X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
אני רוצה להתקדם עם זה, מי עוד יכול לאשר שהוא משתמש בX2ONE ויש לו ניתוקים בהורדה של קובץ גדול מ1GB?
קישור להורדת קובץ גדול לצורך הבדיקה -
@אלי-TZA אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אני רוצה להתקדם עם זה, מי עוד יכול לאשר שהוא משתמש בX2ONE ויש לו ניתוקים בהורדה של קובץ גדול מ1GB?
אני בx2one ויש לי ניתוקים גם בקובץ קטן מ1GB, אם הוא גדול יחסית, למשל 600-700 MB. נדמה לי שבזמנים שאין עומס משתמשים, בשעות הקטנות של הלילה, היו פחות ניתוקים.
-
@האברך אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אני בx2one ויש לי ניתוקים גם בקובץ קטן מ1GB, אם הוא גדול יחסית, למשל 600-700 MB
אני יסביר לך, הם סופרים בכמה השתמשת מאז שחיברת את הסטיק פעם אחרונה ואם לדוגמה גלשת 300MB ואז אתה מוריד קובץ אחרי 700MB זה יתנתק לך כי הגעת לסה"כ גלישה 1GB, אפשר לראות את זה יפה בתוכנה של הסטיק שלך איפה שהוא סופר כמה השתמשת בחיבור הנוכחי.
נדמה לי שבזמנים שאין עומס משתמשים, בשעות הקטנות של הלילה, היו פחות ניתוקים.
אתה יכול להוריד בלילה את הקובץ בקישור שהבאתי? תבדוק.
לדעתי זה יתנתק לך באמצע ההורדה בכל שעה ביום.מחכה לתוצאות הבדיקה.
תודה. -
אני בודק.
אעדכן בעוד 30 דק'.
-
או-קיי.
אז באמת זה נחסם...
לאחר 961 MBניתוק בתוכנת הסטיק לא עוזר, אלא רק לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר.
-
@מענטש-אמיתי לפעמים ניתוק של הנטסטיק דרך ההגדרות, העברה לדור 3 חיבור ואז ניתוק של וחזרה לדור 4 פותר את הבעיה, למי שהנטסטיק לוקח לו זמן לעלות שוב אחרי ניתוק מהחשמל.
-
@מוגן לכאורה כי צריך רישום מחדש לרשת הסלולרית.
-
כמדומני שלאחרונה יש שיפור במהירות ב-x2one. אולי בגלל שעזבו הרבה.
http://www.speedtest.net/result/7920947427.png -
מישהו יודע אם זה קשור?
מאז הניתוק שלהם אין לי אפשרות לשלוח ג'מבו מייל
כל פעם זה מתנתק באמצע
(וכן גם הורדת קבצים כבדים מדי זה מתנתק)
אשמח מאוד לעזרה
תודה -
@NZ
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:בימים האחרונים כשאני מנסה להוריד קובץ ששוקל מעל מאתים מגה בייט הרשת נסגרת אוטומטית, יש קליטה יש סימון של רשת אבל כתוב לי אין אינטרנט, התקשרתי לתמיכה של חברת X2ONE והיא אמרה לי שאין לה מה לענות לי, רק להפנות את התקלה הלאה...
אשמח לדעת האם עוד אנשים נתקלים בבעיה הזו. -
@מעמד
אכן נתקלתי בבעיה הזו
השאלה אם יש פה למישהו בעיה גם בשליחת ג'מבוגם אני התקשרתי ואמרה שאין מה לעשות...
-
-
@NZ אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@מעמד
אכן נתקלתי בבעיה הזו
השאלה אם יש פה למישהו בעיה גם בשליחת ג'מבותבין, הם לא בודקים מה אתה מעלה/מוריד אלא פשוט מודדים את סך הגלישה מאז שהסטיק התחבר לרשת פעם אחרונה וכשסך הגלישה מגיע ל1GB הם פשוט מנתקים לך את האינטרנט עד לחיבור מחדש לרשת כגון הוצאה וחיבור מחדש של הסטיק.
לפי זה אם תוציא ותחבר את הסטיק לפני שאתה מתחיל העלאה או הורדה גדולה ישאר לך יותר כמות עד לניתוק, אלא אם הקובץ גדול מ1GB שאז פשוט אין מה לעשות!
-
לפי זה אם תוציא ותחבר את הסטיק לפני שאתה מתחיל העלאה או הורדה גדולה ישאר לך יותר כמות עד לניתוק, אלא אם הקובץ גדול מ1GB שאז פשוט אין מה לעשות!
ואין IDM להעלאות...
זו ממש בעיה!
-
@מענטש-אמיתי בעיה רצינית, גם בהורדות הרבה שרתים לא תומכים בהורדת קובץ מהאמצע מה שאומר שגם IDM לא יעזור לך כי כל פעם אחרי ניתוק הוא יתחיל שוב מהתחלה...
בקיצור זה לא תכלס וברור שא"א להשתמש בחבילה צולעת כזו לאורך זמן.
לפעמים אני חושב שההתנהגות הזאת נועדה פשוט להשאיר אותם רק עם לקוחות שמרוב שהם לא משתמשים כלום לא יפגעו מההתעללויות... -
הודתה שזה בגללם?
לא בדיוק... כל הזמן אמרה שאין מה לעשות, ככה זה
תבין, הם לא בודקים מה אתה מעלה/מוריד אלא פשוט מודדים את סך הגלישה מאז שהסטיק התחבר לרשת פעם אחרונה וכשסך הגלישה מגיע ל1GB הם פשוט מנתקים לך את האינטרנט עד לחיבור מחדש לרשת כגון הוצאה וחיבור מחדש של הסטיק.
לפי זה אם תוציא ותחבר את הסטיק לפני שאתה מתחיל העלאה או הורדה גדולה ישאר לך יותר כמות עד לניתוק, אלא אם הקובץ גדול מ1GB שאז פשוט אין מה לעשות!אבל גם בקבצים הרבה יותר קטנים מ-16GB הוא לא שלח!
סליחה על הבורות אבל אם הגלישה היא 40GB בחודש -
זה לא 'מספיק' כדי לשלוח ג'מבו מייל?ידוע לי ממחשב אחר עם סטיק אחר שהגלישה הרבה יותר איטית אבל שולח ג'מבויים בכיף..
תכלס מה עושים??
אי אפשר ככה... -
@NZ עוברים חברה!
-
-
@NZ בנטפרי וויקי יש טבלה עם מחירים וספקים עיין שם [בראש העמוד יש קישור]
-
@NZ אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אבל גם בקבצים הרבה יותר קטנים מ-16GB הוא לא שלח!
הלוואי 16GB...
1 GB !!!סליחה על הבורות אבל אם הגלישה היא 40GB בחודש -
זה לא 'מספיק' כדי לשלוח ג'מבו מייל?בכל חברה נורמלית 40GB מספיק להרבה "ג'מבויים" אבל מה שX2ONE עשו שבעצם הם נותנים לך 40GB "בפרוסות" של 1GB כל אחת וכשהשתמשת בפרוסה אחת מתנתק לך האינטרנט עד להוצאה והכנסה של הסטיק ולכן אם אתה רוצה להוריד דיסק התקנה של וינדוס 10 תצטרך להוציא ולהחזיר את הסטיק 4 פעמים... ולשלוח בג'מבו קובץ של 1.5GB אתה פשוט לא יכול...
ידוע לי ממחשב אחר עם סטיק אחר שהגלישה הרבה יותר איטית אבל שולח בכיף..
הוא בX2ONE? מעניין והוא מצליח לשלוח בגמבו קבצים מעל 1GB? אולי הוא בדור 3 ויתכן ששם אין את ההגבלה הזאת? אל תדאג שם יש הגבלה אחרת של מהירות עד 2MB/S גם אם הקליטה יכולה לתת לך פי 3...
תכלס מה עושים??
אי אפשר ככה...לדעתי יש מצב גדול שאם נטרטר אותם בטלפונים זה יעזור ויבטלו את המגבלה המוזרה הזאת שלא קיימת באף מקום אחר.