מהירות בדיקת תמונות לפי חיבור
-
@WWW מנין זה ידוע? איפה זה פורסם?
-
-
זה האלגוריתם המדויק.
כאשר count זה כמות התמונות שנשלחו באותו יום. ו priority מי שגדול יותר עדיף יותר.var priority = -(Math.floor(Date.now()/1000)) + -count;
-
@WWW אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
@magicode אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
לא עשינו את זה בשביל זה. אבל זה יצא ככה איך שהוא.
נו, אז אני מציע שכן יעשו בשביל זה, אני מאמין שהרבה ייהנו מזה.
@magicode אולי אפשר להוסיף להצבעות?
-
-
אולי אפשר לייצר מסלול בתשלום מסוים שבו גרפיקאיות ואנשי מקצוע שצריכים הרבה תמונות יקבלו קצת יותר העדפה?
יש אפשרות כזו?
או באופן חד פעמי, אנשים שמרכזים רכישות ומוכנים להוסיף תשלום מסוים חד פעמי בשביל לקבל את התמונות במהירות.מה דעתכם?
-
-
אפשר לשנות את "כעת נבדקות מונות שנשלחו לפני X שניות" ל- "התמונות ייפתחו בעוד X שניות" זה ייתן אינדקציה יותר טובה לזמן שייקח עד שהתמונה תפתח, כמובן שאפשר להוסיף באופן מובנה שניה או שתים שזה יהיה יותר מדויק.
-
@magicode אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
זה האלגוריתם המדויק.
כאשר count זה כמות התמונות שנשלחו באותו יום. ו priority מי שגדול יותר עדיף יותר.var priority = -(Math.floor(Date.now()/1000)) + -count;
סליחה על ההקפצה...
למי שרוצה להבין, אז בעברית פשוטה זה אומר ככה, נדמיין שיש משבצת לכל שנייה של היום, כל תמונה משובץ במשבצת ששייכת לשנייה בה היא נשלחה, העובדים [הגויים] עוברים משבצת משבצת כסדר, לא מתייחסים למשבצת הבאה עד שגומרים משבצת זו. על כל תמונה ששלחת היום אתה נקנס שהתמונה הבאה משובץ במשבצת אחד יותר קדימה. אם כבר שלחת היום מאה תמונות, אז התמונה הבאה משובץ במשבצת ששייכת לעוד מאה שניות מעכשיו.
מובן מה שכתבתי? אולי מישהו יכול להסביר יותר טוב... -
@yzahn אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
מובן מה שכתבתי?
מאד!
חשבתי בזמנו איך להפשיט את הדברים, ולא הצלחתי... -
@yzahn אם זה ככה זה אומר שהנציגים שם עובדים במהירות האור כי גם אחרי שאתה שולח מאתיים תמונות נבדק לך גג תוך שלוש שניות
אם זה עובד ככה אז מגיע לנטפרי הרבה יותר ממה שחשבתי (וחשבתי על הרבה מאוד) -
@יעקב-ישראל , תחשוב שכמו שאתה שלחת היום מאתיים תמונות, כל האחרים ששולחים עכשיו תמונות ג"כ שלחו כבר כמות מסויימת, וייתכן מאוד מצב שאין בכלל תמונות ששייכות למשבצת של עכשיו...
-
@yzahn אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
@יעקב-ישראל , תחשוב שכמו שאתה שלחת היום מאתיים תמונות, כל האחרים ששולחים עכשיו תמונות ג"כ שלחו כבר כמות מסויימת, וייתכן מאוד מצב שאין בכלל תמונות ששייכות למשבצת של עכשיו...
ואני אוסיף ע"ז.
זה לא שאם תפתח את המחשב ב 7 בבוקר, כל התמונות ייבדקו תוך שנייה.
וכשבמשך היום תשלח עוד 300 תמונות לבדיקה.
אז ב10 בערב, תצטרך לחכות 300 שניות...בגלל שהממוצע ב7 בבוקר, שכולם עוד לא שלחו תמונות, אז יש עומס על המשבצת של השנייה הנוכחית, משא"כ ב10 בערב, העומס הוא על 300 שניות אחורה....
בקיצור, מאד קשה להסביר את זה...
לא סתם, @magicode צירף את הקוד וזהו... -
אם הבנתי נכון, בעברית זה נקרא "כל הקודם זוכה"... כלומר, התמונות שנשלחות קודם, נבדקות קודם?
וכשכתוב "כעת נשלחות התמונות שנבדקו לפני 30 שניות" נניח, הכוונה שעסוקים במשבצת שהיא 30 שניות קודם, כיון שלפני 30 שניות מישהו נכנס לגלריה ארוכה, וכל אלו ששלחו אחריו מחכים בסבלנות. כן?ולפי זה, כשכתוב שנבדקות התמונות מלפני 0 שניות הכוונה, שהמשבצות לא מספיקות להתמלא כי בודקים את זה מיד?
@WWW הבנתי נכון?
-
@מ.-פינחסי
א. בנוגע לכיתוב, מדובר בזמן הנמוך ביותר.
ב. בעקרון אמור להיות כל הקודם זוכה, וזה הבסיס, אבל מי ששולח יותר תמונות, מקומו בתור מתרחק, וזה הנידון פה. -
@WWW עד שהייתי בטוח שהבנתי, סיבכת אותי.
בא נעזוב שניה בצד את אלה ששולחים הרבה ואת הכיתוב.
זה לא עובד באופן של כל הקודם זוכה?
שעשרת התמונות שנשלחות ב-8:00:02, יבדקו רק אחרי אלף התמונות (ממשתמשים שונים) שנשלחו בשעה 8:00:01. ע"כ נכון? -
@מ.-פינחסי אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
זה לא עובד באופן של כל הקודם זוכה?
שעשרת התמונות שנשלחות ב-8:00:02, יבדקו רק אחרי אלף התמונות (ממשתמשים שונים) שנשלחו בשעה 8:00:01. ע"כ נכון?נכון ולא נכון.
אם כולם פתחו את המחשב לראשונה היום, ושלחו תמונה אחת, זה ממש נכון.
אם אתה כבר שלחת היום 100 תמונות והוא לא שלח כלום, ועכשיו נכנס לתור אחריך, הוא יכול לעקוף אותך.מובן?
-
@WWW ממתי יתחילו לעקוף אותי? כמה תמונות בכמה זמן?
-
@WWW סוף סוף הבנתי. מאה התמונות שאני שולח נפרסות על פני מאה המשבצות. ואין בזה מינימום, אלא תמיד הכמות משחקת לרעתי.
אז גם אם אני שולח "רק" 10 תמונות, אז התמונה הראשונה ב-8:00:01, והשניה ב-8:00:02, כך שמי ששלח 2 תמונות ב-8:00:02 יקבל את שניהם לפני שאקבל את התמונה הרביעית? -
@מ.-פינחסי אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
@WWW סוף סוף הבנתי. מאה התמונות שאני שולח נפרסות על פני מאה המשבצות. ואין בזה מינימום, אלא תמיד הכמות משחקת לרעתי.
אז גם אם אני שולח "רק" 10 תמונות, אז התמונה הראשונה ב-8:00:01, והשניה ב-8:00:02, כך שמי ששלח 2 תמונות ב-8:00:02 יקבל את שניהם לפני שאקבל את התמונה הרביעית?בערך, קשה לכתוב מדויק.