האם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?
-
@WWW יש סיכוי שתשלח לי באישי...?
-
@aiib אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@מעלה-ומוריד: אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@מעלה-ומוריד בשביל להתווכח האם היה מדובר עם הפלסתינאים או לא?!....
@מעלה-ומוריד אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@aiib לא צריך. אומר בזהירות, יש קשר בין האיקסים לדברי הצל הגדול.
-
@מעלה-ומוריד לקחת אותי אישית הא....
-
תפנה אלי למייל.
WWW.netfree@gmail.com -
מי יכול להסביר לי למה הטקסט הבא חסום בGDN -
https://www.jdn.co.il/breakingnews/1070723/ זה הקישור לכתבה החסומהוהנה הציטוט המלא משם -
סקרים: מפלגת הליכוד נחלשת; גנץ מוריד את המחנ"צ לשפל חסר תקדים
סקרי דעת קהל שמתפרסמים הבוקר מצביעים על המשך המגמה של הימים האחרונים: נתניהו מאבד מנדטים לטובת ליברמן ובנט, ובני גנץ מרסק את לפיד וגבאי • בגיזרת המפלגות החרדיות: נמשכת ההתאוששות של ש"ס • ואיך משפיע סער על הליכוד?כל המילים האלו מסומנות באיקסים ,
-
"החרדיות: נמשכת"
זה הקטע שהוא זיהה.
לא שווה להתעסק עם זה בשביל אתר חדשות.
השיפור צריך להיות ברובוט באופן כללי. -
@magicode כבר דיברו על זה שהרובוט נהיה מחמיר גדול בזמן אחרון, וצריך לטפל בזה, אני נתקל ביותר ויותר XXXXXXXXXXXXXXXX.
יתכן שנהיה לו OCD וצריך לקחת אותו לטיפול התנהגותי, אם לא יעזור צריך לעבור לטיפול תרופתי. -
@magicode אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
"החרדיות: נמשכת"
זה הקטע שהוא זיהה.לכאו' ניתן להגדיר שאם הוא מזהה את צמד המילים: המפלגות החרדיות, הוא לא יחשוש על החרדיות.
-
- דווקא לדעתי הוא היה צריך להגדיר שאם זה רבים אז גם ההמשך צריך להיות רבים.
- אנחנו לא מתאמצים בשביל "אתר חדשות" כל הגדרה מאוסיפה מאמץ גם אם הוא מינורי מאוד טיפה ועוד טיפה מצטרפת.
-
@magicode אתר חדשות מהיחידים הפתוחים הוא חשוב לחלק מהמשתתפים
מה עוד שאם כאן הרובוט טועה סימן שוא טועה גם במקומות אחרים זה לא שיש לרובוט משהו אישי נגד JDN.... -
@magicode אתר חדשות מהיחידים הפתוחים הוא חשוב לחלק מהמשתתפים
מה עוד שאם כאן הרובוט טועה סימן שוא טועה גם במקומות אחרים זה לא שיש לרובוט משהו אישי נגד JDN....אני לא אמרתי שהוא לא טועה. אני לא חי בדמיונות שהוא לא טועה. הוא טועה והמון.
אבל התיקון של זה לא יתקן את כל הטעיות שלו. צריך לחשוב בצורה רחבה איך מפחיתים את הטעויות שלו.
איך הופכים אותו לחכם יותר. וכדומה. -
@magicode את התשובה לשאלה הזו נראה לי רק אתה יכול לענות אא"כ תשתף אותנו בדיוק בפעולותיו ועקרונותיו
-
- אנחנו לא מתאמצים בשביל "אתר חדשות" כל הגדרה מאוסיפה מאמץ גם אם הוא מינורי מאוד טיפה ועוד טיפה מצטרפת.
אני מסכים ברמת העיקרון שאין מה להתאמץ בשביל אתרי חדשות וכדו'. אבל שתדע, שזה מאד מאד משפיע על הרושם הראשוני והחיצוני אצל הרבה משתמשים בפוטנציה או מתחילים, אם הם יודעים שמה שלא צריך להיחסם, נעשה מאמץ והשתדלות שלא ייחסם.
-
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
אני מסכים ברמת העיקרון שאין מה להתאמץ בשביל אתרי חדשות וכדו'. אבל שתדע, שזה מאד מאד משפיע על הרושם הראשוני והחיצוני אצל הרבה משתמשים בפוטנציה או מתחילים, אם הם יודעים שמה שלא צריך להיחסם, נעשה מאמץ והשתדלות שלא ייחסם.
אנחנו עובדים ביחסי ציבור או בסינון?
-
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
זה סותר? הרי ברור שאתם מעוניינים שהסינון יעשה רושם מקצועי ומוצלח, בכדי לגרום לאנשים להצטרף לסינון האיכותי שלכם. זה הולך ביחד.
-
השאלה היא במקומה בהחלט, כי לדאבוננו יש מי שמתיימרים לעסוק בסינון ובפועל עוסקים רק ביחסי ציבור.....
אך עדיין @האברך טען דברי טעם, כי במקביל ובנוסף לסינון יש לדאוג גם ליחסי ציבור (כמובן במקום שזה לא בא על חשבון הסינון, וכמסורת נטפרי). -
הייתי מעלה להצבעה פרוייקט של שדירוג הרובוט.
אבל זה קשה להבין בזה. ובמעלות של זה גם קשה לבחון את זה.
למשל באליאקפרסס הרבה מהבגדים של הנשים מכונים בלשון גסה כדי להדגיש שזה יפה. הכל כדי לקדם מכירות. שמה זה נכון שהרובוט חוסם. אבל בתאכלס אנשים תקועים.
לכן שמה צריך למצוא דרך להחליף את המילים במילים אחרות. אולי עוד רעיונות.זה לא שאנחנו יושבים ושותים כוס קפה ורק מחפשים בפרום מה צריך לעשות לנטפרי כי כבר נטפרי מושלמת.
אני שונא שאומרים שנטפרי זה מושלם. או 100 אחוז זה ממש לא ככה אנחנו משתדלים לעשות כמה שיותר. אבל ממש לא מושלם.
ויש מלא מלא מלא מלא מלא בעיות. והרובוט זה לא הבעיה היחידה. -
@magicode לא הבנתי למה לא להעלות להצבעה? כי לא כל האנשים מבינים למה זה חשוב ואיך לעשות? ואז מה?
בפיתוח וויפרי לאנדרואיד אנשים מבינים? גם לא. אבל הם יודעים שזה חשוב.
גם הרובוט אנשים יודעים אם זה חשוב להם או לא.
כדאי באמת להוסיף להצבעה לדעתי. -
@magicode בכלל - למה הפסיקו להוסיף דברים להצבעה? כי כל ההצעות החדשות של המשתמשים כבר לא רלוונטיים?
-
לכן שמה צריך למצוא דרך להחליף את המילים במילים אחרות. אולי עוד רעיונות.
רעיון נפלא.