אפליקציות בטאבלט
-
איך אני עושה כזה דבר? התקנה דרך רוט?
-
@מ.-פינחסי מה ש@magicode אומר, מדבר רק במקרה שהתקנת תעודת אבטחה של נטפרי באופן הרגיל לא עזרה ועדיין יש את הבעייה.
במקרה הזה תצטרך לקבל הרשאות גישה למערכת הפנימית של הטאבלט, דבר שמנוע ממך כרגע, כמו בכל מכשיר אנדרואיד.
לצורך זה ישנם מספר שיטות וגם הם מתאימות כמעט תמיד רק לדגמים מפורסמים של מכשירים.
אם אתה מחזיק מכשיר סיני מדגם זול ולא מהשורה הראשונה, קשה להאמין שתמצא פתרון, אא"כ הוא כבר מובנה במכשיר שלך (גם זה קורה לפעמים).
בכל אופן, זה למעשה סוג של פריצה והיא לא מומלצת למי שלא מבין.
קח בחשבון שבמקרה שתהיה לך גישה לROOT (קבצי המערכת המוגנים דלעיל), אתה תוכל להסיר כל אפליקציית מערכת וכך גם אפליקציות סינון שאולי תרצה להתקין בעתיד, לא יהיו מוגנות ובטוחות ותמיד ניתן יהיה להסירן, אם כי זה לא בלתי הפיך.עד כאן בתמצית שבתמצית
-
יש לי לנובו
-
@מ.-פינחסי
גם אני עם טבלט של לנובו
מנסיון אישי הדפדפן עובד בטאבלט אבל אפליקציות רובן לא עובדות גם כשרות וגם כאלו שיש באתר של צביצבי
הבעיה היא אישור האבטחה של נטפרי שלא מקובל על אנדרואיד לגבי שימוש באפליקציות מאובטחות.
אפי' שלפעמים הג'ימייל כן עובד אבל להוריד קבצים מצורפים לא תצליח
צריך להתקין אותם עם רוט ולהרבה דגמים של לנובו אין אפשרות לבצע רוט כל עוד הדגם איננו פופולרי ברחבי העולם אין מי שייקח לנסות לפרוץ אותו.
ישנם טכנאים שיאמרו לך שאפשר לעשות לכל דגם רוט מנסיון של כמה מומחים זה לא נכון.
תוכל לבדוק אצל מבינים דגם מסוים והם יבדקו האם יש אפשרות לעשות לו רוט ואז להתקין אישורי אבטחה מחדש
בהצלחה -
@אליהו52 חבר לצרה זה כבר טוב.. אכן הדפדפן עובד.
רוט זה בעצם פריצה?
-
-
זה הדגם. מישהו יודע איך עושים רוט?
-
פוסט זה נמחק! -
@מ.-פינחסי
יש לי מאותה סדרה אך דגם קצת שונה מסתבר שאין כרגע פריצה לסדרה זו -
-
@Chocolate אמר באפליקציות בטאבלט:
@מ.-פינחסי אמר באפליקציות בטאבלט:
רוט זה בעצם פריצה?
פריצה לתוך המערכת אנדרואיד
רוט זה לא פריצה במובן הפשוט של המילה.
גישת רוט היא בעצם אפשרות לעבודה על המכשיר עם הרשאות מנהל , דהיינו ללא הגבלות.
זה מאפשר לשנות דברים בבסיס של המערכת שבדרך כלל גוגל סוגרת אותם לשינויים של המשתמש כדי למנוע בעיות אבטחה ואחרות.
אחד הבעיות שגוגל מנסה למנוע זה התקנת אישורי אבטחה שזה קטע מאד רגיש, כמובן כשאדם מתקין אישור לעצמו והוא יודע מה הוא עושה אין בזה כל בעיה אבל באותה צורה אפשר להתקין מתחת לאף שלו כל מיני אישורי אבטחה שיחשפו את המכשיר לסכנות, לכן מגרסת אנדרואיד 6 כמדומני גוגל מונעים התקנות אישורים ממקור חיצוני.ברגע שאתה מקבל גישת רוט אתה יכול להוסיף את האישור לבסיס מערכת אנדרואיד ואז תהיה גישה גם לכל היישומים המאובטחים שללא אישור אבטחה מזהים שהתקשורת עוברת דרך שרת נוסף (שרת הסינון) שלכאורה לא היתה אמורה לעבור דרכו וחוסמים את החיבור.
-
להרבה מכשירים של לנובו אין רוט (אגב מכשירי נדרים פלוס הם של לנובו מהדגמים הבודדים שיש להם רוט. וזה לא סתם שלקחו אותו בדוקא מאחר ורצו לעשות לו הגנה רציניתוזה אפשרי רק ע"י רוט)
-
@מנתק אתה יודע להגיד לי אם אפשר לעשות רוט לדגם שהבאתי לעיל?
-
@מ.-פינחסי אמר באפליקציות בטאבלט:
@מנתק אתה יודע להגיד לי אם אפשר לעשות רוט לדגם שהבאתי לעיל?