.
-
@לחיל-אומר פה דיברו על יציאה/כניסה לכרום.