חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות
-
@סים-כשר עכשיו מצויין.
-
פוסט זה נמחק! -
-
@סים-כשר אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@אלי-TZA
איך הבוקר?היום בבוקר היה עוד יותר מהיר מאתמול (כבר התחיל להזכיר את הביצועים של פלאפון-X2ONE) ובערב שוב די עמוס, לא כמו לפני יומיים אבל ניכר שיש עומס על ההורדה:
דבר נוסף שהכרתי אחרי המעבר אליכם: גם אם יש לי עכשיו 5 מגה הורדה כשאני יוריד קובץ זה יהיה במהירות של חצי/רבע מהמהירות ה"מלאה" ואם אני יוריד עוד משהו הוא ירד באותה מהירות כמו הקובץ המקביל ללא הפרעה.
בקיצור, חיבור בודד (single) לא מקבל את כל רוחב הפס הנוכחי של הרשת ורק בכמה חיבורים במקביל (multi) אפשר לנצל את מלא רוחב הפס של הרשת. בפלאפון-X2ONE זה לא היה, הורדות בחיבור בודד היו יורדים במלא המהירות שנמדדה במספר חיבורים במקביל - multi.אני כמעט לא עובד בבוקר אבל התרשמתי שאז המצב יותר טוב גם בנושא הזה ובערבים זה מורע. עוד סימן שזה כנראה מתסמיני העומס שזה מתבטא בעיקר בהורדה ופחות בהעלאה.
לשם השוואה לבדיקת המהירות לעיל מצ"ב בדיקת מהירות באותו מקום ושעה בחיבור בודד:
-
@אלי-TZA שים לב לפי מה שבדקתי בזמן האחרון אין כל כך אנטנות של אורנג באיזור שלך
-
@shukiha אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@אלי-TZA שים לב לפי מה שבדקתי בזמן האחרון אין כל כך אנטנות של אורנג באיזור שלך
@אלי-TZA סליחה עכשיו אני רואה שיכול להיות שאני טועה זה תלוי באיזה רחוב אתה פעם קודמת בדקתי לפי הרחוב שלי
-
@shukiha שים לב שלכל דור יש אנטנות משלו כך שיתכן שבדור מסויים יש בעיה ובדור אחר לא.
לעצם העניין יש לי קליטה מצויינת ובבקרים המצב מצויין, העומס הוא בערבים.
בדיקות מהירות מהבוקר: הראשון לחיבור בודד והשני למספר חיבורים במקביל.
-
@אלי-TZA
מה ההיגיון בדבר ?
עניין של הגדרה בשרת ? -
פוסט זה נמחק! -
-
@אלי-TZA אתה נראה כמי שקשור אליהם בחוט בל ינתק..
למה אתה לא עובר מהם? -
-
גם אני שמתי לב לאיטיות מחרידה בימים האחרונים, ככלל שמתי את הנטסטיק בפינה עליונה בבית במיקום הכי קרוב לאנטנה ואני גולש בבית דרך הוויי פיי אבל עכשיו אפילו שהוא מחובר למחשב ובמיקום הכי טוב עם קליטה טובה של הסטיק עדיין יש ממש איטיות, הבדיקה מהשעה האחרונה
https://www.speedtest.net/result/8087606672 -
@סים-כשר גם אצלי המצב על הפנים זה התוצאה מעכשיו
-
ועכשיו ממש טוב, פשוט הזוי
https://www.speedtest.net/result/8087836053 -
@chaimke הסבר פשוט:יש ל@סים-כשר עומס בשעות הערב-לילה ולכן כשבדקת אחרי שרוב האנשים הולכים לישון לא היה עומס.
-
ברור, אבל למה פינג כזה מטורף? גם למי שיש סים לא כשר רגיל בפרטנר יש כזאצ האטה בערב?
-
-
מזמן שמתי לב לזה, וכמדומני גם דובר על זה.
שימו לב שכשהאברכים חוזרים מסדר ב' מתחיל העומס... -
שלום וברכה
ביום א' קבלנו תלונות והתחלנו בדיקות מול נטפרי ופרטנר
אתמול לא קבלנו תלונות
אנחנו נבצע שוב בדיקות
אבקש מכל מי שיש לו בעיות שיפנה למייל service@simkasher.co.il
בכדי לעשות בדיקה יותר מעמיקה
תודה