אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@מעמד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כל הספקים לסוׁפרים למכולות ולרשתות, משתמשים בטאבלט להזמנת סחורה שבעל החנות/הסופר/הרשת מזמין
ואת זה ראיתי לא פעם ולא פעמיםנכון גם אני ראיתי כמה פעמים,גם פקחים בתחבורה ציבורית, אבל נראה לי שזה נעול על אפליקציה ספציפית,
גם אם לא, לא נראה לי שיש בן המישמשים יותר מכמה בודדים כאלה,
כל השאר לא נראה לי שיכולים לומר שצרכים את זה לצורכי פרנסה...נ
-
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
ומה תעשה עם צריבת מערכת הפעלה חדשה דרך הרקוברי?
ועל זה הצעתי:
@איש-אחד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
ובנוסף, רצוי לשבש את שיטת הגישה הסטנדרטית לרקברי ולבוטלודר (גם דורש רוט), ובכך לסגור את הדלת לעקשנים במיוחד, ואכמ"ל.
לכאורה מי שמומחה רציני ועקשן רציני, תמיד ידע לעקוף כל דבר, אבל גם נטפרי במחשבים לא חסינה מפני טיפוסים כאלו.
ואם בנוסף לשתילת הוויפרי בתיקיית המערכת גם שברת את "הדלת הראשית" אל הרקברי (שבמאמר המוסגר, גם להתעסק איתו זה ממש לא נחלת הכלל), לכאורה הגעת לרמת הגנה שזכאית בצדק רב להתעטר בחותמת של נטפרי.
לכאורה באיזשהו מקום, בלי לסגור את הדלת לרקברי זה המצב הנוכחי של וויפרי במחשבים (שניתן לפרמט ולהתקין מחדש),
ועם שיבוש הגישה לרקברי, זה משול לשיבוש הגישה לביוס - נערך לבקשת @aiib . -
נכון. אבל יש כבר סטנדרט בתחום. ואי אפשר לרדת ממנו.
-
במכשירים המוגנים של החברות האחרות חסום גם הdownload mode (במכשירי סמסונג) ?
-
נכון. אבל יש כבר סטנדרט בתחום. ואי אפשר לרדת ממנו.
אני שואל מחוסר ידיעה - ולא מידיעה שהמצב אחרת,
אבל, האם בסטנדרט שיש כיום בתחום (קרי: הדרן, נתיב וכדו', בהתעלם מכשר פליי / נטספרק ודומיהם),
יש משהו יותר מוצלח מאשר סגירת גישה לרקברי / בוטלודר / Download?
דהיינו, במכשירים הרציניים, גם אם נצליח לגשת לרקברי / BL / DL עדיין לא ניתן לצרוב מחדש את הרום האורגינלי של היצרן, לדוגמא? -
אני לא בדקתי את זה.
אבל כפי הנראה.
כל מה שעובד היום על בסיס
KNOX. של סמסונג.
שזה כנראה הדרן נתיב ועסקן.
אי אפשר לגשת לרקוברי כי זה הגנה של סמסונג בחומרה עצמה.
וגם אם אפשר לצרוב. יכול להיות שההגנה תעשה שהמכשיר ישאר בבוטלופ. -
@מנתק מוזמן לחוות דעה...
-
@איש-אחד אולי כדאי שלא לתת רעיונות ופתרונות לאלו שרוצים לעקוף את החסימה
-
@aiib אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@איש-אחד אולי כדאי שלא לתת רעיונות ופתרונות לאלו שרוצים לעקוף את החסימה
אני מניח שמי שיבין מהמילים הספורות שכתבתי איך "לעקוף את החסימה",
הוא אחד שיודע וברור לו איך לעשות את זה גם בלי לקרוא את מה שכתבתי.לא כתבתי כאן "הברקות גאוניות" על "דלת אחורית" שאף אחד לא חשב עליה,
אלא על דרך המלך הרשמית בה עושים את זה - אלו שבאמת מבינים. ואלו שלא מתמצאים בנושאים האלו, לכאורה מה שכתבתי לא יוסיף להם הרבה בחיים. -
פוסט זה נמחק! -
@aiib
האמת ששכחתי בכלל מהמשל שנתתי מ Windows.
הראש שלי היה רק בנושא האשכול - אנדרואיד.אתה צודק שב Windows באמת הדרך יותר קלה, ואולי נתתי רעיון למי שלא חשב עליו.
אני אערוך שם את ההודעה ותערוך גם אתה בציטוט. -
@איש-אחד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
דהיינו, במכשירים הרציניים, גם אם נצליח לגשת לרקברי / BL / DL עדיין לא ניתן לצרוב מחדש את הרום האורגינלי של היצרן, לדוגמא?
בgalaxy yang הכשר עקרו פיזית את הרכיב שמאפשר חיבור למחשב.
רק למנוע באמצעות טכניקה כלשהי את הגישה לDM זה ממש חלש, יש את usb jig שלכאורה עוקף את הכל. -
@test אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
יש את usb jig שלכאורה עוקף את הכל.
יפה, חידשת לי... לא הכרתי את הטריק הזה בסמסונג.
לי יצא לממש רעיון דומה בשיאומי באמצעות כבל EDL שהכנתי בבית, אבל זה עובד בשיטה קצת שונה. -
אולי אני מדבר שטויות אבל אפשר 'לשטול' תעודת אבטחה נטפרי רק בגרסה הזאת עם החסימה ומי שעקף ע"י הרקברי פשוט אין לו תעודת אבטחה=טלפון לפח (מבחינת נטפרי).ולא יהיה אפשרות להתקין תעודת אבטחה ידנית..
-
אתה מתכוין שנטפרי יתחילו לכתוב לבד רומים (גירסת מערכת הפעלה) לכל דגמי וגרסאות המכשירים שקיימים היום וכל מה שיהיה בעתיד???
-
@אחד-תם אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אתה מתכוין שנטפרי יתחילו לכתוב לבד רומים (גירסת מערכת הפעלה) לכל דגמי וגרסאות המכשירים שקיימים היום וכל מה שיהיה בעתיד???
אפשר פשוט למצוא מכשיר טוב לא יקר ולייצא אותו בלבד לציבור.
-
ואם אני רוצה דוקא מכשיר יקר ואיכותי? דובר על זה כבר רבות שהמטרה היא שכל אחד יוכל לבחור כל סוג מכשיר שמתאים לו. או לפחות כמעט.
בדומה למחשב שנטפרי לא משווקת מחשבים מסוננים.
הרצון שלנו זה לעשות לכל סוגי הטאבלטים גם הזולים.
אבל אני לא יודע אם נצליח. הקב"ה יחליט אם נצליח בזה או לא.
שיגיע התור ננסה בעז"ה. -
@אחד-תם אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כן בערך .הענין שכרגע אין פתרון בגלל שחוששים שיפרצו אבל אם יוציאו בשלב ראשון רומים מותאמים לכמה סוגים של מכשירם נפוצים זה יועיל.בשלב הבא אפשר לשבת בנחת ולפתח צורה יותר קלילה.
זה אכן לא יהיה הכי פשוט כי אנשים כן יצטרכו לגשת לאיזה מרכז שירות או חנות שתעבוד בשתו"פ כדי להתקין כי זה לא יהיה גרסה זמינה.מקווה שאני מספיק ברור -
אתה מאד ברור. אבל זה לא הכיוון שמחפשים כאן.
הכיוון הוא לפרוץ דרך בתחום, שיהיה דומה לווייפרי במחשב, אתה מחליט לבד איזה מחשב מתאים לך, ומשיג אותו בכל דרך שמתאים לך לפי הנתונים שלך.
בשביל מה שאתה מציע לא צריך את נטפרי, יש כבר כמה חברות שעושות את זה.
למה שנטפרי יכנסו לפרוייקט הזה? זה גם לא יהיה פריצת דרך בקשר להוזלת העלויות. -
שאלה,
האם כיום יש אפשרות להתקין על סמארפונים סינון של נטפרי?
הכוונה עבור כאלה שלא מחפשים לפרוץ ולעקוף את הסינון,
אלא רק רוצים לגלוש בבטחה