אפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify
-
למי שלא מכיר - Spotify הוא נגן מוזיקה מקוון. יש עליו הרבה שירים יהודיים כולל של שווקי, מרדכי שפירו, וכו'. הוא נגן מתקדם ונוח למשתמש.
הבעיה היא ש Spotify כולל גם כל מיני שירים לא טובים וגם תמונות של כיסוי אלבום לא טובים ובגלל זה נראה שנטפרי חסמו אותו.
יש איזה אפשרות לפתוח אותו באופן חלקי? רק אם שירים ואלבומים כשרים?
-
@ykosbie
זה תוכל לקבל תשובה רק במערכת הפניות
פה פשוט לא ידעו לענות לך... -
במערכת הפניות התשובה תהיה ככל הנראה, שכיוון שאין אפשרות טכנית להבדיל בין המוזיקה הטובה לזו שאינה, האתר חסום לגמרי.
-
@shraga אמר באפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify:
במערכת הפניות התשובה תהיה ככל הנראה, שכיוון שאין אפשרות טכנית להבדיל בין המוזיקה הטובה לזו שאינה, האתר חסום לגמרי.
לא מבין, שיפתחו זמרים מסויימים לא אמורה להיות שום בעיה
-
-
@yzahn אמר באפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify:
@משוש אמר באפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify:
לא אמורה להיות שום בעיה
על סמך מה אתה קובע כן?
יעקב שוואקי יש לו שירים בעיתיים? אברהם פריד? וכו'
-
@shraga אמר באפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify:
כיוון שאין אפשרות טכנית להבדיל בין המוזיקה הטובה לזו שאינה, האתר חסום לגמרי.
ובתרגום לעברית, כאשר מכונת הסינון נתקל בקובץ מוסיקה אין לו דרך לדעת שמי ששר הוא אברהם פריד או יעקב שווקי, או ר"ל מישהו אחר, לכן אין ברירה אלא לחסום כל האתר.
-
@yzahn אני לא מכיר את ספוטי אבל אמור להיות חלוקה לקטגוריות וגם לפי אמנים. האם לא ניתן לחסום את כל השירים למעט אלו שמופיע בשם האמן אחד מהזמרים החרדים?
-
-
@ykosbie אמר באפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify:
@shraga @yzahn
בעיה הטכנית בזיהוי השיר או בסינון האתר? יש היום כמה תוכנות המאפשרות לזהות שיר כגון "Shazam", "SoundHound", או "Midomi". אולי אפשר לעשות מאגר מידע של שירים טובים ולזהות כל שיר ב-Spotify.וואו!!!
אני קורא את זה ונפעם!
לא ידעתי שנטפרי כבר סיימו לפתח כל כך הרבה דברים והדבר היחיד שנשאר להם זה לפתח סינון לשמיעת שירים חסידיים בספוטיפי,ולפתח מאגר לשירים חסידיים. (כאילו שחסרים אתרים בהם אפשר לשמוע שירים.)
ועכשיו ברצינות, השתגעתם? משעמם לכם?
וסליחה על העוקצנות, אבל זה מטריף אותי...