גירסת Android מומלצת
-
גם סמסונג לא משחררים את העידוכנים של אנדרואיד מיד כשגוגל מכריזה עליהם.
וראיתי לאחרונה לדוגמה אנשים מעידים על אנדרואיד 9.0 במכשיר מסויים שהוא לא מומלץ מבחינת סוללה [עד שיתעדכן יותר אולי ל-9.1 או משהו כזה]. -
@nyb אין בזה כללים בגלל שיש כל כך הרבה גרסאות זה לא ממש דומה לווינדוס ובנוסף לא תמיד או לרוב לא ניתן לעדכן גרסת חדשה למכשיר ישן יותר אלא אם היצרן יצר עדכון או שיש בשוק קושחה מותאמת לדגם הספציפי.
בגדול זה לא ממש משנה הגרסה אלא אם היא מאד ישנה ואז יהיו הרבה אפליקציות שלא יתמכו בה, למשל פחות מאנדרואיד 5 יש הרבה חברות שלא תומכות ולא מוציאות גרסאות מתאימות\ זה אומר גם בנקים ודברים חשובים. -
@nyb
זה היחס של האנדרואיד נכון לתאריך 27 לאוקטובר 2018 -
לכל המתעניינים בהבדלים ,נכתב לגבי אנדרואיד בטאבלטים, בסמארטפונים הנושא קצת שונה!
יש כמויות חומר בנושא, למי שמעונין יש אתרים שעוסקים בנושא (כשרים בנטפרי כמובן.) בהרחבה https://www.geektime.co.il -
@גיא-שיררי אמר בגירסת Android מומלצת:
לכל המתעניינים בהבדלים ,נכתב לגבי אנדרואיד בטאבלטים, בסמארטפונים הנושא קצת שונה!
יש כמויות חומר בנושא, למי שמעונין יש אתרים שעוסקים בנושא (כשרים בנטפרי כמובן.) בהרחבה https://www.geektime.co.ilאיך לחפש שם זה אתר חדשות תביאו קישור יותר ספציפי
-
מישהו מכיר גירסת אנדרואיד בלי "שטח שני" ?
המכשיר הוא שיומי NOTE 6 -
אפשר להתקין גירסה 7 למשל על מכשיר עם גירסה 6?
-
@משוש רק אם החברה שיחררה עדכון (לחילופין החלפת רום במדה ויש רום חילופי המתאים למכשיר)
-
אני מכיר אחד שקנה סמסונג T585 עשר אינץ הביא אותו לאחד שעשה רוט+חיסול וייפיי+התקנת תעודת אבטחה לתוך המערכת. משתמש עם סים נטפרי והכל עובד מצויין עם אנדרויד 7
-
אם יש רוט אכן לכאורה זה אמור להצליח.
-
@שלום17 אמר בגירסת Android מומלצת:
אני מכיר אחד שקנה סמסונג T585 עשר אינץ הביא אותו לאחד שעשה רוט+חיסול וייפיי+התקנת תעודת אבטחה לתוך המערכת. משתמש עם סים נטפרי והכל עובד מצויין עם אנדרויד 7
אכן בסמסונג ב 99% מהמקרים אפשר לעשות רוט תוך כמה דקות וע"י לשתול תעודת אבטחה וחיסול WIFI ותוך קצת יותר זמן לעשות שגם אחרי איפוס זה ישאר
אבל בחברות כמו לנובו,הוואי והרבה מהמותגים הסיניים קשה עד בלתי אפשרי לעשות רוט וכל הנ"ל לא רלונטי
אני אישית התנסתי עם HUAWEI MediaPad T3 8" LTE ומה שעבד לי זה רק דפדפן וחסימת WIFI רק ע"י אפלוק שמאנדרואיד 6 או 5 לא שווה הרבה -
@שלום17 אמר בגירסת Android מומלצת:
אם אני עושה ככה פרט לחיסול WIFI, אחרי שיתקינו תעודת אבטחה לתוך המערכת יהיה אפשרות לגלוש עם סינון אחר?
וזה דופק את האחריות או שיש דרך שלא? -
מישהו יכול לעזור לי איך מבצעים ניתוק של ה WIFI בשיומי NOTE 6
ממש מודה למי שיוכל לעזור ולו להפנות אותי לאתר או למדריך כלשהו תודה ! -
זה לא כל כך קשור לפה אבל אני אנסה את מזלי,
לאור האמור פה אני מבינה שמומלץ לי לקנות טאבלט של סמסונג,
אחד הפרמטרים הכי חשובים לי זה שהוא יכיל רכיב NFC, ניסיתי לחפש בZAP ואין שם בכלל אזכור לזה. משהו מכיר טאבלט טוב של סמסונג שמכיל? -
@nyb אמר בגירסת Android מומלצת:
זה לא כל כך קשור לפה אבל אני אנסה את מזלי,
לאור האמור פה אני מבינה שמומלץ לי לקנות טאבלט של סמסונג,
אחד הפרמטרים הכי חשובים לי זה שהוא יכיל רכיב NFC, ניסיתי לחפש בZAP ואין שם בכלל אזכור לזה. משהו מכיר טאבלט טוב של סמסונג שמכיל? -
@nyb
אין צורך במכשיר מסוים!
קישור להסבר והדרכה על הרכיב: https://www.glouds.com/nfc/
אגב חלק מהמכשירים של סמסונג המכילים את הרכיב מיושנים.
( אנדרואיד 5 וכדו'- בגירסא זו בכ"מ אין בעיה עם תעודת האבטחה של נטפרי.) -
@גיא-שיררי אמר בגירסת Android מומלצת:
אין צורך במכשיר מסוים!
מה כוונתך?
ברור שצריך מכשיר מסויים אמנם רוב המכשירים תומכים אבל מספיק אחד שלא תומך ולא יעבוד לו.. -
@loters אמר בגירסת Android מומלצת:
מישהו יכול לעזור לי איך מבצעים ניתוק של ה WIFI בשיומי NOTE 6
ממש מודה למי שיוכל לעזור ולו להפנות אותי לאתר או למדריך כלשהו תודה !צריכים דבר ראשון לעשות לו רוט - אחרי זה נטרול וייפיי זה ענין של דקה-שתיים.
-
@גיא-שיררי
לא הבנתי את כוונתך.
אני יודעת מה זה NFC, לא לחינם אני מחפשת מכישר תומך. יש דרך להוסיף את הNNFC למכשיר כך שלא אצטרך מכשיר תומך? מהקישור שהבאת לא נראה שכך.ואני די מיואשת, לפי הקישור שהביאו ולפי מה שאתה אומר רק המכשירים המיושנים שלהם מכילים את זה, כן?
-
@beri-zip אמר בגירסת Android מומלצת:
@משה-בניית-אתרים אמר בגירסת Android מומלצת:
בעבר הציעו פה איזה פתרון בעזרת איזו אפליקציה, והדבר הכי מעניין שאף אחד לא ניסה אותו, לפחות לא ידוע לי על זה. [לא זוכר אם זה דרש הרשאות רוט או לא].
אני אמור לנסות את זה ביומיים הקרובים אעדכן בתוצאות
בנוסף אני לא זוכר בדיוק איפה זה נכתב אם תוכל להפנות אותי לזה
תודהמשהו התקדם בדבר הזה?
או שעדיין לא נמצא הפוסט הרלוונטי?