אפליקציות
-
אתה יכול להוריד apk של אפליקציות מוכרות וגדולולת מפהhttp://www.apkmirror.com/
-
אם אני ל טועה נתיב חסמו להתקנה את החנות שלהם ע"ג מכשירים שאינם נתיב מה גם שלטאבלט אין imei ואפליקציה שלהם דורשת מכשיר עם אי מי (פלאפון)
-
@Beni
יש חנויות כשרות אחרות לא של נתיבהנה קישור להורדה של חנות אפליקציות כשרה עובדת מגירסת אנדרואיד 5 ומעלה.
וזה קישור להורדה של החנות בגירסה הישנה שתומכת גם באנדרואיד 4.
-
ל957
אתה לא צודק
הייתי לפני כן ברימון ושם נתנו לפתוח את חנות האפליקציות ולהוריד כל אפליקציהאבל בפתיחה של אפלקצית פייסבוק למשל היה נתקע מיד בכניסה(כמו שקורה עכשיו בחנות האפליקציות של גוגל).
עכשיו אני רואה שמתה קישורים לחניות של אפלקציות כשרות מיד אנסה. -
@205445928 אמר באפליקציות:
ל957
אתה לא צודק
הייתי לפני כן ברימון ושם נתנו לפתוח את חנות האפליקציות ולהוריד כל אפליקציהאבל בפתיחה של אפלקצית פייסבוק למשל היה נתקע מיד בכניסה(כמו שקורה עכשיו בחנות האפליקציות של גוגל).
עכשיו אני רואה שמתה קישורים לחניות של אפלקציות כשרות מיד אנסה.זה כנראה יהיה חסום רק שאולי יסכימו לפתוח לך (עם הקלטת תעבורה)
-
אם אתה מתכוון לחנות של גוגל נסתי הרבה פעמים להקליט ללא הצלחה כיון שזה מיד נתקע וכבר העבירו בפניות למתכנט בכיר וגם לא הצליח.
אם אתה מתכוון לחנות שתה שלחתה מיד כשנכנסתי קבלתי שזה עדיין חסום מנטפרי ושלחתי לבדיקה נקווה שיפתחו בצורה טובה.
כמה סיכוים אתה נותן שיפתחו את זה?
-
זה בכוונה לא פתוח.
וכרגע לא נשקיע על זה זמן. -
-
הקישורים הנ''ל לא עבדו לי בטאבלט אנדרואיד.
-
נכון גם אני נסתי מכל הכיוונים
אני מחכה לבשורה מנטפרי
אני מתחנן
-
אני לא בטוח במאה אחוז, אבל שווה נסיון..
תוריד יישומי apk מכאן - http://www.apkmirror.com/ או מכל אתר אחר, תפעיל בטאבלט עם הקלטה, ותשלח כפנייה.
יתכן מאוד שיפתחו את האפליקצייה. ואדרבה, אם זה אכן כך, אולי מישהו יתנדב ליצור אינדקס של כל יישומי האנדרואיד הפתוחים כבר.את החנות עצמה לא יפתחו. בכל אופן, לא עכשיו. אל תחכה.
-
@רמה-פלוס כרגע במערכת הפניות לא נותנים תמיכה לאנדרויד. כנראה יש עומס עבודה
-
זה לא עומס עבודה הם מנסים לעזור עד שמעבירים למתכנט בכיר והוא עונה שאין תמיכה לאפלקציות
-
יש לי וינדוס 10 עם גישה לחנות האפליקציות. אני לא מצליחה להוריד אפליקציה לשימוש במחשב ביתי. אני מעוניינת באפליקציה לחיתוך סרטים כמו מובי מייקר.
איך ניתן לעשות זאת?? -
-
תודה!
בעיקרון אני רוצה להבין - לא ניתן להוריד אפליקציות מהחנות? אם כן למה היא פתוחה? -
מאיזה שנה התוכנה הזו?? היא לא תומכת ב- MP4...
-
אין כאן מישהו שיכול לעזור??
-
אין כאן מישהו שיכול לעזור??
לגבי השאלה למה החנות פתוחה למרות שלא ניתן להוריד, כדאי לסמן ל @administrators שיראו את השאלה, ואז הסיכוי לתשובה הכי טובה.
לגבי התוכנה שאתה צריך, יש שם אולי עוד תוכנות, תבדוק, יתכן ואחרת תעשה את העבודה. -
משהו יכול להוריד אפליקציה של אקסל? תודה מראש.