x2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר)
-
אני הצטרפתי אליהם לאחרונה, נהניתי מהגלישה, אך בתחילת חודש נחסמה לי הגלישה כי הגעתי ל 30 ג"ב, מה זה המשחק הזה?
הם אמרו לי שביום ראשון יתחיל מבצע חדש מישהו יודע אם שווה לחכות?
ומה החלופות האמינות?
ומה החלופה -
@מישווו אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר):
ומה החלופה
לא הבנתי זה לא ללא הגבלה?!?!?!
בכל מצב אני שמתי לב שלאחר שימוש רציף של 1 GB, הגלישה נחסמת עד ניתוק וחיבור מחדש -
@AM999
@magicode אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:אין ולא יהיה 500 גיגה.
זה לפי מה שהם אמרו לי
כרגע הם העלו ל 40. והם מדברים על להעלות מקסימום ל 100. -
אוקיי נאמר שאין כזה דבר 500,
אבל בכל אופן האם החברה אמינה עם כל המשחק הזה? -
@מישווו כבר כתבתי במקום אחר, ואני רוצה לכתוב כאן שוב, (בתור הכרת הטוב - לפני זה הייתי ב019 וד"ל).
חברת X2ONE הוא חברה אמינה ואיכותית שנותנים שירות מעולה וגם מחיר מעולה, אך כיון שכמה (אולי הרבה) אנשים ניצלו אותם לרעה, הם נאלצו להפסיק את המבצע של 'ללא הגבלה'.
אם יש למישהוא טענות, אולי שיטען כלפי אותם אנשים שגרמו לכך.
גם אם הם נותנים רק 40 ג"ב זה עדיין מחיר מעולה, זה אותו מחיר כמו ב019 אבל באיכות הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
בהצלחה -
@סופר אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר):
@מישווו כבר כתבתי במקום אחר, ואני רוצה לכתוב כאן שוב, (בתור הכרת הטוב - לפני זה הייתי ב019 וד"ל).
חברת X2ONE הוא חברה אמינה ואיכותית שנותנים שירות מעולה וגם מחיר מעולה, אך כיון שכמה (אולי הרבה) אנשים ניצלו אותם לרעה, הם נאלצו להפסיק את המבצע של 'ללא הגבלה'.
גם אם הם נותנים רק 40 ג"ב זה עדיין מחיר מעולה, זה אותו מחיר כמו ב019 אבל באיכות הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
בהצלחהמאיפה אתה יודע כל כך ברור שאנשים נצלו, איך בדיוק מנצלים כל כך הרבה גלישה.
-
@משה-זוכמיר אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר):
בהצלחהמאיפה אתה יודע כל כך ברור שאנשים נצלו,
כמובן הכל מתבסס על טענתם.
איך בדיוק מנצלים כל כך הרבה גלישה.
לדוגמא היתה כאן אחד שאמר שהוא ישים על זה עמדת קול הלשון.
-
@סופר אתה ממש לא צודק,
להפסיק ככה את החבילה לאנשים בלי שום הודעה מוקדמת, זה גועל נפש, ועל זה יצא הקצף, לא על עצם הפסקת החבילה שזו זכותם (כל עוד אין הסכם התקשרות ברור) -
אולי משהו לוקח יוזמה לפתוח עצומה לנטפרי עם חברת פלאפון ישירות ולא חברת בת/יושבת וכו'…
-
בהצלחהמסכים איתך שהם חברה שנתנו שירות מעולה
אבל אתה כותב דברים ממש לא נכונים.
א. אנשים שהשתמשו מעלה 500 GB הם אולי 5
ב. נותקו כ50 לקוחות, ורובם היה מדובר בשימוש של 60-80 גיגה ואפי' היו שפחות (אני לא בדקתי אחד אחד, אבל מלקוחות שהתקשרו וביררתי עליהם אני יודע)
ג. גם כאלה שהשתמשו מעל 500, מניין לך שהשתמשו לרעה. אני לא מאמין שהיה להם ענין לגנוב אותם. פשוט השתמשו ללא הגבלה וזה עבר. החברה היא האחראית לנתק את האינטרנט כשמגיעה ל500.
אם כל הכבוד הראוי לחברה שבבעלות חרדית ואני בטוח שלא עשו זאת בכוונה. אבל הצורה בה נעשו הדברים היא ממש ממש לא ראויה. המון לקוחות אין להם את החיבור לקנות בנקסט וכדו' ומשמש אותם לעבודה, ויומיים שאין להם אינטרנט גורם להם הפסדים. גם אם רצו להפסיק את המבצע אחרי שנתנו התחייבות בע''פ שלקוח שהצטרף יהיה לו המחיר והחבילה למשך שנה, לפחות ליידע אותו שבוע קודם. -
@frize37 אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר):
ומשמש אותם לעבודה, ויומיים שאין להם אינטרנט גורם להם הפסדים.
אפשר לתבוע על דבר כזה גם בדין תורה אם יוכיחו לדיין שהיה הפסדים
@magicode -
@מעמד
אני לא חושב שזה נכון. אבל גם אם זה נכון כמה תתבע מקסימום 50 שקל.
כי יגיד לך הנתבע אתה הפסדת את עצמך שלא הלכת מיידית ל 019 למשל ועשית אינטרנט בסה"כ 50 שקל. -
@magicode זה נכון באם הייתה הודעה מראש שהחבילה מוקפאת
אבל מכיון שלא הייתה שום הודעה כל אחד היה בטוח שזו בעיה ככל הבעיות שמתעוררות מפעם לפעם
ואילו היה יודע שיגיע למצב כזה יתכן מאוד שאכן היה עובר חבילה
מלבד זאת הרי זה דומה למשכיר חנות כשלפתע השוכר מוצא את חפציו מחוץ לחנות שוודאי יכול השוכר לתבוע את המשכיר על נזקו ולא שייך טענה שהיה על השוכר מיד לחפש חנות אחרת {אפילו אם היה חנות אחרת} ואם כבר היה על המשכיר לדאוג לחנות חילופית -
-
באיזה דברים מדובר?
תמיד זה נזקים עקיפים.
למשל. אחד שסוחר בבורסה. הפסיד שלא מכר בזמן את המניה ולכן היא ירדה.
או שיכל לקנות מוצר במחיר זול ועכשיו זה כבר לא זמין.כל זה נזק עקיף ואני לא מאמין שבבית דין יפצו על זה.
אני הייתי טוען שמי שהאינטרנט חשוב לו. צריך לדעת שיש כזה מושג בעיות חיבור.
וכמו שכל מקום שהבטיחות חשובה. לוקחים גיבוי.
אני בעצמי שאני יוצא מהבית אני לוקח שני נטסטיקים עם חברות שונות. שכדי שאם יהיה בעיה בנטפרי תמיד יהיה לי אפשרות להתחבר.
ויש לי גם עוד כרטיס סים לא מופעל שמיועד שאם יהיה חס וחלילה תקלה כללית בנטפרי אני יוכל להתקשר לחברה ולהפעיל את זה על אינטרנט רגיל. -
@magicode אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר):
אני בעצמי שאני יוצא מהבית אני לוקח שני נטסטיקים עם חברות שונות. שכדי שאם יהיה בעיה בנטפרי תמיד יהיה לי אפשרות להתחבר.
ויש לי גם עוד כרטיס סים לא מופעל שמיועד שאם יהיה חס וחלילה תקלה כללית בנטפרי אני יוכל להתקשר לחברה ולהפעיל את זה על אינטרנט רגיל.לא יאומן איזו דאגה לכלל!!!
אגב אתה ישן בלילה מרוב לחץ?!... -
לא ממליץ... אבל ראו כאן
https://www.lawforums.co.il/SingleMessage.aspx?mode=search&MessageID=1279936 -
חומר למחשב ל x2one.
מה החבילה שהיום הם מציעים?
ולמה יש כ"כ הרבה בעיות ל 019 אם יש להם סים של פרטנר? -
@מישווו אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר):
ולמה יש כ"כ הרבה בעיות ל 019 אם יש להם סים של פרטנר?
לי אישית היה סים של פרטנר אורגינל תקופה (לא של נטפרי) וסבלתי מהמון בעיות בקו
דווקא ב019 עבד לי חלק בלי שום בעיה
-
@shraga
אבל איך יתבעו אותם? יש למישהו חוזה ביד?
אני חויבתי אצל סלקום על סכום הזוי של 2800 ש"ח בחריגה בחיוג לחו"ל, כשיש לי תוכנית כמעט חינמית לחיוג לחול דרך הוט מובייל במחיר של 10 ש"ח לחודש
הלכתי לעו"ד גדול בתחום בתל אביב, בהתחלה הוא אמר לי שיש כאן עילה לתביעה, אבל ביקש שאביא לו את החוזה, מכשהבאתי לו הוא חזר אלי ואמר לי שבחוזה יש איזשהוא ערפול על הסוגיא, ויהיה קשה מאוד להוכיח כאן צדק
ונראה לי אותו דבר כאן, מכל הבירורים עשיתי אין לאף אחד חוזה (אפילו לא-חתום,) ולא יצא כלום מכל התביעות