סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'
-
@מענטש-אמיתי
לא הוספת או חידשת מאומה על דברי @אלי-TZA
אכתוב זאת שוב:
כל עוד לא תעשה זאת, ותוכיח שהבעיה בשילוב של "סים כשר-פרטנר-נטפרי",
פתיחת אשכולות מעין אלו, עם כותרות דרמטיות "סים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?" מציגה מצג שעלול להיות לא נכון ואף עלול לגרום נזק ל @סים-כשר , כיון שכל מי שרואה כזו כותרת יבחר כנראה שלא להתחבר דרכם.
אם תבדוק ותוכיח שזה קשור לשילוב הנ"ל, אני מוכן להתנדב בניסוח כותרות דרמטיות יותר.אפשר להוכיח זאת על ידי צילום של בדיקת מהירות של פרטנר רגיל או 019-נטפרי/רגיל לעומת צילום בדיקת מהירות של "סים כשר-פרטנר-נטפרי" שנעשה באותו מקום ובאותה שעה ובאותו מחשב.
-
בשורה התחתונה:
לא שווה להצטרף (לכה"פ באשדוד) לסים כשר-פרטנר.לא משנה אם הם אשמים, או פרטנר אשמים.
וקשה לי להאמין שפרטנר היו נותנים ל200 פינג לעבור.
-
@מענטש-אמיתי כל עוד לא הוכחת אחרת, השורה התחתונה היא ש"לא שווה להצטרף לסים כשר-פרטנר ברובע X ברחוב Z בבניין מספר Y בדירה U באשדוד".
-
@shraga אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@אלי-TZA
@אלי-TZA אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:@shraga לא סבל, זה היה סים של חבר ובדקתי במקביל לשלי.
אבל אני מקבל את מה שאתה טוען ואני בעז"ה יקח ממנו שוב ויעשה בדיקת מהירות במקביל באותו מקום, סטיק מחשב וזמן משניהם.בדקת את זה?
כל עוד לא תעשה זאת, ותוכיח שהבעיה בשילוב של "סים כשר-פרטנר-נטפרי",
פתיחת אשכולות מעין אלו, עם כותרות דרמטיות "סים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?" מציגה מצג שעלול להיות לא נכון ואף עלול לגרום נזק ל @סים-כשר , כיון שכל מי שרואה כזו כותרת יבחר כנראה שלא להתחבר דרכם.
אם תבדוק ותוכיח שזה קשור לשילוב הנ"ל, אני מוכן להתנדב בניסוח כותרות דרמטיות יותר.יש כאן משתמשים מהדרום ירושלים והצפון שמדווחים על אותם סימפטומים והתשובה שאתה עונה כל פעם "זה האנטנה שלך" זאת פשוט מריחה לא רצינית. אתה בטח מכיר את ר' חיים על הרבה קושיות ותירוץ אחד..
דווקא @סים-כשר עצמם בשונה ממך התייחסו לעניין ברצינות עד להודעה השבוע כאן למעלה.לגבי חלוקת האשמה בין פרטנר לסים כשר:
- את מי שרואה את הכותרת ובוחר לא להתחבר דרכם לא משנה מי אשם וברגע שיש בעיה הכי הגיוני שהוא לא ירצה להתחבר דרכם וכותרת דרמטית בפורום זה דבר מוצדק ונכון כל עוד לא המלצתי במקביל על פרטנר בלי סים כשר..
- בתקופה שהיו בעיות ב-019 היו כאן פי כמה תלונות מאשר כעת בסים כשר, אם זה בעיה בפרטנר איפה כל הלקוחות של 019 שידעו כ"כ יפה להתלונן אז?
- לא הצלחתי להשיג סים 019 לשעות הערב למעט בדיקה חלקית שהעלתה פער משמעותי בפינג לרעת סים כשר. יש לך אולי סים 019 להלוות לי?
לסיכום יש כאן הוכחות נסיבתיות כבדות ואתה מתעקש להתעלם עד שיש הוכחה חותכת שאנו לא מצליחים להשיג מסיבות טכניות? צר לי אבל ככה בדיוק החברות שלא נותנות שירות מורחות את הלקוחות שלהם, @סים-כשר לא היו כאלה ואני מקווה שגם לא יהיו למרות ההודעה שלהם כאן למעלה והלייק שנתנו להודעה שלך.
אגב, כל עניין הכותרת הדרמטית יצא לי בלי כוונה, רציתי רק לרכז את זה בנושא בפנ"ע ולהפסיק את הערבוב עם X2ONE שהיה עד עכשיו.
-
@אלי-TZA
העובדות הם:- חיבור סלולרי מועד לבעיות איטיות לכן תמיד יהיו כאלו שיסבלו מחיבור איטי.
- יש מספר משתמשים מצומצם (2 במספר ואולי עוד כמה בודדים שפיספסתי) מהדרום ירושלים והצפון שמדווחים על בעיות איטיות.
יתכן שבסופו של דבר הנתונים שאתה מעלה נכונים, אבל כעת אין שום הוכחה מכרעת או אפילו הוכחה נסיבתית כבדה כפי שאתה טוען, הנתונים שהצגת לא משנים את המשוואה הסופית..
תאר לעצמך שהייתה לך חברה שנותנת שירותים מסוימים, ויש מספר לקוחות מצומצם שמתלוננים על כשל כלשהו, אך מבדיקות שביצעת אין שום בעיה. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנפנף את הלקוחות, לא הייתי קורא לזה "מריחה".
בכל מקרה, לגבי סים של 019, קח מכל חנות סלולר או דרך המוקד של 019 סים (בד"כ זה בחינם או בעלות של 10 ש"ח), תתחבר ליום בודד בעלות של מספר שקלים ובדוק זאת. אם תהיה מרוצה מהמהירות יותר מ"סים כשר-פרטנר" תישאר אצלם... ואל תשכח לעדכן ולהביא צילומי בדיקת מהירות שיאששו את טענותיך, כך גם תרוויח ש"סים כשר" יהיו מוכרחים להתייחס לטענות ביתר רצינות.... בתקווה שלא תתבדה (או שכן).
אם אתה בירושלים-ביתר עילית-קרית גת אני יכול לדאוג לך לסים כזה. -
יתכן שזה לא קשור ל @סים-כשר יש לי 019 ויש לי איטיות
-
שבוע טוב
יש זמנים עמוסים שאז יש עומס על השרת וכמו שהרחבנו את השרת אנחנו עושים את זה בעז"ה גם עכשיו
לא תמיד זה קורה במהירות שאנחנו מצפים שזה יקרה
סליחה על העגמ"נ ותודה על הסבלנות -
@סים-כשר תודה על התגובה ובהחלט ראוי לציון שאתם החברה היחידה (אאל"ט) בנטפרי שזמינה בפורום ועונה תשובות רציניות ולא מתחמקות.
לגופם של דברים לפני שבוע באותה שעה הייתה איטיות ברמה שדפים לא נפתחו בכלל והייתי צריך לדחות דברים ליום א' בבוקר וכרגע יש בהחלט איטיות אבל אפשר לעבוד די חלק.@shraga ההבדל היחיד בין הבדיקות הוא הסים שבתוך הסטיק.
-
-
@shraga אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@אלי-TZA
יפה (או לא יפה...)!! עכשיו דיברת לעניין...- אני חושב שגם קודם דיברתי לעניין בגלל ההוכחות שכבר היו, איך אומרים "יש בנינו חילוקי דעות"..
- התכוונתי להכפיל את מספר התוצאות בפוסט, אני מבין שאין עניין..
@סים-כשר כבר הגיב.
התייחסתי לזה בתחילת הפוסט
רק לוודא, שניהם מחוברים לרשת G4?
אם ההבדל היחיד בין הבדיקות הוא הסים שבתוך הסטיק ויש לך תוצאות של 27Mbps אני לא חושב שיש מקום לספק..
-
אם ההבדל היחיד בין הבדיקות הוא הסים שבתוך הסטיק ויש לך תוצאות של 27Mbps אני לא חושב שיש מקום לספק..
אולי הסים של סים כשר לא מצליח להתחבר לרשת דור 4, בעוד הסים של 019 כן מצליח.
-
@shraga לאורך כל הבדיקות הדף של הסטיק היה פתוח ווידאתי שהכל כמו שצריך
-
פוסט זה נמחק! -
מוזר,
אני גולש באופן קבוע עם סים-כשר-פרטנר ואני עם נטסטיק דור 3,
ולא נתקל בשום איטיות/בעיה מיוחדת. (אשדוד)לדעתי גם 10 משתמשים מתוך... ועם הוכחות הכי... לא יכול לשקף.
בדיוק כמו שאם אני ועוד כמה כמוני שלא סובלים מאיטיות וכו' לא משקפים.בלי בירור עומק מול אחוז נכבד מהלקוחות של חברה כזו או אחרת + מיפוי אזורים, סוגי נטסטיקים וכו'
נחטא לאמת ועל הדרך נזיק לכמה יהודים.הבהרה: הקשר היחיד שלי עם סים כשר זה הסים שבנטסטיק.
-
@אקסס אולי כדאי שנטפרי תעשה סקר כזה כולל מיפוי כדי לעודד את הספקים להשתפר
-
@אקסס אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
לדעתי גם 10 משתמשים מתוך... ועם הוכחות הכי... לא יכול לשקף.
בדיוק כמו שאם אני ועוד כמה כמוני שלא סובלים מאיטיות וכו' לא משקפים.בלי בירור עומק מול אחוז נכבד מהלקוחות של חברה כזו או אחרת + מיפוי אזורים, סוגי נטסטיקים וכו'
נחטא לאמת ועל הדרך נזיק לכמה יהודים.אתה מאוד נחרץ וזה נחמד אבל מבחינה טכנית יש כאן תוצאות של בדיקות עם הבדל עצום ביניהם כשבשניהם נעשה שימוש באותו: שרת בדיקת מהירות, דפדפן, מחשב, סטיק, אנטנה, חברת תשתית סלולרית, חברת סינון אינטרנט. ההבדל היחיד שיש ביניהם הוא מכונות הסינון של סים כשר - פרטנר מול מכונות של 019.
יש לך הסבר אחר איך מבחינה טכנית קורה הבדל כזה גדול? נשמח לשמוע, אבל לטעון "לי אין איטיות" זה לא רציני גם אם אתה צודק, הסבר לשוני בין המשתמשים יכול להיות לדוגמה שאתה מחובר דרך מכונת סינון פחות עמוסה בעוד אנחנו מחוברים למכונה יותר עמוסה, מה שלא מוריד מהאחריות של סים כשר לדאוג שהמכונה העמוסה תתפקד כמו שצריך.
אגב, היכולת שלך לחוש איטיות עם סטיק דור 3 מוגבלת מאוד כי אם בדור 4 המהירות יורדת מ25Mbps~ ל2Mbbps אז מדובר באיבוד של למעלה מ90% של רוחב הפס אבל אצלך כמה יש בשיא המהירות? 3-4Mbps? איבוד של מגה שתים יכול להיות לא מורגש בכלל.
לדעתי דווקא אנשים כמוך מזיקים למי שקורא ואומר "אז הם כמו כולם וכדאי להתחבר דרכם" ואז נתקע..
היו דברים מעולם:
@מענטש-אמיתי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:אני המלצתי למישהו על סים כשר באשדוד,
ועכשיו אני חוטף ממנו על זה... -
@אקסס
אני השתכנעתי כבר... -
@סים-כשר מה יהיה????????????????
-
@ניק-ירושלמי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@סים-כשר מה יהיה????????????????
על איזה דור מוגדר הנטסטיק?
אם על אוטומט תנסה לשנות ל- 4 ולבצע בדיקה (אחרי דקה שתיים)
ושווה לבצע בדיקה גם על 3,
אם ביצעת תעדכן. -
@ניק-ירושלמי הבדיקה הזאת דרך שרת באוקרינה.