הסבר לפרופיל פתוח וויז
-
@386 אמר בהסבר לפרופיל פתוח וויז:
@magicode @האברך
נכון טעות שלי. היה פה בפורום פעם מישהו שכתב לחסום כתובות מסויימות כדי שהוויז יעבוד יותר טוב. יצרתי פרופיל חדש ועשיתי זאת וקראתי לפרופיל 'פתוח וויז' מאז עבר זמן רב ושכחתי שעשיתי את זה. תודה.מה הכוונה לחסום כתובות כדי שיעבוד יותר טוב???
-
@100 בעבר הוויז לא עבד חלק בנטפרי (בקשר להיום נדמה לי שהיה כתוב פה בפורום שנטפרי פתרו את הבעיה והוויז עובד חלק על כל גרסאותיו ללא תעודות וכו' אבל אין לי ניסיון ואשמח אם מישהו יוכל לאמת את דברי) הסיבה כפי שנכתב היא בגלל פרסומות וכו' שחסומות בנטפרי והחסימה משבשת את האפליקציה. בעבר מישהו העלה את הכתובות שמהם נשלחים התכנים החסומים והציע לחסום אותם מלכתחילה (ובאמת אין לי מושג מה זה אומר...) בהגדרות סינון דבר שאמור לשפר את הפעילות של האפליקציה. ניסיתי ועבד בסדר אבל אין לי מושג אם זה קשור.
-
הוויז עובד חלק לגמרי, כולל סינון תמונות וכו', כבר הרבה מאד זמן.
הצעתי, לא לשחק בשום הגדרות - פשוט לצאת לדרך..
אגב, התודה והברכה על כל הפועל המעולה הזה (בשבילי כל יום כמה פעמים) -
להרב @מנתק שמצא את הפיתרון, יישר כחו! -
ברוך שובך !!!
-
@מעמד
מישהו יכול להביא לי קישור לוויז שעובד טוב,
פשוט הורדתי כמה פעמים ומשהו לא בסדר איתו. -
@hadarvidal אין לי מושג
נפלת על הניק הלא נכון :slight_smile: -
תודה ל@מעמד
אז אם יש מישהו שיודע אשמח לעזרה. -
@hadarvidal זה נושא חדש, ושמא כדאי לפתוח ע"ז אשכול חדש.
-
@האברך אמר בהסבר לפרופיל פתוח וויז:
@hadarvidal זה נושא חדש, ושמא כדאי לפתוח ע"ז אשכול חדש.
ויהיה מי שיגיד
בכל אופן @hadarvidal לדעתי זה לא בעיה בוויז שהורדת אלא בהתקנה, זה במקרה על בלוסטאקס? -
@hadarvidal אמר בהסבר לפרופיל פתוח וויז:
תודה ל@מעמד
אז אם יש מישהו שיודע אשמח לעזרה.באתר של @zvizvi הגירסאות ישנות, כדאי אולי באמת לבקש שיכלה גירסה חדשה.
@zvizvi - יועיל מאד גירסה חדשה של וויז. -
חברים יקרים. זה סתם יוצר בלגן. אף אחד לא יחלום שבתוך אשכול מוזר בשם 'הסבר לפרופיל פתוח וויז', קיים דיון על הורדת ווייז.
-
(לא צריכים גרסה זו בדוקא וכל הגרסאות אמורות לעבוד ואדרבה הוייז הישן שישנו באתר של צביבצי עם התעודות אבטחה לא יכולות להיות מותקנות בכל מכשיר - לכן כדאי שר' @zvizvi יחליף את הגרסאות המוצעות שם ויעלה את זו בלבד)
-
רגע רגע אני מתחיל להתבלבל
אפשר בכלל להתקין וויז במחשב? כי זה מה שאני מנסה לעשות,
ונראה לי שאתם מדברים על פלאפון. -
@מנתק אמר בהסבר לפרופיל פתוח וויז:
(לא צריכים גרסה זו בדוקא וכל הגרסאות אמורות לעבוד ואדרבה הוייז הישן שישנו באתר של צביבצי עם התעודות אבטחה לא יכולות להיות מותקנות בכל מכשיר - לכן כדאי שר' @zvizvi יחליף את הגרסאות המוצעות שם ויעלה את זו בלבד)
עדכנתי.