גירסת Android מומלצת
-
בעבר הציעו פה איזה פתרון בעזרת איזו אפליקציה, והדבר הכי מעניין שאף אחד לא ניסה אותו, לפחות לא ידוע לי על זה. [לא זוכר אם זה דרש הרשאות רוט או לא].
-
@משה-בניית-אתרים אמר בגירסת Android מומלצת:
בעבר הציעו פה איזה פתרון בעזרת איזו אפליקציה, והדבר הכי מעניין שאף אחד לא ניסה אותו, לפחות לא ידוע לי על זה. [לא זוכר אם זה דרש הרשאות רוט או לא].
אני אמור לנסות את זה ביומיים הקרובים אעדכן בתוצאות
בנוסף אני לא זוכר בדיוק איפה זה נכתב אם תוכל להפנות אותי לזה
תודה -
@beri-zip
אשמח אם תעדכן, אני צריכה לקנות מכשיר ואני מתעכבת בגלל הנושא הזה.אגב, Android זה לא ממש התחום שלי, אז הייתי שמחה לדעת מה ההשלכות של קניית מכשיר בגירסה 6 עכשיו, מה הקצב של התקדמות הגירסאות?
זה כמו לשים windows 7,8 או XP? -
@beri-zip אמר בגירסת Android מומלצת:
@משה-בניית-אתרים אמר בגירסת Android מומלצת:
אני אמור לנסות את זה ביומיים הקרובים אעדכן בתוצאות
בנוסף אני לא זוכר בדיוק איפה זה נכתב אם תוכל להפנות אותי לזה
תודהתשאל את שרגא ומיקרושדם
-
@nyb אמר בגירסת Android מומלצת:
@beri-zip
אשמח אם תעדכן, אני צריכה לקנות מכשיר ואני מתעכבת בגלל הנושא הזה.אגב, Android זה לא ממש התחום שלי, אז הייתי שמחה לדעת מה ההשלכות של קניית מכשיר בגירסה 6 עכשיו, מה הקצב של התקדמות הגירסאות?
זה כמו לשים windows 7,8 או XP?שימו לב שעדיין מוכרים מכשירים שהם לא אנדרואיד 9 והסינים מוכרים מכשירים גם הרבה פחות מכך... בווינדוס בד"כ המחשבים בגירסה גבוהה יותר [או 7 עיסקי] עוד תשימו לב שאנדרואיד אם אני לא טועה מעדכנים יותר מידי מהר מווינדוס וצריך לדעת גם מה רמה של עידכון שנחשב גירסה חדשה אצל כל אחת מהחברות.
-
-
@a0533057932
לפי מה שאני רואה בקישור שהבאת, אנדרואיד בגירסה 7 יצאה כבר באוגוסט 2016, ובאוגוסט 2018 הייתי מהמשתמשים הראשונים שנתקלו בבעיות שזה יוצר עם נטפרי.
השאלה שלי היא באיזה גירסה הרוב משתמשים היום, האם זה לעניין לקנות עכשיו גירסה 6? אני אמצא בכלל?ויש סיכוי שימצאו פתרון לנושא בצורה שלא תפגום באחריות?
-
גם סמסונג לא משחררים את העידוכנים של אנדרואיד מיד כשגוגל מכריזה עליהם.
וראיתי לאחרונה לדוגמה אנשים מעידים על אנדרואיד 9.0 במכשיר מסויים שהוא לא מומלץ מבחינת סוללה [עד שיתעדכן יותר אולי ל-9.1 או משהו כזה]. -
@nyb אין בזה כללים בגלל שיש כל כך הרבה גרסאות זה לא ממש דומה לווינדוס ובנוסף לא תמיד או לרוב לא ניתן לעדכן גרסת חדשה למכשיר ישן יותר אלא אם היצרן יצר עדכון או שיש בשוק קושחה מותאמת לדגם הספציפי.
בגדול זה לא ממש משנה הגרסה אלא אם היא מאד ישנה ואז יהיו הרבה אפליקציות שלא יתמכו בה, למשל פחות מאנדרואיד 5 יש הרבה חברות שלא תומכות ולא מוציאות גרסאות מתאימות\ זה אומר גם בנקים ודברים חשובים. -
@nyb
זה היחס של האנדרואיד נכון לתאריך 27 לאוקטובר 2018 -
לכל המתעניינים בהבדלים ,נכתב לגבי אנדרואיד בטאבלטים, בסמארטפונים הנושא קצת שונה!
יש כמויות חומר בנושא, למי שמעונין יש אתרים שעוסקים בנושא (כשרים בנטפרי כמובן.) בהרחבה https://www.geektime.co.il -
@גיא-שיררי אמר בגירסת Android מומלצת:
לכל המתעניינים בהבדלים ,נכתב לגבי אנדרואיד בטאבלטים, בסמארטפונים הנושא קצת שונה!
יש כמויות חומר בנושא, למי שמעונין יש אתרים שעוסקים בנושא (כשרים בנטפרי כמובן.) בהרחבה https://www.geektime.co.ilאיך לחפש שם זה אתר חדשות תביאו קישור יותר ספציפי
-
מישהו מכיר גירסת אנדרואיד בלי "שטח שני" ?
המכשיר הוא שיומי NOTE 6 -
אפשר להתקין גירסה 7 למשל על מכשיר עם גירסה 6?
-
@משוש רק אם החברה שיחררה עדכון (לחילופין החלפת רום במדה ויש רום חילופי המתאים למכשיר)
-
אני מכיר אחד שקנה סמסונג T585 עשר אינץ הביא אותו לאחד שעשה רוט+חיסול וייפיי+התקנת תעודת אבטחה לתוך המערכת. משתמש עם סים נטפרי והכל עובד מצויין עם אנדרויד 7
-
אם יש רוט אכן לכאורה זה אמור להצליח.
-
@שלום17 אמר בגירסת Android מומלצת:
אני מכיר אחד שקנה סמסונג T585 עשר אינץ הביא אותו לאחד שעשה רוט+חיסול וייפיי+התקנת תעודת אבטחה לתוך המערכת. משתמש עם סים נטפרי והכל עובד מצויין עם אנדרויד 7
אכן בסמסונג ב 99% מהמקרים אפשר לעשות רוט תוך כמה דקות וע"י לשתול תעודת אבטחה וחיסול WIFI ותוך קצת יותר זמן לעשות שגם אחרי איפוס זה ישאר
אבל בחברות כמו לנובו,הוואי והרבה מהמותגים הסיניים קשה עד בלתי אפשרי לעשות רוט וכל הנ"ל לא רלונטי
אני אישית התנסתי עם HUAWEI MediaPad T3 8" LTE ומה שעבד לי זה רק דפדפן וחסימת WIFI רק ע"י אפלוק שמאנדרואיד 6 או 5 לא שווה הרבה -
@שלום17 אמר בגירסת Android מומלצת:
אם אני עושה ככה פרט לחיסול WIFI, אחרי שיתקינו תעודת אבטחה לתוך המערכת יהיה אפשרות לגלוש עם סינון אחר?
וזה דופק את האחריות או שיש דרך שלא? -
מישהו יכול לעזור לי איך מבצעים ניתוק של ה WIFI בשיומי NOTE 6
ממש מודה למי שיוכל לעזור ולו להפנות אותי לאתר או למדריך כלשהו תודה !