חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות
-
@mdy
מנסיון סיים כשר -
@hadarvidal
תזכיר לי ... על מה אתה עונה לי? -
@mdy בדיוק למקרים כאלה יש כפתור קטן, תלחץ עליו ותראה ישועות...
-
@mdy
משהו ישן נתקלתי בו מישהו שאל לאן לעבור לסיים כשר או לX2ONE ואמרתי לו שמנסיון סיים כשר. -
@hadarvidal השאלה אם סים כשר טוב יותר מ019. כיון ששניהם בפרטנר. ויש לי מיקום שאין קליטה בכלל ב019
? -
-
לכל השואלים
כרגע קיבלתי עדכון שהגבלה של 3.5 גיגה ביום בוטלה.
אשמח לקבל תגובות מגולשים אם הם עדיין מרגישים שיש האטה -
@mdy
היה לי גם 019 ולפי נסיוני סיים כשר בנטפרי יותר טוב מ 019 פחות תקלות ואפי' עובד יותר מהר,
יכול להיות בגלל שסיים כשר מותאם יותר לסינון??? לא יודע תכלס' סיים כשר עובד יותר טוב. -
@חכם זה היה הסבר אישי לתגובה של hadarvidal
-
@hadarvidal תודה. פעם ראשונה שאני מקבל תשובה ברורה
-
@frize37 יש נקודה של הגבלת מהירות קבועה, מאז שהם יצאו עם ההסכמים החדשים ממהירות שמשתנה לפי הקליטה סביב 20-40 מגה לפני זה, נהיה מהירות קבועה של 10 מגה (העלאה+הורדה ביחד), אחרי שפעם אחת עברתי אתה 3.5 יומי זה חזר למהירות קבועה של 3 מגה ואחרי שבוע בערך זה עלה ל5 מגה עד היום שהגיע הסים של סים כשר והתנתקתי ב"ה. (למתעניינים איך קרה הנס: שילמתי להם שישלחו בדואר רשום)
כמובן שלאורך התקופה דיברתי איתם לא פעם והם טענו שאין להם מה לעשות וזה קשור אלי אבל אני יודע לבדוק וזאת הייתה הגבלת רוחב פס מאוד ברורה ועקבית.
לדעתי זה יותר גרוע מהכל כי גם אם מדובר על 10 מגה זאת מהירות איטית בכמה רמות יחס מחברות אחרות ולכאו' זה פוגע בכולם כולל מי שמשתמש 100 MB ביום. (אא"כ אני היחיד שזכה לזה משום מה) -
@אלי-TZA אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@frize37 יש נקודה של הגבלת מהירות קבועה, מאז שהם יצאו עם ההסכמים החדשים ממהירות שמשתנה לפי הקליטה סביב 20-40 מגה לפני זה, נהיה מהירות קבועה של 10 מגה (העלאה+הורדה ביחד), אחרי שפעם אחת עברתי אתה 3.5 יומי זה חזר למהירות קבועה של 3 מגה ואחרי שבוע בערך זה עלה ל5 מגה עד היום שהגיע הסים של סים כשר והתנתקתי ב"ה. (למתעניינים איך קרה הנס: שילמתי להם שישלחו בדואר רשום)
כמובן שלאורך התקופה דיברתי איתם לא פעם והם טענו שאין להם מה לעשות וזה קשור אלי אבל אני יודע לבדוק וזאת הייתה הגבלת רוחב פס מאוד ברורה ועקבית.
לדעתי זה יותר גרוע מהכל כי גם אם מדובר על 10 מגה זאת מהירות איטית בכמה רמות יחס מחברות אחרות ולכאו' זה פוגע בכולם כולל מי שמשתמש 100 MB ביום. (אא"כ אני היחיד שזכה לזה משום מה)ג"א מצטרף להנ"ל
-
@מאיר52 אפשר קצת פירוט?
-
פשוט מאד, אני אצלם מאז שהתחיל המבצע ז"ל, והייתי מרוצה, אבל עכשיו אני סובל ממה שציינו פה, ובפרט מהורדת המהירות הדרסטית ל5 מגה העלאה ו5 הורדה בערך, אני בדרך לסים כשר בעז"ה.
-
-
@מענטש-אמיתי אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
העברתי חבר ל @סים-כשר,
והמהירות אצלו היא 0.12 ממוצע!!!
אם זה המצב, אני נשאר ב X2ONE, שזה 2.5 ממוצע...@סים-כשר, לתשומת לבכם. אשדוד, רובע ח'.
ובכלל, בכל אשדוד, לא עובר את ה7-10 מ"ב וזה במקסימום (בלילה).
אוכל לצרף בדיקות בהמשך (אני צריך לבקש ממנו).כנראה פרטנר, נכון ?
סלקום הרבה יותר טוב, אבל יותר יקר. -
@סופר אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@מענטש-אמיתי אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
העברתי חבר ל @סים-כשר,
והמהירות אצלו היא 0.12 ממוצע!!!
אם זה המצב, אני נשאר ב X2ONE, שזה 2.5 ממוצע...@סים-כשר, לתשומת לבכם. אשדוד, רובע ח'.
ובכלל, בכל אשדוד, לא עובר את ה7-10 מ"ב וזה במקסימום (בלילה).
אוכל לצרף בדיקות בהמשך (אני צריך לבקש ממנו).כנראה פרטנר, נכון ?
סלקום הרבה יותר טוב, אבל יותר יקר.אכן.
הייתי לפני שנה וחצי בסלקום, לא משהו.
אחרי הפינוקים של X2ONE של 25 מ"ב ממוצע,
קשה משהו אחר...אבל 0.2 זה לא נקרא גלישה.
-
כאמור - אשדוד, רובע ח'. -
@מענטש-אמיתי אצלי (לא באשדוד עם קליטה מצוינת של אורנג) הערב איטיות מיוחדת בסים כשר:
לעומת אתמול ושלשום:
@סים-כשר הפינג המטורף גורם לי לחשוד שהבעיה בשרת שלכם, יכול להיות?
-
@אלי-TZA
איך הבוקר?