שולחן עבודה מרחוק
-
יש לי במחשב משתמש נוסף שמונחת שם תוכנה מסויימת שזה שעובד איתי נכנס לשם דרך שלחן עבודה מרחוק
מאז המעבר לנטפרי הוא לא מצליח לגשת (שגיאת אימות)
איך פותרים את זה?
תודה רבה מראש -
@malo4000 פניתם למערכת הפניות?
-
חשבתי שכאן המקום הטבעי של פניות אלו
טוב שאתה מלמד אותי
ייש"כ -
הפורום מיועד לנושאים כלליים בנטפרי אבל לסגירות וכדוד' יש מערכת הפניות.
-
מקפיץ שוב
התחלתי לעבוד עכשיו במקום שבו אני צריך חיבור לשולחן עבודה מרחוק, זה עובד בנטפרי?
כי אני לא מצליח לפתוח את זה בכלל -
@yaakov
מה פירוש לא מצליח לפתוח בכלל,בכל מקרה יש לבצע הקלטת תעבורה של נסיון התחברות ולשלוח למערכת הפניות
-
זה מה שהוא כותב לי
וכשאני מנסה ללחוץ על למד כיצד לשדרג זה לא נפתח -
@yaakov
אני מניח שאתה יודע שנטפרי מסננת את רשת האינטרנט ולא מורידה לך תוכנות במחשב,
הסיבה שזה לא מופיע לך היא בגלל שגרסת מערכת ההפעלה שלך לא תומכת, -
@957 אמר בשולחן עבודה מרחוק:
הסיבה שזה לא מופיע לך היא בגלל שגרסת מערכת ההפעלה שלך לא תומכת,
@yaakov וגם עם זה אפשר להסתדר, אבל זה כבר לא קשור לפורום הזה.
ממליץ לך לשאול את השאלה בתחומים / מקצועות / פרוג.... -
@957 אמר בשולחן עבודה מרחוק:
הסיבה שזה לא מופיע לך היא בגלל שגרסת מערכת ההפעלה שלך לא תומכת,
לפי חיפוש שעשיתי בגוגל זה השגיאה הזאת יכולה לנבוע גם מחסימה שיש במחשב
-
@yaakov כתבת שלפני המעבר לנטפרי זה עבד, זה עבד במחשב הזה?
-
לא כתבתי שעבד לפני זה, כתבתי שעכשיו התחלתי לעבוד עם זה לפני זה כלל לא השתמשתי עם זה
-
-
@yaakov סליחה, פשוט הפוסט עצמו מדבר על בעיה של 'פעם עבד ואחרי נטפרי לא עובד'
-
ישנם הרבה תכונות שבמערכת הפעלה של חלונות 10 בגירסא הבייתית לא פועלים ורק לאחר שדרוג של המערכת לגירסא המתקדמת ניתן להשתמש בהם.
באם אתה רוצה לשדרג את המערכת [לא באופן פרוץ] אשמח לעזור לך.
יש היום אפשרות לרכוש רישיון דיגיטלי מקורי [OEM] במחירי ריצפה במקום לשלם מאות שקלים לחברות שעושקות את הציבור רק כי הן יכולות. -
-
@aiib אמר בשולחן עבודה מרחוק:
@Uria53 כשאתה אומר מקורי הכוונה ישר ממיקרוסופט או מאיביי שאמנם הרשיון הוא מקורי אבל כשר הוא וודאי לא.?
@yaakov אאל"ט גם אחרי שתשדרג את המערכת תצטרך IP קבוע כי בלי זה המחשב לא יידע לאיפה להתחבר.אשמח שתגיד לי בבקשה מדוע זה "וודאי" לא כשר? וגם תציג את הטיעונים ההלכתיים שאתה טוען על פיהם.
ואף פעם לא קניתי מערכת הפעלה דרך EBAY, וגם כשרכשתי עבור עצמי רישיון למערכת הפעלה, קיבלתי תצלום מקורי של הסטיקר ורק על פיו הפעלתי את המערכת. [COA SLP].ישנם אנשים שאינם הגונים ומוכרים רק מפתחות רישיון שהם משיגים ממקומות העבודה שלהם (רישיון רב משתמשים של לעסקים] כשמדובר שהם עוברים על גזל גמור [בחברה שעבדתי בה היה עובד ר"ל שעשה דבר כזה וכשתפסו אותו עברו בביקורת די מוצדקת על כל אחד ואחד הכריחו לבצע רישום יומן על כל סריאל].
-
@Uria53 כמו שכתבת שבאיביי כל הרשיונות הם בעלי רשיונות מוסדיים ולכן זה בוודאי לא כשר [גזל זה עוד נושא] אני מבין מדבריך שלדעתך יש באיביי רשיונות שעולים מאות דולרים בדולרים בודדים והם יכולים להיות מקוריים וחוקיים וגלאט לגמרי. לדעתי אין מצב כזה.
אדרבה אם תביא לי רשיונות חוקיים וכשרים לכמה מוצרים שאני צריך בדולרים בודדים אני יותר מיודה לך! -
ואיך כל זה קשור ל
? -
@מחצלת-של-קנים אמר בשולחן עבודה מרחוק:
יש לי במחשב משתמש נוסף שמונחת שם תוכנה מסויימת שזה שעובד איתי נכנס לשם דרך שלחן עבודה מרחוק
מאז המעבר לנטפרי הוא לא מצליח לגשת (שגיאת אימות)
איך פותרים את זה?
תודה רבה מראשהיתה לי בעיה דומה, ( @shraga מתנצל מראש - אני לא יודע אם זה באמת בגלל נטפרי)
אחר דו"ד עם מערכת הפניות מצאתי שפתרון לבעיה מופיע כאן.
בקצרה:
פתח את חלון "הפעלה", gpedit.msc
שנה את הערך:
תצורת מחשב -> תבניות ניהול -> מערכת -> הקצאת אישורים שם הגדרת: תיקונים Oracle הצפנה
או:
administrative tamplates> system> credentials delegation> encryption oracle remediation> enabled> volnerble
הגדרות נוספות הנוגעות לRDP כאן