האם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי
-
@שעי'ה אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
@חכם אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
לדעתי זה על גבול ''מקח טעות'' שכן אילו היו יודעים שזו כוונתך מלכתחילה , לכאורה הם לא היו רוצים לתת לך !
אתה חושב שזה לא נכון ?אני חושב שזה לא נכון, כי הרווח שלהם יחסי להשקעה. להקים חבילה ולבטל לא עולה להם כסף. אז למה שלא יסכימו לשימוש של יום אחד. מה שכן זה שיש בזה הטרדה להקים ולבטל חבילה כי זה הרי בצורה טלפונית, אבל אם זה לשבוע שבועיים אני מניח שגם זה שוה.
אם אתה חושב שאתה צודק למה לא להגיד לסוכן מיד שזו הכוונה שלך הרי לטענתך זה עדיין שווה לו והרווח יחסית להשקעה וכו' וכו' אלא מאי גם אתה יודע שהוא לא היה מסכים לזה !
-
אם אתה חושב שאתה צודק למה לא להגיד לסוכן מיד שזו הכוונה שלך הרי לטענתך זה עדיין שווה לו והרווח יחסית להשקעה וכו' וכו' אלא מאי גם אתה יודע שהוא לא היה מסכים לזה !
הסוכן אף פעם לא יסכים אם הוא יודע שאלטרנטיבה היחידה שיש לך היא לעשות מנוי קבוע...
אבל מה זה משנה אם הוא יסכים או לא, @455 כבר אמר מידיעה שהסוכן מפסיד מניתוק של מנוי, אז אם זה כך אז ודאי שאסור. -
באקס2וואן אין לסוכן שום רווח.
רק מחיר הסים. שזה ממילא משלמים.
השאלה אם אקס2וואן מוכנים לביטולים החוזרים האלו.... -
הסוכן אף פעם לא יסכים אם הוא יודע שאלטרנטיבה היחידה שיש לך היא לעשות מנוי קבוע...
אבל מה זה משנה אם הוא יסכים או לא, @455 כבר אמר מידיעה שהסוכן מפסיד מניתוק של מנוי, אז אם זה כך אז ודאי שאסור.אולי כדאי לתקן שהסוכן ההוא היה של 'הוט מובייל' וגם שאלתי ע"כ סוכן אחר של 'הוט מובייל'. ואולי בחברות אחרות זה אחרת, אבל מ"מ מאחר שהוא ודאי שישנם חברות שקונסות את הסוכן, מן הסתם ההלכה מחייבת לברר את זה.
ועוד דבר, איסור אונאה הוא עצם הרמאות, גם אם הסוכן אכן לא מפסיד מזה. -
@455 אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
ועוד דבר, איסור אונאה הוא עצם הרמאות,
אם לא התחייבתי לזמן מסויים אין בזה שום רמאות.
-
@455 אני לא בטוח שהחברות 'קונסות', יש מישהו שיכול לאמת את זה?
-
@WWW לי אישית אמר סוכן, שאם אני עובר לפני ארבע חודשים, הוא יקבל קנס
-
@מעמד הסוכנים תמיד אומרים את זה להרתיע את הלקוות, השאלה אם זה נכון.
ייתכן שהם מקבלים תגמול, ואם הלקוח עוזב לפני 3 חודשים, הם מקבלים קנס, דהיינו מניעת הרווח.
קצת תמוה לומר שמפסידים מזה.
-
@WWW
למה להם להרתיע את הלקוחות אם הם לא מפסידים כלום ?
גם אם יש להם רק מניעת הרווח, הרי הם לא חייבים לך כלום, ולמה הם אמורים לשרת אותך ולחבר לך סים בחינם ? -
@ליכט אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
@WWW
למה להם להרתיע את הלקוחות אם הם לא מפסידים כלום ?
גם אם יש להם רק מניעת הרווח, הרי הם לא חייבים לך כלום, ולמה הם אמורים לשרת אותך ולחבר לך סים בחינם ?אופסס....
לא הבנת אותי...
אני מזמן שמעתי שיש קנס, ולשם האינטליגנציה זה היה נשמע לי תמוה, אז רציתי לברר את זה.
וברור שיש בזה חשש גזל וכו', וברור שהסוכן רוצה להרתיע את לקוחותיו שלא יעבוד סתם, ויפסיד את התגמול. -
@WWW אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
@מעמד הסוכנים תמיד אומרים את זה להרתיע את הלקוות, השאלה אם זה נכון.
את זה אמר לי חבר שלי שאני מכיר אותו (שהוא סוכן של סוכן) ואני לא חושב שהוא ישקר לי
זה אברך ירא שמיים מאד -
@מעמד אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
את זה אמר לי חבר שלי שאני מכיר אותו (שהוא סוכן של סוכן) ואני לא חושב שהוא ישקר לי
זה אברך ירא שמיים מאדאתה יכול לברר אצלו אם זה ממש קנס, או רק שלוקחים חזרה את התגמול?
-
@WWW אשאל
-
@מעמד אמר בהאם יש אפשרות לסים של נטפרי ולשלם לפי שימוש ולא חודשי:
@WWW אשאל
תשאל גם באיזה חברות.
תודה. -
שוב פעם, לפי השיח זה נשמע מדובר כאן על סים כשר שנרכש בחבילה לשנה, שאותו א"א לנייד לפני שעוברים שלשה ארבעה חדשים כדי שהסוכן יקבל את המגיע לו. השאלה היא אם זה גם בחבילה גלישה כללית שהיא לא נמכרת בחבילה לשנה.
-
שוב פעם, לפי השיח זה נשמע מדובר כאן על סים כשר שנרכש בחבילה לשנה, שאותו א"א לנייד לפני שעוברים שלשה ארבעה חדשים כדי שהסוכן יקבל את המגיע לו. השאלה היא אם זה גם בחבילה גלישה כללית שהיא לא נמכרת בחבילה לשנה.
@455 בטלפון זה ידוע שהם לא מרויחים על הניוד אם הלקוח לא נשאר כמה חודשים בתכנית.
ב. הסוכן של נטפרי שדרכו קניתי את הסים טען לי שמבחינת חברות התקשורת זה תקף לשנה כמו קו רגיל [רק יש על זה הגבלהות של נטפרי ולכן אי אפשר להוציא שיחות]
-
ב. הסוכן של נטפרי שדרכו קניתי את הסים טען לי שמבחינת חברות התקשורת זה תקף לשנה כמו קו רגיל [רק יש על זה הגבלהות של נטפרי ולכן אי אפשר להוציא שיחות]
מה המשמעות שזה תקף לשנה? בחבילה כשרה, אחרי שנה המחיר מתייקר, אבל בסים כללי מה קורה אחרי שנה?
-
צריך לפנות לספקים שיעשו כזה דבר.
למשל ל019 יש חבילה של 10 ש"ח, צריך לפנות אליהם שיעשו כזה בנטפרי.
מייל לפניות:
info@019mobile.co.il