איך אני יכול לדעת האם המחשב מחובר לVPN ולאיזה?
-
@איש-אחד אמר באיך אני יכול לדעת האם המחשב מחובר לVPN ולאיזה?:
@shraga ,
זה נשמע ש @yaakov סובל מאותם סימפטומים שלי - וכן של @ליכט - מהאשכול הסמוך.רק חבל ששם ממשיכים להתעקש ראש בקיר שהבעייה קשורה לחברת 019...
האם אצלך זה אותה בעיה כמו שתיארתי פה?
-
@yaakov ,
ביומיים האחרונים יש איטיות מוגזמת וניתוקים תכופים (אם כי היום קצת יותר טוב מאתמול).וככלל בתקופה האחרונה ה VPN התנתק מעצמו בתדירות יחסית גבוהה מאד.
תוך כדי עבודה, כל עשרים דקות חצי שעה - פתאום הדפדפן לא מגיב. אני ניגש ל VPN ורואה שהוא התנתק. -
@yaakov ,
ביומיים האחרונים יש איטיות מוגזמת וניתוקים תכופים (אם כי היום קצת יותר טוב מאתמול).וככלל בתקופה האחרונה ה VPN התנתק מעצמו בתדירות יחסית גבוהה מאד.
תוך כדי עבודה, כל עשרים דקות חצי שעה - פתאום הדפדפן לא מגיב. אני ניגש ל VPN ורואה שהוא התנתק.זה בדיוק מה שיש לי !!
אין לזה פיתרון? -
@yaakov אמר באיך אני יכול לדעת האם המחשב מחובר לVPN ולאיזה?:
זה בדיוק מה שיש לי !!
אתה משתמש בתוכנת אניוור לפי מה שכתבת.
אצלי מדובר בכלל בשרת לינוקס עם קינפוג VPN ידני.
אבל אם נצא מתוך נקודת הנחה שהסיבה שתוכנת האניוור נתקעת (מסך שחור כפי שכתבת) נובעת מבעייה בצד שרת ה VPN של נטפרי, אז אולי זה אותה בעייה.
לפחות הסימפטומים הם אותם סימפטומים -
@איש-אחד
אכן גם אני עם אותה בעיה.
אך מוכרחני לציין, שבדקתי ב-2 מחשבים נוספים (שמחוברים אף הם עם vpn) ושם הבעיה לא קיימת.
וחשוב לציין שהם מחוברים עם תוכנת אניוואר, ואילו אני מחובר עם ע"י הגדרת ה-vpn במחשב (אך בכל זאת לא היו לי הבעיות האלו עד אתמול). -
@ליכט אמר באיך אני יכול לדעת האם המחשב מחובר לVPN ולאיזה?:
וחשוב לציין שהם מחוברים עם תוכנת אניוואר, ואילו אני מחובר עם ע"י הגדרת ה-vpn במחשב (אך בכל זאת לא היו לי הבעיות האלו עד אתמול).
כשאני מנסה להתחבר עם VPN במחשב הוא כותב לי את ההודעה הבאה
-
@ליכט ,
אני מנסה להעלות צד,הרי תוכנת האניוור מתחברת אוטומטית לשרת שיותר פנוי באותו רגע.
בעוד שההגדרה הידנית שהגדרת במחשב - שולחת אותו קבוע לשרת הישראלי וכפי שציינת באשכול השני.
גם אצלי ההגדרה היא הגדרה ידנית של VPN (בשרת לינוקס) ששולחת קבוע לשרת הישראלי.
אז אולי יש בעייה במכונה הישראלית (זאת עם ה 51 ששלשתינו יושבים עליה), ולכן תוכנת האניוור אצלך מנתבת לשרתים אחרים פחות עמוסים.יש מצב? לאיזה מכונה המחשבים עם התוכנה מחוברים?
-
-
@ליכט ,
אני מנסה להעלות צד,הרי תוכנת האניוור מתחברת אוטומטית לשרת שיותר פנוי באותו רגע.
בעוד שההגדרה הידנית שהגדרת במחשב - שולחת אותו קבוע לשרת הישראלי וכפי שציינת באשכול השני.
גם אצלי ההגדרה היא הגדרה ידנית של VPN (בשרת לינוקס) ששולחת קבוע לשרת הישראלי.
אז אולי יש בעייה במכונה הישראלית (זאת עם ה 51 ששלשתינו יושבים עליה), ולכן תוכנת האניוור אצלך מנתבת לשרתים אחרים פחות עמוסים.יש מצב? לאיזה מכונה המחשבים עם התוכנה מחוברים?
לא בדיוק הבנתי מה הכוונה
אבל אני מנסה להתחבר גם באופן ידני דרך התוכנה ולאו דווקא לשרת הישראלי וזה אותה בעיה
או שהוא נתקע - מסך שחור
או שלא מוצא שרת נטפרי
או שלא מוצא פורט פעיל
וגם יכול לקרות שאפילו שהתוכנה תקועה והיא לא מראה שהוא מחובר לשום שרת האינטרנט חוזר משום מה - וזה הייתה בעצם השאלה שלי במקור לאיפה הוא מתחבר ומי גורם לחיבור הזה
(מקווה שהסברתי מספיק ברור את הבעיה) -
@yaakov
לפי מה שכתוב בצילום מסך, הוא לא יודע לזהות את הדומיין של השרת VPN של נטפרי.
בטוח כתבת את הדומיין כמו שצריך?
אולי בתור ניסיון תנסה להגדיר בכתובת השרת שבהגדרות ה VPN - את ה IP של השרת של נטפרי במקום את הדומיין שלו?זה קובץ pbk שהורדתי מהאתר שלהם והוא מוגדר כמו שהם הגדירו
לא ניסיתי לגעת בזה -
אולי בתור ניסיון תנסה להגדיר בכתובת השרת שבהגדרות ה VPN - את ה IP של השרת של נטפרי במקום את הדומיין שלו?
מה הכתובת IP ?
-
@yaakov יש לך אפשרות לבדוק במחשב אחר?
-
יש מצב? לאיזה מכונה המחשבים עם התוכנה מחוברים?
מחוברים לאותה מכונה (51).
בתור בור אני מרשה לעצמי לשאול, אולי ביצעו איזה שינוי בשרת, שגרם לסוג החיבור הזה להיות רופף ?
-
@shraga אמר באיך אני יכול לדעת האם המחשב מחובר לVPN ולאיזה?:
יש אפשרות לחבר כמה מחשבים אם אותו שם משתמש וסיסמא?
-
@yaakov תנתק אצלך, ותתחבר שמה
-
@shraga אמר באיך אני יכול לדעת האם המחשב מחובר לVPN ולאיזה?:
בדקתי וזה עבד - יש לציין שלא חיכי הרבה זמן כי אני חייב לצאת מהמשרד
מקווה לבדוק שוב אחרי החגים או שזה כבר יסתדר עד אז -
פוסט זה נמחק! -
אני ניסיתי לחבר VPN אני מתחבר לאותה מכונה (51) והמהירות מצוינת בקיצור אצלי הכל מעולה.
-
גם אני חוויתי היום בצהריים ניתוקים, ואי התחברות.
nfaw-il-51
מחובר בהגדרה ידנית.
-
יש מצב שאתה מחובר עם אותו משתמש בעוד מקום.
כל פעם שאתה מתחבר לאניוואר הוא מנתק את כל מי שמשתמש בשם שמתמש וסיסמה האלו לא משנה איך הוא מחובר.
ולכן אם שני מחשבים מחוברים דרך אניוואר אז כל 5 שניות הם מנסים להתחבר מחדש ולכן אחד ינתק את השני.