וורדפרס ונטפרי
-
@מטעמים אמר בוורדפרס ונטפרי:
[אני מדבר גם על כלים פשוטים כמו: sites.google.com או webix וכ"ש על בניית אתרים מהיסוד]
דווקא זה פשוט מאוד! אם אתה בעל האתר, לקוח של נטפרי.
על פי רוב מגדירים אתר כזה ללא סינון כלל. -
@משרדי אמר בוורדפרס ונטפרי:
[אני מדבר גם על כלים פשוטים כמו: sites.google.com או webix וכ"ש על בניית אתרים מהיסוד]
דווקא זה פשוט מאוד! אם אתה בעל האתר, לקוח של נטפרי.
על פי רוב מגדירים אתר כזה ללא סינון כלל.אם תבקשו
-
אני רק אומר שבמקום לקטר פה, ניתן לפנות למערכת הפניות ופשוט לשאול האם יש פתרון.
אחר כך ניתן לקטר חופשי -
-
סליחה.
זה לא מה שענו לי במערכת הפניות.
-
אפשר מספר פניה?
-
@משרדי אמר בוורדפרס ונטפרי:
אפשר מספר פניה?
לא. אין לי מספר פניה כי זה כבר היה מזמן.
אבל נתקלתי בזה פעמיים.
פעם אחת שערכתי ב: sites.google.com לקח לי כמה ימים של תסכולים רק כדי למקם תמונה במקום הרצוי. במערכת הפניות אמרו לי שאלו הם אילוצי המערכת.אני ממש שמח לשמוע שזה לא כך.
(אגב, איך הייתי אמור לדעת? אולי זה מטרת הפורום?) -
מי שניסה אי פעם לבנות אתר עם סינון נטפרי - זה ממש סיוט.
פעם אחת שערכתי ב: sites.google.com לקח לי כמה ימים של תסכולים רק כדי למקם תמונה במקום הרצוי. במערכת הפניות אמרו לי שאלו הם אילוצי המערכת.
תסלח לי, אבל google sites זה לא פלטפורמה לבוני אתרים.
פלטפורמות נורמליות כמו וורדפרס וכדו' ההתנהלות איתם פשוטה ונוחה.
לכן "מי שניסה אי פעם לבנות אתר עם סינון נטפרי - זה ממש סיוט." זה נכון באופן חלקי בלבד למי שניסה לבנות אתר בgoogle sites או בפלטפורמות אחרות שלא משמשות בד"כ בוני אתרים שב"כ לא ייתקלו בקשיים רציניים. -
@shraga
ראשית, היום יש הרבה אתרים שנבנים לא בצורה המקובלת אלא דרך פלטפורמות מוכנות.
(זה שאתה לא רגיל לפלטפורמות הללו, זה לא אומר שהם לא קיימות - זה בניית אתר לכל דבר ועניין)
חבל שאתה נצמד לסגנון של התגובה שלי. אני מדבר על המהות.לעצם הענין, ניסיתי כמה וכמה פעמים לעבוד עם הפלטפורמות הללו (google sites היה רק דוגמה) יש עשרות פלטפורמות של דפי נחיתה. ואני אומר לך, שאם תנסה לבנות דף נחיתה כזה (לדוגמה .smoove.co.il) מבטיח לך שיצא לך המיץ אם תנסה את זה דרך נטפרי.
ועוד משהו, עולה מתגובותיך שאתה ממש זועם. אולי מבחינתך כל הפורום הזה פשוט מיותר. אולי שהכל יעבור דרך מערכת הפניות וזהו...
תסתכל בהצעה שכתבתי לעיל. לא היה בה כל השמצה או הוצאת קיטור, אלא פתרון פרקטי למה שמפריע בסינון. (@משרדי הביא את הפתרון שלא חשבתי עליו, להגדיר את האתר על שמך בנטפרי).
-
חבל שאתה נצמד לסגנון של התגובה שלי. אני מדבר על המהות.
גם אני מדבר על המהות. מהתגובה שלך היה נשמע שבוני אתרים שיצטרפו לנטפרי - יסבלו. ועל זה הגבתי שזה לא נכון.
ועוד משהו, עולה מתגובותיך שאתה ממש זועם.
קראתי שוב את התגובה שכתבתי ולא מצאתי סימני זעם כלשהם.
תסתכל בהצעה שכתבתי לעיל. לא היה בה כל השמצה או הוצאת קיטור, אלא פתרון פרקטי למה שמפריע בסינון.
מבחינה טכנית google sites הוא אתר מורכב לסינון, התמונות שלו יושובות על דומיין שלישי שגם הוא בעייתי לסינון, לכן ההצעה לא פרקטית.
את smoove.co.il אני לא מכיר, אבל כיוון שהוא לא זכור לי לרעה מפניות אני מניח שלא כצעקתה.
ובכל מקרה, אתר שיושב על דומיין משלו ולא נעזר בשירותי בניית אתרים כאלו (להוציא מwix וwordpress ושירותים מקצועיים יותר) בד"כ אפשר לפתוח את זה בצורה שנוחה לשימוש, רק כמובן צריך לפנות דרך מערכת הפניות ולבקש את זה. -
@shraga
קיבלתי. תודה -
אני בניתי את האתר שלי (https://creative-scripts.com/jsx-js/) בוורדפרס
לא היה שום בעיות נגרמות בגלל נטפריי שמספקים שרות מועלה! -
בתור מתכנת ווב, אני יכול לומר שהסינון היחיד שאפשרי לעבוד איתו והוא באמת מסנן זה נטפרי, כל הסינונים האחרים שראיתי הפיתרון שלהם זה להוריד לך את החסימה טוטאלית מהמקומות שאתה נצרך להם. דווקא נטפרי באמת פותחים לי קבוע אתרים שאני זקוק להם כולל פתיחות מורכבות יותר מהרגיל במהירות די גבוהה של על פי רוב כמה דקות, לפעמים אם אני לחוץ בזמן אני שם כמה נקודות ואם צריך אז קונה נקודות.
זה נכון שזה דורש הסתגלות כי אתה כל הזמן מעלה תמונות חדשות, אבל אחרי שמתרגלים לזה אז לומדים לעבוד עם זה בסדר. -
@3-פינות אמר בוורדפרס ונטפרי:
ואם צריך אז קונה נקודות.
ואיך אתה מוסיף נקודות ?
הרי אי אפשר יותר משלוש לפניה ! -
@מעמד מה זאת אומרת, 3 הם עונים ממש מהר אא"כ זה משהו מסובך שצריך תמיכה של מישהו בכיר יותר וגם אז זה על פי רוב תוך כ10 דקות.
במידה ונגמר ה15 נקודות בחודש שמקבלים בלי לשלם אז אפשר לקנות עוד על מנת לפתוח עוד פניות. (הממוצע ניצול של הנקודות הוא לא יותר מ2 נקודות למשתמש ככה כתבו פה פעם).