019 איטיות קבועה ביום חמישי בערב/ליל שישי
-
נשמע הגיוני. אבל רק אני הרגשתי?
אגב עכשיו סביר -
@mdy
019 יושבים על תשתיות של חברה אחרת וזה אומר שיש ממש הרבה אנשים גולשים על אותם תשתיות,
אז יכול להיות שתהיה לך מהירות נמוכה או גבוהה וזה לא תלוי באף אחד חוץ מהחברה שצריכה לפתח את התשתיות. -
שאלה אנו מעונינים לשמוע הרצאות בהידברות מישהו יודע על דרך לעשות את זה בנטפרי
-
@0533122697 יותר כדאי לפתוח נושא חדש
-
@0533122697
לבקש בקשה חריגה בועדת הרבנים -
@0533122697 אמר ב019 איטיות קבועה ביום חמישי בערב/ליל שישי:
שאלה אנו מעונינים לשמוע הרצאות בהידברות מישהו יודע על דרך לעשות את זה בנטפרי
ציטוט מהויקי:
באתר הידברות: לחיצה על על הלינק שמופיע ע"ג הסרטון (אחרי שההפעלה נכשלת), או על לחצן הורד, תפתח כרטיסיה חדשה שבה תופיע אפשרות לשלוח את הקובץ לבדיקה.
-
@mdy אמר ב019 איטיות קבועה ביום חמישי בערב/ליל שישי:
מישהו שם לב לתופעה הזו? או שרק אני חווה את זה כבר כמה חודשים. כל ליל שישי בעיות בקליטה ואיטיות.
אני בבני ברקצודק!
אבל אני לא ב 019 ובכ''ז סובל... -
אז יש דברים בגו
-
מדוע זה נקרא ''בקשת חריגה'' בשביל לשמוע שיעורי תורה הלא זה מגמתינו בחיים
-
@magicode אמר באפשרות הצבעה על בקשת פיתוחים:
הידברות זה אתר שמיועד לחילונים לא חרדים. אנשים לא מפנימים את זה.
אני אישית לא מסכים עם הגישה שלהם לרדת לרמה של החילונים בשביל להחזיר אותם בתשובה.
אבל זה מה שהם עושים. ולכן צריך להפנים את זה ולהבין שזה לא תוכן שמותאם לחרדים בכלל.@magicode אמר בתוכן תורני חסום:
הידברות מכריזים על עצמם שהם מייצרים תוכן שמיועד לחילונים ולא לחרדים. (ככה הם אמרו לי בטלפון)
אם הם יעשו אתר שמיועד לחרדים נוכל לפתוח אותו בלי סינון כזה. -
אולי אתה צודק לא חולק עליך שיש שם תכנים שלא מותאמים "לחרדי מלידה" אבל באותה מידה לא חוסמים כל דבר שלא מותאם ממש אלינו יש שם שיחות שנמצאות גם בקול הלשון מהטענה שהם טוענים שזה נועד לציבור חילוני בגלל זה לא חוסמים אותם כליל.
-
אין לנו מספיק כח אדם למיין שמה את התוכן.
-
@0533122697 רק לציין, שיש באתר הידברות עשרות ויתכן שאף מאות סרטונים שנפתחו בנטפרי.
-
אולי צריך להשיג מישהו מתוך הידברות. שתוך כדי העלאה כבר ידע מה מתאים ומה לא, ויעדכן את נטפרי.
מישהו מכיר מתנדב מהידברות? מישהו חרדי שמבין מה מדובר?
כנ"ל באתר של ערכים. הסרטונים סגורים. ושם התוכן יותר מתאים רק שיש פרסומים של סמינרים שישיבהם נשים מצולמות. -
@mdy אמר ב019 איטיות קבועה ביום חמישי בערב/ליל שישי:
מישהו שם לב לתופעה הזו? או שרק אני חווה את זה כבר כמה חודשים. כל ליל שישי בעיות בקליטה ואיטיות.
אני בבני ברקאכן יש איטיות מאד מאד
-
@יעקב.ק
צולם בבני ברק ? בליל שישי ?
אם לא, זה לא קשור לנושא האשכול. -
@957 האשכול מדבר על איטיות.
ובדרך אגב הוא הזכיר היכן הוא גר -
@0533122697 אמר ב019 איטיות קבועה ביום חמישי בערב/ליל שישי:
אולי אתה צודק לא חולק עליך שיש שם תכנים שלא מותאמים "לחרדי מלידה" אבל באותה מידה לא חוסמים כל דבר שלא מותאם ממש אלינו יש שם שיחות שנמצאות גם בקול הלשון מהטענה שהם טוענים שזה נועד לציבור חילוני בגלל זה לא חוסמים אותם כליל.
כמדומני נעלו פוסט כזה כיון שאין זה המקום עיין כאן