קישורים חסומים בחיפוש גוגל
-
@WWW
חושבני שכדאי שתשלח פניה עם הקישור המדובר למערכת הפניות, שיבדקו למה זה מופיע בתוצאות, ויוכלו ללמוד מכך ולתקן אלהבא. -
@ליכט אני פשפשתי קצת כרגע וראיתי שעולה דיי הרבה פעמים תלוי מה מחפשים ואיך מגיעים לזה וגם תמיד אם תעבור לדף השני או השלישי יהיה גם כמה קישורים חסומים
-
@ליכט
זה לא קישור אחד ולא שניים
הנה רק בדף הזה יש 2 קישורים חסומים -
@WWW בוא נעזור לך ישיר מה הבעיה שלך בוי פי אן
אני עסקתי בזה פעם אולי אוכל לעזור לך -
-
@WWW
לגבי הקישור הראשון שחסום (כלכליסט), הוא אשר אמרתי שצריך להסב את תשומת לבם של @administrators לכך, מכיון שלא רק שזה מופיע בתוצאות החיפוש, אלא שגם מופיע לצידו אייקון של סימן שאלה, כמו באתרים שעדיין לא נבדקו, וזהו כנראה באג רציני.
ולגבי הקישור השני, (חנות גוגל כרום) אכן זה אינו אתר שנחסם בחסימה גורפת, אלא שעדיין מחפשים פתרונות איך לסנן אותו. -
@WWW בכל אופן אולי יש משהו שעדיין לא הסתדרת אשמח לעזור
אני יכול לעזור לך גם פיזית אם תירצה -
@מיציבושי לא תודה, סתם חיפשתי ידע בנושא...
-
@ליכט אמר בקישורים חסומים בחיפוש גוגל:
@WWW
לגבי הקישור הראשון שחסום (כלכליסט), הוא אשר אמרתי שצריך להסב את תשומת לבם של @administrators לכך, מכיון שלא רק שזה מופיע בתוצאות החיפוש, אלא שגם מופיע לצידו אייקון של סימן שאלה, כמו באתרים שעדיין לא נבדקו, וזהו כנראה באג רציני.זה גם יכול לגרום קשיים למערכת הפניות, כשינסו לפתוח אתרים כאלה ע"י לחיצה על האייקון.
-
-
@מיציבושי רוב הקישורים שהבאת זה חסימת הרובוט האוטומטי, חוץ מהקישור ברפואה (עמוד אחד לפני 18...) שהוא באמת חסום לגמרי. וזה https://www.donaldjtrump.com/ שהוא פתוח, והבעיה כנראה בתוסף.
-
@WWW אם הבעיה בתוסף צריך לעדכן את @אברהם-כהן, הלא כן?
-
@למדן-וידען
התוסף הזה הוא לא של @אברהם-כהן אלא של @magicode בעצמו טרום עידן נטפרי....
ו @רחמים התאים א"ז לנטפרי מאוחר יותר.
מאז שנטפרי הכניסו א"ז מובנה בתוך חיפוש גוגל, התוסף הפסיק להיות כ"כ שימושי, ולכן כנראה הפסיקו להשקיע בו, וזה לא פועל כ"כ כראוי.