סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'
-
מוזר,
אני גולש באופן קבוע עם סים-כשר-פרטנר ואני עם נטסטיק דור 3,
ולא נתקל בשום איטיות/בעיה מיוחדת. (אשדוד)לדעתי גם 10 משתמשים מתוך... ועם הוכחות הכי... לא יכול לשקף.
בדיוק כמו שאם אני ועוד כמה כמוני שלא סובלים מאיטיות וכו' לא משקפים.בלי בירור עומק מול אחוז נכבד מהלקוחות של חברה כזו או אחרת + מיפוי אזורים, סוגי נטסטיקים וכו'
נחטא לאמת ועל הדרך נזיק לכמה יהודים.הבהרה: הקשר היחיד שלי עם סים כשר זה הסים שבנטסטיק.
-
@אקסס אולי כדאי שנטפרי תעשה סקר כזה כולל מיפוי כדי לעודד את הספקים להשתפר
-
@אקסס אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
לדעתי גם 10 משתמשים מתוך... ועם הוכחות הכי... לא יכול לשקף.
בדיוק כמו שאם אני ועוד כמה כמוני שלא סובלים מאיטיות וכו' לא משקפים.בלי בירור עומק מול אחוז נכבד מהלקוחות של חברה כזו או אחרת + מיפוי אזורים, סוגי נטסטיקים וכו'
נחטא לאמת ועל הדרך נזיק לכמה יהודים.אתה מאוד נחרץ וזה נחמד אבל מבחינה טכנית יש כאן תוצאות של בדיקות עם הבדל עצום ביניהם כשבשניהם נעשה שימוש באותו: שרת בדיקת מהירות, דפדפן, מחשב, סטיק, אנטנה, חברת תשתית סלולרית, חברת סינון אינטרנט. ההבדל היחיד שיש ביניהם הוא מכונות הסינון של סים כשר - פרטנר מול מכונות של 019.
יש לך הסבר אחר איך מבחינה טכנית קורה הבדל כזה גדול? נשמח לשמוע, אבל לטעון "לי אין איטיות" זה לא רציני גם אם אתה צודק, הסבר לשוני בין המשתמשים יכול להיות לדוגמה שאתה מחובר דרך מכונת סינון פחות עמוסה בעוד אנחנו מחוברים למכונה יותר עמוסה, מה שלא מוריד מהאחריות של סים כשר לדאוג שהמכונה העמוסה תתפקד כמו שצריך.
אגב, היכולת שלך לחוש איטיות עם סטיק דור 3 מוגבלת מאוד כי אם בדור 4 המהירות יורדת מ25Mbps~ ל2Mbbps אז מדובר באיבוד של למעלה מ90% של רוחב הפס אבל אצלך כמה יש בשיא המהירות? 3-4Mbps? איבוד של מגה שתים יכול להיות לא מורגש בכלל.
לדעתי דווקא אנשים כמוך מזיקים למי שקורא ואומר "אז הם כמו כולם וכדאי להתחבר דרכם" ואז נתקע..
היו דברים מעולם:
@מענטש-אמיתי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:אני המלצתי למישהו על סים כשר באשדוד,
ועכשיו אני חוטף ממנו על זה... -
@אקסס
אני השתכנעתי כבר... -
@סים-כשר מה יהיה????????????????
-
@ניק-ירושלמי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@סים-כשר מה יהיה????????????????
על איזה דור מוגדר הנטסטיק?
אם על אוטומט תנסה לשנות ל- 4 ולבצע בדיקה (אחרי דקה שתיים)
ושווה לבצע בדיקה גם על 3,
אם ביצעת תעדכן. -
@ניק-ירושלמי הבדיקה הזאת דרך שרת באוקרינה.
-
זה בדיקה כשמוגדר על 4 לבד
וזה כשמוגדר על 3בלבד -
גם אני מצטרף, זה נהיה ממש בלתי נסבל אי אפשר לעבוד.
השגתי סים לא כשר ל"ע של 012 (פרטנר) וביצעתי בדיקה עכשיו 23:50- אותו ראוטר, אותו מיקום, פ"ת. שניהם על 4G בוודאות.תוצאה עם סים-כשר:
תוצאה עם סים 012-פרטנר:
בנוסף שמתי לב שבסים-כשר אני תמיד מקבל ב-speedtest שרתים בירושלים או ברמאללה. לעומת זאת בסים הרגיל של 012 אני מקבל שרתים קרובים יותר- פ"ת, ת"א, ראש העין וכו'.
-
@yzahn
אז הנה מירושלים
-
עכשיו במחילה,
אתה לא חייב, אני רק מנסה לעזור.תסגור Dropbox, Outlook, ותנטרל עדכוני ווינדוס ו/או כל תוכנה שידוע לך שזוללת רוחב פס וכמובן עדיף שרק האתר של הבדיקה יהיה פתוח
ותריץ בדיקה שוב, על 4 דווקא.עריכה: אני מקווה שאתה גם יושב מספיק קרוב לנטסטיק.
-
@אקסס
עשיתי ככל אשר ציויתני ואני יושב קרוב לנטסטיק ואלו התוצאות (זה לוקח הרבה זמן בגלל האיטיות רק להעלות את התמונה זה זמן)
-
אני מוכן להמשיך לנסות,
אם תרצה להמשיך tkhhar@gmail.com. -
@אקסס
אני לא חושב שיש בזה תועלת כי זה ברור שזה בעיה מובנית בשרת או במכונת סינון שסים כשר יושבים עליו וכמו ש@סים-כשר בעצמו כתב למעלה, ולפני כמה חודשים גם היתה בעיה אפשר לחפש באשכולות ישנים כמו "יש פרטנר?" ועוד ואז עשו איזו פעולה אבל כנראה שאם התרחבות הלקוחות מה שעשו אז כבר לא עוזר. מה שעכשיו יותר גרוע מאז שאז לפחות בשעות אחרות היה פיצוי בגלישה שמתאימה לדור 4 במהיריות גבוהות עכשיו בכל היום זה לא מגיע למהיריות האלה ובערב.... -
לכמה היית מגיע בטופ עם אותם נתונים? (נטסטיק, ספק וכו')
-
@אקסס
24, 27 -
@ניק-ירושלמי @maor המצב ברור, יש לנו שתי ברירות: או לחכות בסבלנות שהמצב ישתפר או לנסות חברה אחרת.
אחרי ההודעה של החברה:
@סים-כשר אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
יש זמנים עמוסים שאז יש עומס על השרת וכמו שהרחבנו את השרת אנחנו עושים את זה בעז"ה גם עכשיו
לא תמיד זה קורה במהירות שאנחנו מצפים שזה יקרה
סליחה על העגמ"נ ותודה על הסבלנותאני בנתיים מחכה.
-
שלום וברכה
ראשית ברצוני להודות לאלו שממתינים בסבלנות
הנושא בטיפול פרטנר להגדלת המעבדים
אנחנו מנסים לזרז את הטיפול מקווה שבעז"ה היום או מחר כבר יטופל
שוב סליחה על העגמ"נ
בעז"ה נעדכן בהמשך
פורים שמח -
אז בסוף כולם אותו דבר לא משנה. אם אתה ב019 או X2ONE או בסים כשר. כולם לא משהו.
-
@mdy
ממש לא נכון
א. מה הקשר בין X2ONE לסים כשר זה ניח וזה ניד
ב. גם אין שום קשר בהתנהלות, סים כשר לוקחים אחריות ומנהלים סוג של דיאלוג עם הלקוחות בשונה מהחברה השניה שגלגלה את כל ה"אשמה" על הלקוחות
ג.. ו019 בכלל לא קשורים לענין לא היו פה שום תלונות בענין המהירות.
כך שלא ברור מה משפט הסיכום הזה בא לומר