הפורום נראה זוועה? הנה תחבושת
-
@ליכט אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
@GolanArt כבר עשה תחבושת יפה.
סליחה, לא אהבתי. מה שאני עשיתי פחות או יותר מחזיר את המראה הישן.
-
@yzahn זה משנה רק את הגופן, לא?
-
@האברך אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
זה משנה רק את הגופן, לא?
כן, בעיקר.
עדכון (מטפל בטולטיפים):
javascript: (function () { $("<style>@import url\('https://fonts.googleapis.com/css?family=Rubik&subset=hebrew'\); body{font-family:'Assistant'; font-weight: 600} .tooltip{font-family:'Assistant'; font-weight: 600} .navbar-default .navbar-nav>.active>a, .navbar-default .navbar-nav>.active>a:hover, .navbar-default .navbar-nav>.active>a:focus { color: #555; background-color: #eee; } code {font-weight: normal} a.naviagtion-link:hover {background-color: #555;} .btn .h1, .h2, .h3, .h4, .h5, .h6, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: inherit; font-weight: 600; } div.text-block-2 {font-family: 'Rubik'} </style>").appendTo("body"); })();
-
@yzahn אפשר הסבר למי שלא מבין בתיכנות ואתרים, מה עושים ?
-
- אם סרגל הסימניות לא מוצג - shift+ctrl+b להציג אותו. (אותו קיצור להסתיר אותו שוב).
- קליק ימני על הסרגל > הוסף דף...
- בשדה שם אתה מכניס איזה שם שאתה רוצה. בשדה "כתובת" אתה מכניס את הקוד שהעליתי.
- תלחץ על הסימנייה שנוצרה.
- תהנה.
-
יש תוסף לכרום בשם 'Stylish' שאני משתמש בו, שנותן להגדיר מראה מותאם אישי לכל אתר, המעלה בזה הוא שלא צריך ללחוץ על סימנייה בכל ריענון של הדף אלא התוסף מכניס את הסטייל אוטומטי. (נ"ל שהתוסף לא יורד בנטפרי, מן הסתם אפשר לבקש לפתוח את החסימה כי אני לא רואה שום דבר רע בו).
קוד לתוסף stylish:
@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Rubik&subset=hebrew'); body{font-family:'Assistant'; font-weight: 600} .tooltip{font-family:'Assistant'; font-weight: 600} .navbar-default .navbar-nav>.active>a, .navbar-default .navbar-nav>.active>a:hover, .navbar-default .navbar-nav>.active>a:focus { color: #555; background-color: #eee; } code {font-weight: normal} a.naviagtion-link:hover {background-color: #555;} .btn .h1, .h2, .h3, .h4, .h5, .h6, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: inherit; font-weight: 600; } div.text-block-2 {font-family: 'Rubik'} .unread-count:after{font-family:'Assistant'}
כן, ה-CSS שלי נראה זוועה... אבל זה עובד.
-
@yzahn אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
@ליכט אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
@GolanArt כבר עשה תחבושת יפה.
סליחה, לא אהבתי. מה שאני עשיתי פחות או יותר מחזיר את המראה הישן.
עוד לא סיימתי את זה.
אבל ספר מה לא אהבת, זה יותר טוב מפלסטרים... -
זה נראה שמה שהוא שינה בעיקר זה פונטים וצפיפות תצוגה.
-
@GolanArt אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
עוד לא סיימתי את זה.
אבל ספר מה לא אהבת, זה יותר טוב מפלסטרים...מקווה שלא נפגעת... במקום לספר מה לא אהבתי אומר בפשיטות שאהבתי (והתרגלתי ל)מראה הישן.
נראה לי שתוכל לסלוח לי על המחשבה שזה לא נראה יפה (בין מבחינת הצבעים ובין מבחינת הפונטים)?
-
@yzahn הוא שאל כדי שיוכל לשנות
-
אני חושב שזה טעות שלא מתקנים את המראה בררת מחדל של הפורום, דעתי האישית כמובן.
אגב, זה עוזר גם לפורום תחומים, הפעלתי ותחומים קיבל פנים חדשות. @נטפריס לתשומת לבך... -
גם אני אהבתי את המראה הישן, אבל אם כבר רוצים להתחדש בעיצוב, שיהיה, אבל ערכת הצבעים בבקשה כמו מקודם, קשה להתחבר לצבע כתום במקום ירוק בהיר, ולכל מיני רקעים וקוי מתאר חדשים.
-
@yzahn איזה קוד העלית
-
@אנוממי אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
@yzahn איזה קוד העלית
@yzahn אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
שלום,
עם כל הכבוד וההערכה לכל מי שטיפל בעידכון הפורום, למעשה הוא נראה זוועה מבחינה טיפוגרפית. סליחה על הבוטות.
אז הנה תחבושת (בצורת סימנייה), עד שמישהו יטפל בזה.
javascript: (function () { $("<style>@import url\('https://fonts.googleapis.com/css?family=Rubik&subset=hebrew'\); body{font-family:'Assistant'; font-weight: 600} .tooltip{font-family:'Assistant'; font-weight: 600} .navbar-default .navbar-nav>.active>a, .navbar-default .navbar-nav>.active>a:hover, .navbar-default .navbar-nav>.active>a:focus { color: #555; background-color: #eee; } code {font-weight: normal} a.naviagtion-link:hover {background-color: #555;} .btn .h1, .h2, .h3, .h4, .h5, .h6, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: inherit; font-weight: 600; } div.text-block-2 {font-family: 'Rubik'} </style>").appendTo("body"); })();
צריך להפעיל את הסימניה רק פעם אחד בכל כניסה.
-
@yzahn ראשית תודה!
אני נכנסתי פעם אחת לסימניה לפני כמה שעות.
כעת הפורום נשאר באותו מראה לאחר סגירת כרום. או שזה מועיל לתמיד, או שעיצבו... -
@מעלה-ומוריד אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
@yzahn ראשית תודה!
נראה שהפעם צריך להגיד תודה ל @GolanArt שעיצב, וביותר מקצועיות ממה שאני עשיתי
תודה רבה @GolanArt !
חברה, להוריד את התחבושת!
-
@yzahn איפה ?
ברגיל או יונייטד ?
ואיך מורידים את התחבושת ? -
@מעמד לא צריך לעשות כלום. אם אתה רוצה אתה יכול למחוק את הסימנייה.
@מעמד אמר בהפורום נראה זוועה? הנה תחבושת:
ברגיל או יונייטד ?
ברגיל
-
עכשיו יפה מאד.
-
א. לא נגעתי ברגיל. הקרדיט למישהו אחר.
ב. עוד לא סיימתי עם היונייטד, וכמובן שכל הכתום יעוף,
רק צריכים סבלנות, זה כידוע קוד, לא פוטושופ...