חסימת כניסה לאינטרנט בזמן השימוש במחשב הביתי
-
ברצוני להשאיר את המחשב פתוח אבל שהכניסה לאינטרנט תהיה נעולה - איך עושים זאת?
-
איך אתה מחובר לאינטרנט ? בתשתית ? אם כן בויי פיי או בכבל ? אם בווי פיי אתה יכול להגדיר שהמחשב לא יזכור את הסיסמא באופן אוטומטי וכך רק אם אתה תתחבר לאינטרנט יהיה אופציה להשתמש
-
הדרך לעשות זאת כיום היא מעט מורכבת,
- יש לגשת להגדרות הסינון האישיות.
- להגדיר שם סיסמא להגדרות הסינון.
- להגדיר "כל האתרים הנמצאים במערכת סגורים"
- לשמור שינויים.
כעת בשביל לגלוש תצטרכו לבצע את השלבים הנ"ל, אך בשלב 3 להגדיר שכל האתרים המוגדרים במערכת יהיו פתוחים.
בסיום הגלישה יש לבצע שוב את התהליך ולהגדיר ש"כל האתרים המוגדרים במערכת יהיו סגורים.
וחוזר חלילה.
כמדומני שהעליתי הצעה בעבר שבתוכנת wifree תהיה האפשרות לחסום ולפתוח את הגלישה באמצעות סיסמא.
-
@shraga לא קל יותר כמו שהצעתי ? כך הוא צריך רק להזין סיסמא בתחילת הגלישה ובזה תם העניין
-
@חכם
זה הצעה שרלוונטית רק במקרים מסוימים,
א. אם מדובר בוויפי ללא סיסמא שמוכרחים משום מה להגדיר אותו כך.
ב. כבל.
ועוד -
@shraga אמר בחסימת כניסה לאינטרנט בזמן השימוש במחשב הביתי:
כמדומני שהעליתי הצעה בעבר שבתוכנת wifree תהיה האפשרות לחסום ולפתוח את הגלישה באמצעות סיסמא.
יש תוכנה בשם "אינטרנט אווף" שסוגרת את כל כונני הרשת ע"י סיסמה ממליץ מאוד
אך שימו לב זה נועל גם כונן זיכרון משותף. -
@לייבל אמר בחסימת כניסה לאינטרנט בזמן השימוש במחשב הביתי:
@shraga אמר בחסימת כניסה לאינטרנט בזמן השימוש במחשב הביתי:
יש תוכנה בשם "אינטרנט אווף" שסוגרת את כל כונני הרשת ע"י סיסמה ממליץ מאוד
אך שימו לב זה נועל גם כונן זיכרון משותף. -
-
@האברך אבל זו פירצה, כי זה יוצר אשליה של מחשב חסום.
-
@משרדי אמר בחסימת כניסה לאינטרנט בזמן השימוש במחשב הביתי:
@האברך אבל זו פירצה, כי זה יוצר אשליה של מחשב חסום.
א. זה אכן מחשב חסום (כמובן אם הסיסמה אינה אצל בעל המחשב).
ב. הרבה שנצרכים לכזה דבר (מנסיון שלי כמנתק מחשבים), נאלצים להסתמך על K9 או Internet Lock. השאלה האם התוכנה המדוברת כאן, internet_off, איננה טובה יותר מהתוכנות הללו, ואם כן - נוכל לעבור להשתמש בהן.
אשמח מאד לשמוע ממישהו שמכיר את התוכנה הזו, מהי באמת רמת יעילותה. אני מתייג גם את @מנתק . -
לא בדקתי את החוזק של התכנה. אבל אני מכיר תכנה אחרת שאאוטנט משתמשים בה, בשם מחסום, שהיא באמת חוסמת טוב.
וקח בחשבון שהתשלום שצריך לשלם לאאוטנט על הסרת התכנה, הוא חלק מהחסימה הנפשית, משא"כ בתכנה הנ"ל שמתי שבא לו הוא יכול לבקש שיסירו לו, ולא עשית לו חסימה נפשית. -
פוסט זה נמחק! -
על מה אתה מדבר?
-
פוסט זה נמחק! -
תודה תיקנתי.
-
@שואף אמר בחסימת כניסה לאינטרנט בזמן השימוש במחשב הביתי:
לא בדקתי את החוזק של התכנה. אבל אני מכיר תכנה אחרת שאאוטנט משתמשים בה, בשם מחסום, שהיא באמת חוסמת טוב.
אני מנתק אינטרנט (פרטי מטעם קהילתנו ולא מטעם אאוטנט), אשמח לקבל את תוכנת מחסום. איך אפשר ליצור איתך קשר?
-
התכנה היא לא שלי, אתה יכול לפנות לאאוטנט 0722613613 ותבקש.