אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@aiib אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@איש-אחד אולי כדאי שלא לתת רעיונות ופתרונות לאלו שרוצים לעקוף את החסימה
אני מניח שמי שיבין מהמילים הספורות שכתבתי איך "לעקוף את החסימה",
הוא אחד שיודע וברור לו איך לעשות את זה גם בלי לקרוא את מה שכתבתי.לא כתבתי כאן "הברקות גאוניות" על "דלת אחורית" שאף אחד לא חשב עליה,
אלא על דרך המלך הרשמית בה עושים את זה - אלו שבאמת מבינים. ואלו שלא מתמצאים בנושאים האלו, לכאורה מה שכתבתי לא יוסיף להם הרבה בחיים. -
פוסט זה נמחק! -
@aiib
האמת ששכחתי בכלל מהמשל שנתתי מ Windows.
הראש שלי היה רק בנושא האשכול - אנדרואיד.אתה צודק שב Windows באמת הדרך יותר קלה, ואולי נתתי רעיון למי שלא חשב עליו.
אני אערוך שם את ההודעה ותערוך גם אתה בציטוט. -
@איש-אחד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
דהיינו, במכשירים הרציניים, גם אם נצליח לגשת לרקברי / BL / DL עדיין לא ניתן לצרוב מחדש את הרום האורגינלי של היצרן, לדוגמא?
בgalaxy yang הכשר עקרו פיזית את הרכיב שמאפשר חיבור למחשב.
רק למנוע באמצעות טכניקה כלשהי את הגישה לDM זה ממש חלש, יש את usb jig שלכאורה עוקף את הכל. -
@test אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
יש את usb jig שלכאורה עוקף את הכל.
יפה, חידשת לי... לא הכרתי את הטריק הזה בסמסונג.
לי יצא לממש רעיון דומה בשיאומי באמצעות כבל EDL שהכנתי בבית, אבל זה עובד בשיטה קצת שונה. -
אולי אני מדבר שטויות אבל אפשר 'לשטול' תעודת אבטחה נטפרי רק בגרסה הזאת עם החסימה ומי שעקף ע"י הרקברי פשוט אין לו תעודת אבטחה=טלפון לפח (מבחינת נטפרי).ולא יהיה אפשרות להתקין תעודת אבטחה ידנית..
-
אתה מתכוין שנטפרי יתחילו לכתוב לבד רומים (גירסת מערכת הפעלה) לכל דגמי וגרסאות המכשירים שקיימים היום וכל מה שיהיה בעתיד???
-
@אחד-תם אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אתה מתכוין שנטפרי יתחילו לכתוב לבד רומים (גירסת מערכת הפעלה) לכל דגמי וגרסאות המכשירים שקיימים היום וכל מה שיהיה בעתיד???
אפשר פשוט למצוא מכשיר טוב לא יקר ולייצא אותו בלבד לציבור.
-
ואם אני רוצה דוקא מכשיר יקר ואיכותי? דובר על זה כבר רבות שהמטרה היא שכל אחד יוכל לבחור כל סוג מכשיר שמתאים לו. או לפחות כמעט.
בדומה למחשב שנטפרי לא משווקת מחשבים מסוננים.
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
הרצון שלנו זה לעשות לכל סוגי הטאבלטים גם הזולים.
אבל אני לא יודע אם נצליח. הקב"ה יחליט אם נצליח בזה או לא.
שיגיע התור ננסה בעז"ה. -
@אחד-תם אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כן בערך .הענין שכרגע אין פתרון בגלל שחוששים שיפרצו אבל אם יוציאו בשלב ראשון רומים מותאמים לכמה סוגים של מכשירם נפוצים זה יועיל.בשלב הבא אפשר לשבת בנחת ולפתח צורה יותר קלילה.
זה אכן לא יהיה הכי פשוט כי אנשים כן יצטרכו לגשת לאיזה מרכז שירות או חנות שתעבוד בשתו"פ כדי להתקין כי זה לא יהיה גרסה זמינה.מקווה שאני מספיק ברור -
אתה מאד ברור. אבל זה לא הכיוון שמחפשים כאן.
הכיוון הוא לפרוץ דרך בתחום, שיהיה דומה לווייפרי במחשב, אתה מחליט לבד איזה מחשב מתאים לך, ומשיג אותו בכל דרך שמתאים לך לפי הנתונים שלך.
בשביל מה שאתה מציע לא צריך את נטפרי, יש כבר כמה חברות שעושות את זה.
למה שנטפרי יכנסו לפרוייקט הזה? זה גם לא יהיה פריצת דרך בקשר להוזלת העלויות. -
שאלה,
האם כיום יש אפשרות להתקין על סמארפונים סינון של נטפרי?
הכוונה עבור כאלה שלא מחפשים לפרוץ ולעקוף את הסינון,
אלא רק רוצים לגלוש בבטחה -
@יעקב.אא אפשר לשים סים נטפרי אבל -א. תצטרך לפחות לבטל את הוויפי כי אם לא זה ממש מכשיר פרוץ. ב. החנות אפליקציות לא פתוחה בנטפרי, תצטרך להוריד את האפליקציות מבחוץ. ג. תצטרך להתקין תעודת אבטחה, החל מאנדרואיד 7 זה מתחיל להיות מסובך (תצטרך רוט).
-
@לחיל-אומר אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@יעקב.אא אפשר לשים סים נטפרי אבל -א. תצטרך לפחות לבטל את הוויפי כי אם לא זה ממש מכשיר פרוץ. ב. החנות אפליקציות לא פתוחה בנטפרי, תצטרך להוריד את האפליקציות מבחוץ. ג. תצטרך להתקין תעודת אבטחה, החל מאנדרואיד 7 זה מתחיל להיות מסובך (תצטרך רוט).
ואיך בפועל השימוש עם הסינון של נטפרי באנדרואיד? אני יכול להתקין כל אפליקציה? או רק מרשימה מוגדרת מראש?
-
@מזמור בעקרון אם יש רוט האפליקציות בגדול עובדות במיוחד הפופולריות (יש טענות שיש בעיה בגרסה החדשה של גוגל תרגום בתרגום תמונות)
בעקרון כל אפליקציה שלא עובדת ניתן לעשות הקלטת תעבורה ולשלוח לבדיקה
אולי כדי שתבדוק באמולטור כל שהוא על המחשב אם האפליקציות שאתה רוצה עובדות טוב
מה שכן אין את גוגל פליי כך שתצטרך להשיג את קבצי הapk לבד -
@מזמור אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
ואיך בפועל השימוש עם הסינון של נטפרי באנדרואיד? אני יכול להתקין כל אפליקציה? או רק מרשימה מוגדרת מראש?
אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה, אבל א. חלק מהאפליקציות לא תוכל להוריד דרך נטפרי. ב. באפליקציות עם רשת לא תמיד הרשת תהיה פתוחה (לדוגמא וואצפ יותקן אבל לא יעבוד)
-
@לחיל-אומר אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@מזמור אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה, אבל א. חלק מהאפליקציות לא תוכל להוריד דרך נטפרי. ב. באפליקציות עם רשת לא תמיד הרשת תהיה פתוחה (לדוגמא וואצפ יותקן אבל לא יעבוד)
ואם אני יתקין יוטיוב מקובץ שלי? או כל אפליקציה אחרת, איפה נכנס לתמונה הסינון של נטפרי? זה כמו בסינון של המחשב?
-
@מזמור הסינון נכנס בכך שאתה תוכל לפתוח את יוטיוב אבל לא לצפות בסרטונים או כל דבר שמצריך רשת, זה כמו במחשב שאפשר להתקין דפדפן אבל אי אפשר להיכנס ליטיוב דרכו (אפשר להקיש את הכתובת אבל זה יהיה חסום).
-
@מתכנת אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@איש-אחד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
(עיין ערך טיפול בתיקיית המערכת בקבצים שאחראים לפעילות ה WiFi באנדרואיד).
רעיון...
אגב, האם יש דרך ליצור אפליקציה שתגלה כשעושים רוט ויודעת לבטל רוט?
@magicode -
@מזמור בדיוק כמו במחשב. אם נניח תתקין תוכנה לצפייה בסרטים דרך האינטרנט. התוכנה תותקן אבל הסרטים לא יעבדו